StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023: на Раків чекають прибуткові часи

26 травня 2023, 05:40
У Раків Венера буде в секторі грошей впродовж чотирьох місяців, а це означає, що фінансове становище буде стабільним, свідчить гороскоп.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп Рак - що принесе червень в роботі, любові та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Раків. Місяць почнеться з повні в шостому будинку гороскопу. Повний Місяць завжди приносить ясність, кульмінацію, новини. Висвітлюються речі, про які ви не знали, все це відбуватиметься в шостому будинку роботи. Можливо, представники знаку знайдуть роботу, зміниться начальник, завершиться проєкт.

Повня діятиме впродовж двох тижнів - до 18 червня, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі. У цей період також можна займатися здоров'ям, проявлять себе слабкі місця. Подумайте над тим, від чого ви можете відмовитися на користь здоров'я.

6 червня Венера входить в сектор грошей, прибутку, доходу. На вас чекає допомога від когось, отримання подарунка, фінансова підтримка. Може з'явитися бажання витрачати гроші, але тим не менше прибуток буде. Підніметься самооцінка.

У Раків Венера буде в секторі грошей впродовж чотирьох місяців, а це означає, що фінансове становище буде стабільним.

З 20 червня Венера почне пригальмовувати, а 23 липня стане ретроградною. Всі починання, фінансові інвестиції, стосунки варто починати 18-19 червня, порадила астролог.

Період з 23 липня по 4 вересня поганий для шлюбу, уколів краси, вкладень грошей. Краще не ризикувати, свідчить гороскоп.

12 червня Раки можуть поїхати кудись далеко, перейти на роботу онлайн, буде багато переговорів, комунікацій на відстані.

Цього ж дня Плутон змусить представників знака пройти кармічний урок в секторі стосунків і партнерства. До 22 січня 2024 року можлива криза стосунків, але це випробування необхідно пройти для того, щоб позбутися від усього непотрібного.

З 17 червня до 4 листопада Сатурн буде ретроградним і принесе паузи, перешкоди, період очікування.

З 18 червня Раки можуть виїхати далеко від свого звичного оточення. Можливо ви займетеся здоров'ям, поїдете в санаторій або будете впродовж тривалого часу відвідувати лікаря.

Дивіться відео - Гороскоп Рак на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти