StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на вересень 2024: Влад Росс назвав головний ключ до успіху у всіх справах

26 серпня 2024, 03:32
846
Астролог зазначив, що у вересні не варто відкладати поточні справи на потім, адже в кінцевому результаті це може вплинути на кар'єрне зростання.
Гороскоп на вересень 2024: Влад Росс назвав головний ключ до успіху у всіх справах
Гороскоп на вересень 2024 від Влада Росса - кого чекає успіх на роботі / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, Главред

26 вересня Меркурій увійде в знак Терезів, що ознаменує початок сприятливого періоду для конструктивних переговорів. З 26 по 30 вересня настане чудовий час для дипломатії, формування ділових партнерств, встановлення нових відносин і укладення успішних угод. Про те, якою буде ділова активність розповів астролог Влад Росс у своєму гороскопі для всіх знаків зодіаку на вересень 2024 року.

За його словами, з 4 вересня Марс у Раку посилить емоційне залучення в будь-які справи. Астролог радить у випадку відсутності бажання щось робити - навіть не починати заплановані дії, адже під впливом Марса в Раку успіх залежить від щирого емоційного прагнення до мети.

"Якщо ви шукайте роботу, то положення Меркурія посприяє цьому, особливо після 12 вересня. Головне - чітко знати свої цілі в роботі, підготувати правильне резюме і надіслати його. На Меркурії в Діві, 9-26 вересня, можна знайти надійних прекрасних працівників, роботодавцям це варто враховувати, адже можна буде сколотити хорошу команду", - говорить Влад Росс.

Дивіться відео гороскопу на вересень-2024 від астролога Влада Росса:

Він рекомендує не відкладати поточні справи, оскільки затемнення не є причиною зупиняти все і лише рефлексувати. У цей період можуть з’явитися нагальні завдання, які варто вирішити терміново, адже це важливо для розвитку вашої компанії та кар'єри.

"Якщо ви починаєте нову справу і шукайте співробітників, то для ефективності всієї справи зараз важливо створити на роботі атмосферу згуртованості та захищеності", - резюмував астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, раніше відомий астролог Влад Росс підготував гороскоп на вересень, де зазначив, що можна і чого не варто робити в цей перший місяць осені. Він підкреслив, що вересень 2024 року буде ідеальним часом для самореалізації та кар'єрного зростання.

Фінансові перспективи у вересні 2024 року обіцяють бути більш обнадійливими, ніж засмучуючими, відзначив астролог. За його словами, у порівнянні з серпнем, коли був ретроградний Меркурій, вересень буде значно сприятливішим для реалізації фінансових планів, адже небесні умови будуть позитивними.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти