StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на листопад 2023 для Близнюків: переговори, медовий місяць, завершення

27 жовтня 2023, 22:32
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Близнюків.
Анжела Перл, гороскоп
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Близнюків / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 4 листопада Сатурн розвертається в прямий рух, і це найважливіша подія місяця.

Сатурн - це планета роботи, і вона розвертається в секторі кар'єри, роботи та досягнень. Планета була ретроградною з 17 березня і ніби заморозила підвищення на посаді, відкриття бізнесу, звільнення з роботи. Тепер ви повернетесь до цих питань, і процеси зрушаться з місця.

9 листопада Венера входить до п'ятого будинку гороскопу Близнюків. Це сектор любові, радості, задоволень, радощів життя.

Настане гарний час для любові і зустрічей, особливо якщо ви вільні. У Близнюків, які перебувають у шлюбі або стосунках, настане другий медовий місяць.

11 листопада Меркурій входить в сьомий будинок гороскопу. Ви будете комусь писати, листуватися, думати про якусь людину, буде багато дзвінків.

"У когось це будуть ділові переговори, дзвінки з питань бізнесу, юридичні справи. Може, ви викладатимете, буде багато консультацій", - розповіла астролог.

13 листопада - молодик в секторі роботи і здоров'я. У вас може з'явитися нова робота, проект, бізнес. Можливо начальник повідомить новину або з'явиться новий колега.

"У другій половині місяця, особливо в останній тиждень, у Близнюків відбудеться важлива зустріч. Ви будете ухвалювати спільне рішення, хтось приїде в гості", - свідчить гороскоп.

Завершується місяць повнею 27 липня в знаку Близнюків.

"На вас чекає завершення справи або проекту, який почався півроку тому. Ви отримаєте плоди своєї праці. Якщо романтичні стосунки почалися в червні, ви отримаєте пропозицію руки та серця, вирішите жити разом або дізнаєтеся про вагітність. Повня також може ставити останню крапку на чомусь", - розповіла Анжела Перл.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Детальний прогноз для Близнюків на місяць дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти