StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на вересень 2023 для Овнів: особисте життя покращиться, а прибуток загальмує

9 серпня 2023, 05:31
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде перший місяць осені у представників знака зодіаку Овен.
Гороскоп Овен, Анжела Перл
Гороскоп Овен - що принесе вересень у роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2023 для Овнів. У перший місяць осені дві планети - Венера та Меркурій - розвертаються вперед.

"Тож, якщо у вас були якісь сумніви з приводу стосунків і кохання, все вже вирішитися. І якщо ви не могли ухвалити рішення, ви його ухвалите. Якщо щось було незрозумілим, туманним, то ситуація проясниться вже після 4 вересня", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

Також чекайте на початку місяця якісь хороші новини, що стосуються дітей. Венера відповідає також за прибуток. Після 4 вересня Овни можуть отримати хороший дохід.

Гороскоп на вересень говорить: Юпітер, планета достатку подарунків, зупиняється в секторі грошей та починає йти в зворотному напрямку до 31 грудня. Юпітер розширює, збільшує фінанси. Оскільки він починає йти назад, то з 4 вересня романтичне життя Овнів покращиться, а гроші почнуть пригальмовувати.

Астролог нагадала, що в секторі грошей крім Юпітера знаходиться ще й ретроградний Уран - це планета сюрпризів і несподіванок.

"Виходить, що повільна планета Уран і Юпітер будуть ретроградними в секторі доходів і фінансів до кінця року. Уран розвернеться в прямий рух лише 20 січня. В кінці січня можливий фінансовий прорив, а до цього краще накопичувати заощадження", - порадила астролог.

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух. У той же день буде і молодик. Чекайте новин, які стосуються роботи, з'являться нові ідеї, відбудуться зустрічі та знайомства.

Також Овни вирішуватимуть питання, що стосуються здоров'я, лікування, здачі аналізів, відвідування лікарні. Ймовірно представники цього знака зодіаку поміняють свій режим.

24 вересня Сонце принесе Овнам важливу угоду, домовленість, романтичне знайомство.

"Ваші партнери теж будуть активні, у них буде бажання проявляться якось дуже активно, засвітитися. Дружина / чоловік будуть в центрі уваги. Бізнес-партнерство буде вдалим", - каже гороскоп.

29 вересня - повня в знаку Овна. Найсильніше її відчують ті, хто народився з 24 по 30 березня.

"Повний Місяць поставить останню крапку. Ось як ніби останній цвях вбили. Це може бути розставання з кимось або, навпаки, рішення бути разом. Це може бути звільнення з роботи, а може угода відбудеться, підписання контракту. Станеться те, чого ви чекали або щодо чого ухвалювали рішення", - сказала Анжела Перл.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Овен на вересень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти