StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024 для Терезів: астролог напророкувала важливу подію

25 лютого 2024, 19:09
Перший місяць весни буде дуже важливим, оскільки в кінці березня буде місячне затемнення, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Терезів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Терезів.

Тим часом фахівці кажуть: у фінансовому гороскопі з 26 лютого по 3 березня 2024 року зірки обіцяють удачу певним знакам зодіаку в збільшенні своїх фінансів. Детальніше читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень з 26 лютого по 3 березня.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, березень буде дуже важливим, оскільки в кінці місяця буде місячне затемнення. Оскільки в квітні відбудеться ще й сонячне затемнення, то з 25 березня по 8 квітня буде коридор затемнень. У цей період небажано ухвалювати дуже важливі доленосні рішення.

"Можуть бути події, ситуації, які змусять вас ухвалювати рішення. Якщо у вас виникне ідея, то запитайте себе, а чи точно ви цього хочете? Тому що дуже складно буде поміняти своє рішення, якщо ви ухвалите його в період затемнення", - попередила Перл.

10 березня - молодик. Сонце з Місяцем з'єднуються та народжують джерело нової енергії в шостому будинку гороскопу. На Терезів чекають новини, пов'язані з роботою. З'явиться новий клієнт.

Вам потрібно буде взяти відповідальність за своє здоров'я, спосіб життя, звички. Астролог порекомендувала знайти баланс між відпочинком і роботою.

11 березня у Терезів може статися романтичне знайомство в особистому житті й вдале партнерство - в бізнесі або на роботі.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 березня буде цікаве поєднання небесних тіл у вашому домі, партнерства, стосунків і кохання.

Кармічний вузол Раху з'єднається з Меркурієм і дасть переговори, з'єднання когось або чогось (наприклад, у вас буде два бізнесу, дві роботи), стосунки з іноземцем. У вашому житті з'явиться незвичайна людина. Наприклад, ви зустрінете цілителя або вчителя.

21 березня Сонце входить в сьомий будинок гороскопу Терезів. Можливо ви будете виступати перед публікою.

З 22 березня Сатурн змусить Терезів поміняти графік роботи, обмежити себе в солодкому, зробити суворіший розклад і режим життя.

23 березня варто остерігатися конфліктів, свідчить гороскоп.

25 березня - дуже важливе затемнення для Терезів. Воно або щось принесе в життя представників цього знака зодіаку, або прибере щось з їхнього життя.

Терези змінять імідж і стиль, поміняють професію.

"Ви побачите, як люди ставляться до вас. Також люди, як дзеркало, покажуть, як ви ставитеся до себе", - сказала астролог.

Терези, які народилися з 27 по 29 вересня, відчують це затемнення сильніше інших.

У березні Сатурн буде давати дуже хороший аспект до Юпітера. А Юпітер-це планета везіння та удачі й знаходиться зараз у восьмому будинку фінансів. У Терезів буде можливість добре заробити або знайти роботу з хорошою зарплатою.

"У будь-якому випадку Юпітер дає збільшення фінансів. Це дуже хороший аспект, який діятиме весь місяць", - сказала Перл.

Більш детальний гороскоп на березень для Терезів дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти