StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невдаха місяця: гороскоп на травень-2021 для Водолія

29 квітня 2021, 14:55оновлено 1 травня 2021, 12:21
Водолію в травні необхідно зберігати нейтралітет і постаратися уникнути маленької локальної війни вдома.
Водолій
Водолій буде невдахою травня/ flickr.com/caitlinmallory

Невдалим періодом стане травень 2021-го для Водолія. У цьому місяці будуть вкрай затребувані соціальні здібності цього знака Зодіаку. Його участі потребуватимуть сім'я, а також широкі суспільні сфери.

У сім'ї потрібно буде здійснити деякі перетворення: дещо з необхідного вже було зроблено, проте головні проблеми залишилися невирішеними - саме ними впритул доведеться зайнятися в травні. Водолія чекають складні перетворення, доведеться впоратися з наслідками конфліктів інтересів. Аж до того, що чоловік (або дружина) може подати на Водолія в суд. Можлива тривожна ситуація, що загрожує розлученням. Тому Водолію так важливо буде йти на компроміс.

Водолію в травні знадобиться його почуття соціальної справедливості і всі його дипломатичні здібності без залишку. У такий час важливо буде зберігати підкреслений нейтралітет і не влаштовувати таємних любовних зустрічей, оскільки саме вони можуть стати причиною маленької локальної війни вдома.

відео дня

Втім, талант домовлятися і дотримуватися інтересів сторін буде особливо блискуче використаний Водолієм в травні. Так що, якщо потрібно буде домовитися про щось, Водолій зможе це зробити.

Перешкодити реалізації планів - хоч в сім'ї, хоч поза нею - зможуть тільки свідомі підступи недоброзичливців, а такі цілком можуть з'явитися. Також можливе небажання однієї зі сторін зрозуміти і почути те, що Водолій захоче привести як аргумент на користь свого рішення.

читайте такожГороскоп всіх знаків Зодіаку на Великдень: завдання та фальшиве заступництвоНезважаючи на те, що небесні світила не будуть розташовані сприятливо до Водолія в травні, на романтичній сфері це не поставить хрест. Любов буде жити в серці Водолія і робити життя прекраснішим. Водолію варто згадати пісню Юлії Савічевої "Якщо в серці живе любов" і переслуховувати її в травні.

Особливо чудовий Водолій буде в епістолярному жанрі, зуміє висловити свої почуття, як ніколи, повно і красиво.

Що стосується сфери ділових відносин, то в травні в голову Водолія почнуть приходити на рідкість блискучі ідеї, які зможуть послужити як зростанню матеріального добробуту, так і розширенню сфери діяльності в результаті зміцнення авторитету.

Незамінними помічниками, а іноді і головними учасниками процесу втілення в життя грандіозних задумів Водолія будуть ділові партнери та колеги, а іноді і близькі друзі. Тому Водолію можна і потрібно в травні організовувати стартапи.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти