StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023 для Левів: радість, любов, виграш і романтичне знайомство

23 травня 2023, 13:04
Леви притягуватимуть людей як магніт. Цим варто скористатися, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Лев - що принесе червень 2023 в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Левів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повні 4 червня в п'ятому будинку гороскопу. На представників знака чекає радість, любов, виграш, романтичне знайомство. Стосунки вийдуть на наступний рівень, водночас Місяць може і поставити останню крапку.

З 6 червня Леви притягуватимуть людей як магніт. Цим варто скористатися. Буде багато клієнтів, дзвінків, переговорів.

Вже з 20 червня Венера почне пригальмовувати, щоб зупинитися 23 липня. Почнеться так званий тіньовий період Венери. Буде менше прибутку, прихід грошей буде затримуватися, у стосунках - очікування. На цей період не варто планувати шлюб, уколи краси та операції. Можуть прийти гроші, яких ви чекали. Також це вдалий час для перемир'я та примирення.

12 червня Плутон - планета трансформації - входить в шостий будинок гороскопу, який відповідає за питання роботи і здоров'я. У цей час варто позбутися шкідливих звичок, свідчить гороскоп. Також це вдалий час для того, щоб розв‘язати проблеми раз і назавжди.

З 17 червня Сатурн буде ретроградним у секторі фінансів. Левам потрібно буде погашати кредит, платити податки, можна отримати спадщину.

Молодик 18 червня принесе Левам нове бачення, цілі, нові пропозиції.

Всю другу половину червня Леви переглядатимуть все, що стосується роботи: мінятимуть стратегію, техніку, співробітників. Дуже добре в цьому місяці від чогось звільнитися.

Дивіться відео - Гороскоп для Левів на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти