StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Гороскоп на листопад: битва жаб і гадюк у Кремлі, війна в США і добрий знак для України

Листопад-2024 обіцяє бути складним місяцем, коли ініціатива буде каратися, а багато справ буде заморожено.
Реклама
Астролог Влад Росс склав гороскоп на листопад-2024
Астролог Влад Росс розповів, що принесе листопад 2024 року Україні, США і кожному з нас / Главред

Листопад 2024 року пройде під впливом Сатурна, який заморожує. В астрології ця планета – символ холоду і морозу. Весь місяць Сатурн повільно розвертатиметься, тому цей період обіцяє бути вельми спокійним і неквапливим. У листопаді частіше потрібно буде споглядати. Сприятливий час для медитації.

Головне в листопаді – не наробити помилок, проявивши зайву активність. Саме цього місяця ініціатива буде каратися.

Листопад не буде сприятливим для активної діяльності. Тим паче, у цей період не варто змінювати роботу або професію, оскільки це буде заміна шила на мило. Особливо не варто цього робити наприкінці листопада.

Ретроградний Меркурій. Кінець місяця буде несприятливим для вирішення питань, пав'язаних із грошима, оскільки після 25 листопада Меркурій знову стане ретроградним. Після цієї дати також не варто робити покупки. Зате цей час ідеально підійде для позбавлення від мотлоху і непотрібних речей, а також для того, щоб зробити ремонт.

Наприкінці листопада світ накриє друга хвиля фінансової кризи. Може впасти ринок цінних паперів. Може дуже серйозно обвалитися рубль. Також будуть неоднозначні ситуації з біткоїном, тому краще сплавити його за старою ціною до середини місяця, а потім купити його на найнижчій планці.

Тож увесь листопад буде на статичному Сатурні, особливо в середині місяця, а наприкінці – всі плани можуть руйнуватися і всі справи сипатися через ретроградний Меркурій.

Марс в опозиції до Плутона. Листопад розпочнеться з молодика, який з'явиться на небі 1-го числа. Цього дня Марс буде в опозиції до Плутона. Перші десять днів місяця Марс буде в такій позиції, і це буде найнебезпечніший період місяця в плані атак Росії дронами, ракетами і шахедами. І якраз у цей час будуть вибори в трьох країнах: США, Молдові та Грузії. Марс в опозиції до Плутона, перш за все, вказує на боротьбу впертості, військові дії, а також вибухи. На нас чекає серйозне протистояння, велика битва. Цей період буде на рідкість конфліктним, напруженим, впертим, забіякуватим. Багато хто буде йти на принцип і стояти на своєму в цей час. Дуже ймовірні конфлікти із сусідами в ці дати, але їх потрібно всіляко уникати, інакше є ризик докотитися до великих розбірок.

Реклама

З іншого боку, ці дні будуть сприятливими для підкилимної боротьби в Кремлі. І одна з веж Кремля в цей час може перевернути іншу вежу. Там буде битва жаб із гадюками.

1-10 листопада краще відійти в сторону, не вирішувати конфліктних питань. Адже в цей час вкрай імовірні вибухові революційні рухи. Наприклад, у Грузії. На такому аспекті, за моїм прогнозом, у Грузії спалахне революція, унаслідок якої "Грузинська мрія" (вона ж російська) може бути повалена з п'єдесталу влади.

Якраз у ці дати будуть вибори в США і другий тур виборів у Молдові. У будь-якому разі, справедливість цього місяця має восторжествувати, тож демократичні політики повинні будуть здобути перемогу в усіх країнах.

Однак у повсякденному житті в першу декаду листопада легко буде нарватися на конфлікти. А з 11-го числа напруга почне спадати.

Реклама

Нептун у квадраті до Венери. 8-10 листопада буде велика фінансова плутанина, коли Нептун буде у квадраті до Венери – планети фінансів. Тому дуже ймовірні фінансові розчарування, обмани на гроші. У цей час не можна підписувати жодних довгострокових і довготривалих контрактів.

Крім того, 8-10 листопада не можна вступати в шлюб. Якщо у вас призначено весілля на ці дні, краще скасувати дату одруження.

Також у ці дні існує небезпека ДТП, нещасних випадків.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс поділився прогнозом на листопад-2024 і розповів про важливі події місяця:

Статичність Сатурна. 8-23 листопада Сатурн буде статичним, він буде поступово переходити з ретроградного руху в директний. Це буде період затримок і гальмування, можуть запізнюватися посилки. Напір у цей період мало чим допоможе, тому краще не чинити опір і приймати обставини.

Загалом, листопад буде непростим місяцем.

Повний місяць. Повня 16 листопада буде більш-менш сприятливою. Це час різких зрушень, поворотів, загострення, жаги до незалежності. Якщо на початку місяця в Грузії почнеться революція, то її кульмінація буде на повний місяць: саме в цей час можуть бути повалені всі нинішні політики – Іванішвілі та інші.

У середині листопада Уран в опозиції до Сонця може принести зміни, раптові рішення, несподівані вчинки.

Також у цю повню складно буде будь-що контролювати. Тому на цей час краще не призначати важливих операцій, вони протипоказані 14-18 листопада.

Плутон у Водолії на 20 років. 19 листопада Плутон увійде в знак Водолія, а це знак, пов'язаний із Російською Федерацією. А Плутон – це символ смерті і руйнування. Плутон залишатиметься у Водолії 20 років.

Хочу зазначити, що завжди, коли Плутон входить у Водолія, росіяни програють кримські війни. Це входження Плутона не має стати винятком, і війну за Крим Росія програє.

Також на Плутоні у Водолії відбуваються доленосні події для США. Свого часу саме за такого положення Плутона США стали державою. Тому найближчим часом можливі важливі події в Штатах. Дуже ймовірно, що на виборах переможе Гарріс, Трамп не погодиться з результатами підрахунку голосів – і США охопить громадянська війна. Багато американців можуть вийти на вулиці з гвинтівками, і 6 січня 2021 року, тобто штурм Капітолію, може здатися лише квіточками, а ягідки ми побачимо зараз: протистояння, вибухова боротьба та інше – все це можливо в листопаді.

Також у зв'язку з входженням Плутона у Водолія почнеться вкрай веселе життя у двох знаків зодіаку – Водолія і Лева. Таке положення Плутона даватиме цим двом знакам зодіаку безліч енергії і сил.

Найвдаліші дні листопада. Сприятливих чисел для зустрічей, розв'язання важливих питань і юридичних справ у листопаді 2024 року буде всього два – 23 і 24 листопада. Не помилитеся, якщо важливі заходи або справи призначите на ці дати. Тим паче, 22 листопада Сонце увійде в знак Стрільця, а це означає розширення, нові можливості. Та й Меркурій уже буде в зодіакальному знаку, пов'язаному з переговорами і юридичними справами.

Через статичний Сатурн перший тиждень листопада ідеально підійде для серйозної внутрішньої роботи, розвитку стійкості, цілеспрямованості, сили волі, визначення життєвих цілей. Тому важливо не пропустити перший тиждень місяця. Якщо ви хочете просунути себе в суспільстві, перші числа листопада будуть для цього сприятливими.

8-12 і 25-30 листопада в жодному разі не можна робити покупки: 8-12-го ви просто купите непотрібний або неякісний товар, а 25-30-го – будь-які куплені гаджети та інша техніка довго не прослужать.

1-5 і 15-17 листопада краще не вирушати в дорогу, оскільки це два катастрофічні періоди цього місяця. Найбільший пік аварійності – 19-21 листопада.

Венера, планета кохання і щастя, цього місяця сприятиме побудові довгострокових планів, знаходженню другої половинки на все життя, особливо після 11-го числа, або повертатиме кохану людину, з якою з якихось причин раніше розлучилися. Венера в Козерозі створюватиме можливість для дуже серйозних стосунків, які приведуть до шлюбу. Посилення почуттів відбудеться на ретроградному Меркурії 25-30 листопада. Тому це дуже вдалий період, щоб повернути свою кохану людину або втрачене кохання.

25 і 26 листопада – найнесприятливіші дні для підписання важливих документів і початку подорожей. Також у ці дати несприятливо складати іспити.

А от що стосується роботи над дисертацією, довготривалою працею, написанням книг, то найсприятливіший час – 8-23 листопада.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Добрий знак для України. 12 листопада Білий Місяць, світла кармічна точка гороскопу, увійде в знак Тельця, тобто знак України. Білий Місяць – це ангел-охоронець. І з 12 листопада він на сім місяців увійде в Тельця, і це буде сприятливий час для того, щоб зупинити війну. Білий Місяць уособлює віру, м'якість, доброту, везіння, щастя. Він орієнтує людей на міцність, прагнення заробити, накопичити ресурси, сталість, психічне здоров'я. Україна все ближче і ближче до перемоги. Білий Місяць у листопаді, наш ангел-охоронець, має врятувати Україну. Листопад – це той місяць, коли нарешті може статися перелом у цій жахливій війні.

Марс у Леві. На початку листопада Марс буде в знаку Лева, і він сприятиме творчим поривам. Тому люди творчих професій і рекламники зможуть себе реалізувати в суспільстві. Цей період зберігатиметься до 25 листопада. Тому 4-25 листопада потрібно прагнути заявити про себе в суспільстві. Також це прекрасний час для того, щоб запустити перші передвиборчі ролики. А Україна впевнено наближається до виборів, адже якщо на Білому Місяці війна буде зупинена, навесні в нас можуть пройти вибори. Напевно, у Валеря Залужного з його книжкою "Моя війна" був фальстарт – краще б він випустив цю книжку після 4 листопада.

Найскладніший період із безліччю складних ситуацій у дорозі на нас чекає 24 і 25 листопада, коли Марс утворює напружений аспект із Сатурном.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Новини партнерів
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти