StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Гороскоп на жовтень 2024: Плутон змінить життя Овнів назавжди

28 вересня 2024, 11:15
184
У жовтні та листопаді представники цього знака зодіаку можуть відчути зміни у своєму статусі або кар'єрі, сказала Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Овен - Гороскоп на жовтень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2024 року для Овнів.

Тим часом астролог Влад Росс назвав найважливіші астрологічні події другого місяця осені. У ці дні можуть відбутися як хороші, так і небезпечні події. Детальніше читайте в матеріалі: Ризик "ядерки" та інші катастрофи: Росс назвав найнебезпечніші дати жовтня 2024.

Найважливіша подія місяця - сонячне затемнення 2 жовтня в сьомому домі гороскопа. Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, затемнення буде пов'язане зі стосунками, а саме - ставленням інших людей до вас, вашого ставлення до інших людей, ваших партнерських, романтичних і ділових зв'язків.

На Овнів чекає укладення контракту, вихід на роботу, важлива угода, шлюб або заручини, важлива покупка.

"Сонячне затемнення символізує початок або можливості завдяки іншій людині. Воно відбуватиметься близько до кармічного вузла втрат. Це означає, що можливо потрібно буде від чогось відмовитися, щоб отримати нове - те, що прийде у ваше життя", - сказала Перл.

Сильніше за інших це сонячне затемнення відчують Овни, які народилися 30-31 березня або 1-2 квітня.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз для Овнів та інших знаків зодіаку на сонячне затемнення, читайте матеріал: Сонячне затемнення 2 жовтня 2024 року: Овнам - сила, Скорпіонам - нові цілі, Дівам - стабільність.

Що принесе Овнам Ретроградний Юпітер

9 жовтня Юпітер розвертається в ретроградний рух до 4 лютого.

Планета піде за тими ж градусами у вашому третьому домі. Це сектор спілкування, комунікації.

Для Овнів це може означати повернення до раніше розпочатих розмов або проєктів, а також можливість повторного знайомства з людьми, з якими ви вже спілкувалися.

Ретроградний Юпітер може дати другий шанс у питаннях, пов'язаних із навчанням або переговорами. Можливо, ви отримаєте можливість переглянути якісь документи або оновити їх, а також відновити зв'язки з родичами. Цей час може бути пов'язаний із поїздками або зустрічами, які вже відбувалися в минулому, що дасть вам змогу завершити незавершені справи або заново розглянути старі ідеї.

11 жовтня Плутон розвертається в прямий рух у десятому домі гороскопа. Це сектор, який відповідає за кар'єру, мету, те, до чого ви прагнете, вашу роль у суспільстві.

У лютому Плутон покине цей сектор назавжди.

"Тому місяці жовтень і листопад, коли Плутон розвернеться і буде виходити із сектора кар'єри і досягнень, можуть бути дуже результативними. Ви зрозумієте, куди ви рухаєтеся, в якому напрямку. Прийде стабільність, ви вже не захочете нічого змінювати, а може, навпаки, ви вирішите, що з вас досить і ви назавжди йдете з цієї сфери та не хочете більше цим займатися", - сказала астрологиня.

Таким чином, Плутон може принести кульмінацію для Овнів у питаннях, пов'язаних з їхнім професійним життям і цілями.

У жовтні та листопаді представники цього знака зодіаку можуть відчути зміни у своєму статусі або кар'єрі. Це може бути пов'язано з ухваленням важливих рішень, таких як зміна роботи, отримання нагороди або зміна життєвих пріоритетів. Можливо, ви вирішите залишити колишню сферу діяльності, якщо вона більше не задовольняє вас.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Повня 17 жовтня - вплив на Овнів

Повня відбуватиметься в знаку Овна, у першому домі гороскопу, який символізує особистість і зовнішній вигляд. Він може призвести до змін у сприйнятті себе, а також у тому, як вас бачать оточуючі.

Якщо у вас асцендент у 24 градусі Овна або ваш день народження з 10 по 18 квітня, ця повня буде особливо помітною для вас.

Ви отримаєте популярність і відчуєте підвищену увагу до вашої особистості. Ви можете опинитися в центрі уваги, можливо, у вас буде можливість виступити на публіці або оголосити про щось важливе, наприклад, про новий бізнес.

Овнам потрібно буде ухвалювати рішення про особисті зміни, такі як стиль одягу або заняття спортом.

З 23 жовтня Сонце увійде у восьмий дім, що може призвести до обговорень фінансових питань, можливих інвестицій або підтримки від партнерів. Це також може бути пов'язано зі спільними фінансами, наприклад, доходами чоловіка або ділового партнера.

Таким чином, кінець жовтня буде часом змін і можливостей для Овнів, особливо у сферах кар'єри, особистих стосунків і фінансів.

Детальний гороскоп для Овнів на жовтень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти