StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2021 для Водолія: представникам знака потрібно написати заповіт

4 липня 2021, 10:37
Водолію немає сенсу переживати, де "підстелити соломки", тому що вгадати, куди доведеться падати, все одно не вийде.
Астролог розповів, що в липні чекає Водолія
Гороскоп на липень-2021 для Водолія каже, що йому показаний спокій і відпустка / flickr.com/caitlinmallory

Водолій в липні 2021 відчує тугу і нудьгу. Місяць для нього буде збалансованим, принесе і плюси, і мінуси. Водолія може охопити надзвичайний спокій або навіть нервове позіхання. Все це означатиме, що у Всесвіті відбуваються процеси, які готують для Водолія несподіванку, яка геть змінить його життя і унеможливить все, до чого він прагнув раніше.

Завдяки неймовірній інтуїції представники знака передчуватимуть настання змін заздалегідь – у них з'явиться занепокоєння.

Водолія слід застерегти від непотрібної суєти: немає сенсу переживати, де "підстелити соломки", тому що вгадати, куди доведеться падати, все одно не вийде. Тому краще заздалегідь звести до мінімуму можливі втрати, завершити розпочаті справи, привести до ладу папери, написати заповіт, зустрітися з тими, з ким належить побачитися – після буде вже ніколи.

У липні Водолію не варто починати довготривалих програм, інакше завершити їх вчасно не вдасться. У підсумку вони так і будуть висіти "мертвим вантажем", постійно нагадуючи про себе.

Найбільше місяць підійде Водолію для ґрунтовного різнобічного відпочинку. Навіть найзапекліші трудоголіки-Водолії будуть насильно висмикнуті з-за робочого столу і відправлені у відпустку.

Відпочинок Водолія, щоб бути ефективним, повинен бути побудований не на екстримі, а на релаксації. Тому порада представникам цього знака Зодіаку: не стрибайте з парашутом, не опускайтеся на дно океану – просто загоряйте і плавайте.

читайте такожМісяць складнощів і конфліктів: астрологічний прогноз від Влада Росса на липень-2021

Стреси, нехай навіть приємні, Водолію протипоказані в цьому місяці. Нерівності і нервозності Водолію не потрібні. Важливо повністю відновитися перед початком нового життєвого етапу – перед осінню. Ніяких досліджень, незнайомих компаній, чужих країн і травмуючих вражень – тільки спокій, рівномірне навантаження і приємне оточення. З відпустки Водолій повинен повернутися впевненим у собі, в своїх силах, в близьких і рідних.

Сам Всесвіт у липні буде зацікавлений у хорошому самопочутті Водолія і його повній бойовій готовності. Однак Марс в опозиції до Водолія готуватиме для нього якісь протиріччя і навіть деякі юридичні справи, суди, плітки і скандали.

Липень 2021 для Водолія – це період підготовки до нового, час завершення старих справ, а також відновлення енергетичного потенціалу і сил. Кращий час, щоб зайнятися йогою або спортом і розвивати енергетичний потенціал організму.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти