StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Улюбленець фортуни і пестун долі: що обіцяє Стрільцеві гороскоп на серпень 2021

29 липня 2021, 15:05
У цьому місяці самотні Стрільці можуть зустріти любов усього свого життя.
Астролог Влад Росс розповів, що чекає Стрільця в серпні 2021
Гороскоп Стрільця на серпень 2021 обіцяє йому удачу в багатьох сферах життя / Анастасія Олейникова для Главреда

Стрілець у серпні 2021 року стане улюбленцем фортуни і пестуном долі. Все в цьому місяці буде для Стрільця, він дочекається свого "зоряного часу".

Весь серпень у Стрільця пройде, з одного боку, в тумані солодких мрій про майбутнє, з іншого – будуть можливості для того, щоб усе це втілити в життя. Представники цього знака весь період будуть бачити себе наче з боку, не вникаючи глибоко в ті ситуації, в яких вони потраплять. Однак добре вже те, що колишні турботи і засмучення не турбуватимуть Стрільця зовсім.

Життя дуже дбайливо і поступово почне втягувати Стрільця в вир казкових і приємних подій. Все, що відбудеться в серпні 2021-го, виявиться лише підготовкою до наступного більш активного періоду року.

Під час серпневого затишшя Стрілець може зустріти любов усього свого життя. Цей час можна використовувати для складання планів і відпрацювання деталей та проектів, оскільки в майбутньому на це у Стрільця просто не залишиться часу.

Ділові інтереси Стрільця в серпні пройдуть період прогнозування і розстановки пріоритетів. Роздуми більшості представників цього знака стосуватимуться як довготривалих програм, так і стратегічних планів на найближчий час. Активних дій Стрільцеві чекати в цьому місяці не доводиться. Все, що він зробить, буде виражатися в призначенні переговорів і окресленні тем майбутнього обговорення, які будуть носити цілком певну вересневу локалізацію.

Що ж стосується стану фінансів Стрільця в серпні 2021, то в даному питанні ймовірні деякі зміни. Втім, вони не будуть кардинальними. Про фінансові справи Стрільця можна сказати коротко: на ловця і звір біжить. Він у грошових справах буде улюбленцем фортуни.

Стрільцю слід звернути увагу на період середини третьої декади серпня, 20-ті числа. В цей час у Стрільця може трапитися вельми цікавий перехід на паралельну лінію руху, який принесе значні дивіденди в майбутньому. Хоча, з огляду на розслаблений стан більшості представників цього знака Зодіаку, важко прогнозувати розторопність у цьому питанні. Тішить те, що втратити якихось великих грошей Стрільцеві не вдасться – фортуна буде за нього.

читайте такожПожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021

В емоційному плані Стрілець переживе складний місяць. З одного боку, його накриє млявість, апатія, перегрів, наркотики і алкоголізм – всього цього слід уникати, адже на дно опускатися не варто. З іншого боку, Стрілець стане проявляти занепокоєння і дратівливість. Все це може досягти своєї кульмінації в середині місяця, тому є ризик піти в запій. 14-18 серпня чимало Стрільців вирішать, що з цим потрібно якось боротися, і кращим виходом здасться зміна обстановки, тому одні Стрільці зважаться на якусь закордонну подорож, інші – шукатимуть способи урізноманітнити своє життя за рахунок нових інтелектуальних вражень або ж нестандартних дій і вчинків. Все це може мати позитивний вплив на Стрільця, якщо, піддавшись емоціям, він не зробить нічого такого, що поставить під загрозу здійснення вивірених планів на найближче майбутнє.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти