StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень з 25 до 31 грудня: Близнюкам - складне рішення, Леву - довгоочікуваний відпочинок

24 грудня 2023, 14:34
Кому зі знаків які карти Таро випали на цьому тижні, читайте на Главреді.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 25 до 31 Грудня карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Паж Мечів

Якщо ви чекали знака, щоб приступити до здійснення задуманого, то зараз він є! Паж Мечів вказує на те, що ви сповнені енергії та підбадьорені новим проектом чи починанням. Питання в тому, чи зможете ви зберегти цей безмежний ентузіазм, коли почнете діяти? Який би напрямок ви не вибрали в житті, завжди знайдуться перешкоди, які вам доведеться подолати, але нехай це вас не зупиняє. Знайте, що, дотримуючись своїх пристрастей, ви зможете зберегти цей імпульс.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії та самоконтроль. На цьому тижні вам пропонується вступити в свої права і сміливо взяти кермо влади в свої руки, щоб рухатися до наміченої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами станеться щось хороше. Ця карта знає, що все, що варто мати, вимагає наполегливої праці і дисципліни. Пристебнувши емоційну і ментальну броню, ви зможете кинутися в майбутнє, не звертаючи уваги на перешкоди, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева Мечів

Приготуйтеся високо сидіти на своєму троні на цьому тижні! Королева Мечів неймовірно прониклива, вона втілює в собі інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відсівати шум емоцій і сторонніх думок. Можливо, вам доведеться прийняти рішення зараз або найближчим часом, і ця карта служить нагадуванням про те, щоб покластися на свою логіку та вивчити всі факти, перш ніж діяти. У вас є багатий досвід і мудрість, якими ви можете скористатися, тому обов'язково скористайтеся ними.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Лицар Пентаклів

Останнім часом ви витали в хмарах? Цього тижня Лицар Пентаклів закликає вас повернутися на землю і докласти зусиль до реалізації своїх ідей. Можливо, ви страждаєте від того, що "тільки говорите і нічого не робите". Або ж ви відкладаєте свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій. Незалежно від ситуації, вам рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку дня, оскільки прогрес найкраще досягається завдяки дисципліні.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Четвірка Мечів

Відпочивайте, розмірковуйте і відновлюйтеся. Саме таке послання несе вам Четвірка Мечів на цьому тижні. Можливо, нещодавно ви зіткнулися зі складною ситуацією, наприклад, втратою роботи, розривом стосунків або проблемами, пов'язаними з грошима. Це питання забрало у вас багато сил, і зараз ви, можливо, відчуваєте себе розумово, фізично, емоційно і духовно виснаженими. Знайдіть час, щоб відновити сили і зарядитися енергією. Важливо дати собі можливість відновити сили - це допоможе вам повернутися в світ з оновленим духом і новими перспективами.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Зірка

Ви можете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні настало полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча ці потрясіння далися вам нелегко, ви змогли витримати всі випробування, які кидала вам життя. Які уроки ви засвоїли? Що ви змогли відпустити з того, що вас стримувало? Як ви будете рухатися вперед по-іншому? Настав час скинути старе, і ви зможете стати тією людиною, якою вам судилося бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Дев'ятка Кубків

Отримання Дев'ятка Кубків може означати, що саме цього тижня ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал від Всесвіту, що у вашому житті все так, як повинно бути. Ця порція щасливої енергії може означати, що ви відчуваєте себе цілком задоволеними роботою, стосунками, дружбою - ваша емоційна чаша може переповнитися! Знайдіть час, щоб зупинитися і оцінити велику кількість благословень, які життя пропонує вам зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Шістка Мечів

Це може бути тиждень, коли ви нарешті відпустите те, що висіло над вами занадто довго. Шістка Мечів служить нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, крім як вийти зі складної ситуації. За що ви трималися, що заважало вам створити для себе світле майбутнє? Настав час забути про це раз і назавжди. Це буде непросто, але в кінцевому підсумку це правильне рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Трійка Кубків

Дозвольте хорошим годинам текти! Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в режимі "вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечір у місті з друзями. Влаштуйте звану вечерю для сім'ї. Зберіть кілька колег і вирушайте на щасливу годину. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви відчуєте з тими, хто вас оточує. Життя - це не тільки відповідальність і зобов'язання, тому розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Імператриця

Отримання карти Імператриці говорить про те, що цей тиждень присвячений отриманню дарів, які знаходяться навколо вас. Легко потрапити в шалений ритм повсякденного життя, але зараз вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями. Їжте смачну їжу. Зупиніться і понюхайте квіти. Вдихніть свіже лісове повітря. Заземлившись таким чином, ви відкриєте в собі здатність бачити, відчувати запахи, чути, відчувати, пробувати і по-справжньому відчувати всі найбільші блага життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Туз Мечів

Настав момент прориву! Туз Мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні ви отримуєте більшу ясність розуму. Вам може здатися, що ви дивитесь на світ через абсолютно нову лінзу, яка допоможе вам подолати шум і дійти до суті справи. Ситуація не така, якою здається? Хтось обманює вас? Ви обманювали себе? Вам надається можливість прояснити ситуацію і побачити все як є.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: П'ятірка Кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволяєте собі борсатися в морі жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, цілком реальний і не повинен применшуватися, це не дає вам права назавжди застрягти в цьому режимі. Зосередившись на своїх уявних невдачах і помилках, ви не зможете побачити позитивні моменти, які знаходяться прямо перед вами, і не зможете рухатися далі, до більш зелених пасовищ. Надія ще є, і на цьому тижні вам важливо знайти, де вона знаходиться, і переключити свою увагу на неї.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти