StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на листопад: Тельцям - втрата, Раку - почуття

2 листопада 2023, 17:36
Астрологи склали любовний гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку і розповіли, кого чекає зустріч з однодумцем, а кого втрата.
Любовний гороскоп на листопад
Любовний гороскоп на листопад / колаж: Главред, фото: скріншот Instagram anna_unseiu

Третій місяць осені буде різним для кожної людини. Астрологи підготували любовний гороскоп на місяць, в якому кожен знак зодіаку може дізнатися, що його чекає в особистому житті.

Любовний гороскоп на місяць - Овен

Між вами та кимось новим виникає сильна сексуальна хімія, тоді як спекотне сонце та ваш імпульсивний правитель Марс проводять час у схильному до одержимості Скорпіоні, Овни. Не дивно, що Ви вже нерозлучні!.

Любовний гороскоп на місяць-Телець

Можливо, на початку місяця ви не будете в настрої йти на компроміс, в основному через протистояння Венери і Нептуна. Ви вже вперті, і цей негнучкий аспект мало що дає. Будьте готові пропустити щось хороше через свій непохитний світогляд.

відео дня

Любовний гороскоп на місяць - Близнюки

У вас є кілька хитрощів у рукаві, коли Меркурій стикається з Ураном, що порушує правила, тому вам доведеться шукати співучасника злочину, з яким можна добре провести час. Просто переконайтеся, що ви не доставляєте один одному більше неприємностей, ніж веселощів.

Любовний гороскоп на місяць - Рак

Полум'я горить м'якше, коли астероїд стає ретроградним, а починаючи з 2 листопада ви проводите час зі своїм сором'язливим і тихим знаком, що підсилює ваше почуття співчуття і розуміння. Ідеальна пара для вас зараз - це інший водний знак, наприклад, Риби.

Любовний гороскоп на місяць - Лев

Між вами та іншими вогняними знаками виникає неймовірна напруженість, оскільки на початку місяця Сонце, ваш космічний провідник, проходить через Скорпіона. Якщо ви цікавитеся Овном, іншим левом або Стрільцем або проводите час з ним, чекайте феєрверку!

Любовний гороскоп на місяць - Діва

Діво, чи готові ви впоратися з деякими романтичними проблемами, які занадто довго стояли на вашому шляху? Оскільки ваш лідер Меркурій у винахідливому Скорпіоні протистоїть Урану, деяким людям можуть не сподобатися ваші нестандартні ідеї, але єдина людина, про яку вам зараз варто турбуватися, — це ви самі.

Любовний гороскоп на місяць - Терези

Зосередження уваги на своєму самопочутті, коли ваш романтичний лідер Венера поєднується з рутинною дівою в перший тиждень місяця, може покращити і ваше любовне життя, Терези. Закохатися в партнера по тренуванню, фітнес-тренера, масажиста або експерта з харчування не буде проблемою протягом цього місяця.

Любовний гороскоп на місяць - Скорпіон

Ви любите контролювати все, тому вам сподобається, що ваш таємний знак впливає на Сонце, Меркурій та Марс на початку нового місяця. Як тільки ви зрозумієте, чого хочете в цей період часу, Скорпіон, ви почнете досягати цього з інтенсивністю. Є щасливчик, готовий прийняти вашу любов.

Любовний гороскоп на місяць - Стрілець

Ваш звичайний спокійний погляд змінюється на підозрілість, коли на початку місяця примхливе Сонце в Скорпіоні протистоїть вашій рідній планеті Юпітеру і змушує вас дивитися на когось по-іншому. Немає причин повністю виключати їх з команди, але, можливо, ви захочете поки що залишити їх на лавці запасних..

Любовний гороскоп на місяць - Козеріг

З початком нового місяця ваш кмітливий лідер Сатурн знаходиться прямо в мрійливих Рибах, допомагаючи вам втілити деякі з ваших підсвідомих думок в реальність. Якщо у вас є які-небудь цілі, які ви хочете досягти в особистому житті, Козеріг, саме час почати їх планувати зараз.

Любовний гороскоп на місяць - Водолій

Якщо під час протистояння Меркурія і Урана на початку місяця станеться щось незвичайне, ви точно не будете мовчати. Якщо ви щось бачите, скажіть щось і будьте готові побачити, куди приведуть ваші цікаві спостереження. Зустріч з таким же скептиком або прихильником теорії змови має романтичний потенціал.

Любовний гороскоп на місяць - Риби

4 листопада ми виявимо, що великий альпініст Сатурн рухається прямо у вашому творчому знаці, а це означає, що немає меж, коли справа доходить до використання вашої уяви та художніх здібностей для просування вашого любовного життя.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти