StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на травень 2021 для Терезів: до чого готуватися наприкінці весни

28 квітня 2021, 20:43
Терези у травні ризикують потрапити у двозначну ситуацію.
Влад Росс склав докладний астропрогноз для Терезів
Астролог склав докладний гороскоп на травень 2021 року для Терезів / Анастасія Олейнікова для Главреда

Травень 2021-го обіцяє бути нейтральним періодом для представників знаку Терези. Більшою мірою у цьому місяці Терезам слід займатися особистим життям, сімейними справами й відпочинком. Ситуація у цих сферах буде найсприятливішою. Щастя особистого життя буде доступне Терезам, їм залишиться лише простягнути руку та взяти його.

У сфері ділових інтересів та матеріального достатку непередбачені ситуації і труднощі не очікуються. Проєкти, які були запущені Терезами у перші два місяці, почнуть працювати.

Про втрачені можливості у травні представникам цього знака шкодувати не доведеться: швидше за все, всі доступні варіанти вже було відпрацьовано, тобто Терези заздалегідь потурбувалися про деталі. І у цьому місяці справи будуть під контролем й будуть доопрацьовуватися у міру виникнення такої необхідності.

відео дня

Втім, у травні у Терезів виникне кілька моментів, коли заради успіху в цілому доведеться відмовитися від якихось деталей. Однак це буде непринципово й нетяжко для них.

Всю увагу Терезів у травні будуть займати люди, а не обставини, місця й образи дії.

читайте такожНесподівана спека і небезпечні поїздки: чого чекати в травні-2021У цей період представникам цього знака доведеться докласти всіх зусиль для того, щоб були дотримані інтереси всіх залучених у процес сторін. Цей момент буде актуальним для всіх життєвих сфер Терезів – як ділових, так і особистих.

На Терезів у травні чекають теплі довірчі стосунки, а також маленькі милі знаки любові й вдячності, після чого життя буде здаватися красивішим та терпимішим.

Єдине попередження, яке зірки роблять у травні Терезам, стосується сфери інтимних стосунків: благодушно налаштовані представники знака можуть не помітити важливих речей, які раптом відразу опиняться на поверхні. А це, своєю чергою, може завести Терезів у двозначну ситуацію. Однак всі негативні моменти можна буде пригасити, якщо співвіднести свої бажання з істинним станом справ.

Ви можете замовити персональний гороскоп у Влада Росса, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти