StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023: на Водоліїв чекає ідеальний час для кохання, романів і побачень

17 травня 2023, 04:30оновлено 17 травня 2023, 09:25
В червні у Водоліїв буде шанс підготуватися до нового кроку в житті й ухвалити рішення перед змінами, свідчить гороскоп.

Гороскоп Водолій, Анжела Перл
Гороскоп Водолій - що принесе червень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Водоліїв. У перший місяць літа кілька планет почнуть повільно пригальмовувати і, таким чином, формувати передумови для подій у другій половині року.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць починається з повні 4 червня в 11 будинку майбутнього, планів, друзів. Водолії отримають якісь результати, фінансовий прибуток за виконану роботу. У цю повю може здійснитися бажання. Можуть помінятися плани, з'являться нові мрії. Повний Місяць висвітить ситуацію з друзями. Іноді він може "відрізати" когось із вашого життя.

6 червня Венера заходить у будинок партнерства, стосунків та шлюбу. На Водоліїв чекають нові приємні знайомства, покращаться стосунки в парі. До 20 червня - ідеальний час для любові, романів, побачень, заручин, партнерства, підписання документів, великих покупок.

читайте такожГороскоп Таро на травень 2023: Козерогам - нові можливості, Водоліям - крадіжка, Рибам - прибуток

З 12 червня Меркурій перебуватиме в 5 будинку гороскопа - це сектор відпочинку, радості, задоволення, дітей. На Водоліїв чекає нове знайомство, запрошення на відпочинок або побачення, новини про дітей.

З 12 червня до 22 січня 2024 року Плутон - планета трансформації - перебуватиме в 12-му будинку гороскопа, це сектор звільнення. Це буде період уповільнення процесів і очікування. Це гарний час для підготовки до нового кроку в житті. У вас з'явиться можливість це зробити й ухвалити рішення перед майбутніми змінами, потрібно буде відмовитися від чогось, пожертвувати чимось, звільнитися від усього непотрібного.

17 червня Уран - планета-управитель Водоліїв - може принести представникам знака несподівані зміни, свідчить гороскоп.

Сатурн - друга планета-управитель Водоліїв - з 17 червня до 4 листопада зупиняється і розвертається в ретроградний рух в секторі фінансів. Водоліям доведеться переглянути свої доходи. Можливо ви задумаєтеся над зміною місця роботи. Водолії можуть втратити джерело доходів.

18 червня - молодик в секторі радості, задоволення, дітей. У житті Водоліїв з'явиться нова енергія, нова любов. Діти увійдуть у ваше життя. Можливо ви отримаєте новину про вагітність або звістку від дітей або про дітей. У Водоліїв може з'явитися новий творчий проект, хобі. Є ризик того, що проявить себе любовний трикутник.

З 22 червня Водолії отримають новини про роботу, з'являться нові ідеї, ви зміните режим життя.

З 30 червня Нептун розвертається в ретроградний рух до 6 грудня в секторі грошей та прибутку. Водоліям потрібно буде вирішувати фінансові питання, які тягнуться з минулого (погашення кредиту, боргів, податків). Астролог попередила про неясність в робочій обстановці в цей період.

Дивіться відео - Гороскоп Водолій на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти