StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 20-26 листопада: Тельцю - несподівані зміни, Терезам - сильне потрясіння

19 листопада 2023, 12:33
Козерога чекає романтичне партнерство або партнерство з платонічним або професійним союзником.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 20-26 листопада карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Туз Кубків

Туз Кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття - все це у ваших руках. Він також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга або коханого! Якщо останнім часом ви відчували себе замкнутими, то настав час відкрити своє серце і прийняти любов і мир, яких ви заслуговуєте. Це ваш шанс випити з чаші глибокої духовної самореалізації, тому пийте!

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Вежа:

Приготуйтеся! На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, які позначає вежа, будуть раптовими і непередбаченими. Перший інстинкт може бути спрямований на відмову від цих змін, але запитайте себе, чому ви так чините опір. Так, такі ситуації нелегко пережити, але зміни необхідні для прогресу. Цей струс необхідний для того, щоб побачити, де знаходяться тріщини у вашому фундаменті. У свою чергу, це дозволить перебудуватися на більш стабільну основу. Прийняття цього перехідного періоду та того, чого він може навчити, призведе до великих особистих досягнень у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Вісімка Мечів

Вісімка мечів вказує на те, що зараз ви відчуваєте себе в пастці, вважаючи, що з обставин, що склалися немає виходу. На цьому тижні вас закликають задуматися, чи дійсно ви застрягли... або ж просто перебуваєте у в'язниці, створеної самим собою. Невпевненість в собі, страх і сумніви часто є тими почуттями, які утримують нас в ситуації набагато довше, ніж це необхідно. Вивчіть це питання більш уважно. Можливо, ви виявите, що весь цей час вас стримували самообмеження.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Десятка Пентаклів

Десятка Пентаклів уособлює безпеку, а також успіх і досягнення. Чи не отримували ви належного визнання за свої професійні зусилля? Чи не було відчуття, що Всесвіт ставить одну перешкоду за іншою? Чи не вистачає грошей? Ви відчували себе пригніченими в сердечних справах? Ну, прийшли хороші новини! На цьому тижні в одній або декількох з цих областей нарешті все налагодиться, і ви отримаєте відчуття задоволення від того, що не здавалися, як би важко не було.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Шістка Кубків

Шістка Кубків пов'язана з впливом минулого на сьогодення. На цьому тижні вас закликають проаналізувати, чи не прив'язані ви якимось чином до свого минулого. Незважаючи на те, що іноді нам потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб приймати рішення в сьогоденні чи майбутньому, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії чи спотвореним спогадам заважати вам рухатися вперед і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому стати джерелом вдосконалення, а не застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Десятка Мечів

Десятка мечів говорить про те, що зараз ви переживаєте хворобливий період. Можливо, вас зрадили, або ви переживаєте період, коли все руйнується на вас. Такі переживання ніколи не бувають приємними, але цього тижня вас закликають зосередитися на новому початку, який може звільнити місце для завершення. Навіть якщо здається, що ви досягли дна, втішайтеся тим, що далі йти нікуди, крім як вгору. Пам'ятайте, що перешкоди можуть бути замаскованими можливостями.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, що вказує на почуття занепокоєння, яке може привести до потрясінь в житті. Цього тижня вам пропонується поглянути на рішення, яке ви приймаєте, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви вже готові вибрати, яким шляхом піти, але, можливо, варто ще раз подумати, перш ніж стрибати. Це нелегко зробити, коли ви захоплені чимось, але ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Четвірка Кубків

Четвірка Кубків вказує на те, що ви відчуваєте себе незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Можливо, ви дивитеся на всі боки і бачите, що є у інших, сумуючи за тим, чого немає власного життя. Можливо, ви також відчуваєте себе невмотивованим у своїх нинішніх обставинах. Хоча прагнути до чогось дуже приємно, легко потрапити в нездоровий круговорот бажань. Цього тижня спробуйте розібратися з першопричиною цих почуттів. Чи справді трава зеленіша на цій стороні, чи вам просто потрібно витратити час на полив власної трави?

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: П'ятірка Мечів

Цього тижня вам рекомендується розумно вибирати свої битви. П'ятірка мечів вказує на те, що в якійсь сфері вашого життя назріває конфлікт, і незабаром може статися протистояння. Коли це станеться, у вас може виникнути спокуса виграти суперечку будь - якою ціною-але чи думали ви, що це за ціна? Намагаючись довести свою правоту, ви можете сказати або зробити те, про що потім будете шкодувати, а також зіпсувати відносини з іншою людиною (або людьми). Перш ніж вступати в бій, подумайте, як виграш в даний момент може привести до програшу в довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Двійка Кубків

Двійка Кубків говорить про те, що на цьому тижні для вас на перший план виходять партнерські стосунки. Це може бути як романтичне партнерство, так і партнерство з платонічним або професійним союзником. Навіть якщо ваші стосунки з цією людиною знаходяться на початковій стадії, вони мають потенціал перерости в щось, що принесе користь вам обом у довгостроковій перспективі. Приділяйте час розвитку цих стосунків зараз, радіючи тому, що об'єднані зусилля і взаємне захоплення приведуть вас обох далеко вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Сила

Карта "Сила" сигналізує про те, що у вас є внутрішня стійкість, необхідна для того, щоб витончено вийти зі складної життєвої ситуації. Легко загубитися в емоціях, таких як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня вас закликають піднятися над ними і залишатися спокійними у важкі часи. Не дійте, керуючись низинними інстинктами. Натомість прийміть співчуття та прощення. Це дозволить вам стати мовчазним воїном, який контролює не тільки себе, але і ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: ЧетвіркаПентаклей

Четвірка Пентаклів хоче, щоб на цьому тижні ви зосередилися на своїх стосунках з грошима. Чи бережете ви свої гроші, але при цьому не відмовляєте собі в маленьких розкошах? Або ви бережете кожну копійку, боячись втратити все? Проаналізуйте, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати від ефективного управління своїм багатством і налаштування на довгостроковий успіх. Ви можете отримувати задоволення зараз і бути впевненим у завтрашньому дні.

Джерело

Більше гороскопів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти