StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 року: на 4 знаки зодіаку чекає штиль і релакс в середині літа

4 липня 2023, 01:29
Знаки зодіаку Овен, Рак, Лев і Терези можуть "видихнути". Липень порадує затишшям.
Влад Росс
Влад Росс розповів, для кого липень 2023 буде нейтральним / Колаж: Главред, фото: УНІАН , pixabay.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень 2023 і розповів, для яких знаків зодіаку другий місяць літа буде нейтральним - без серйозних потрясінь. Таких знаків всього чотири - Овен, Рак, Лев і Терези.

Гороскоп на липень 2023 Овен

На Овна чекає більш-менш рівний період в липні 2023 року.

"У цей час слід покладатися лише на себе, і тоді справи зрушаться з місця. Рідні та колеги в цьому місяці не будуть помічниками, але це не страшно, оскільки Овен прекрасно впорається з усім сам. Але ритм життя трохи сповільниться, оскільки Марс перейде в монотонний та впорядкований знак Діви", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

За словами фахівця, місяць пройде на контрасті: перші десять днів липня Овен буде "горіти", на нього чекає успіх у справах, а друга половина місяця буде більш монотонною.

Сприятливі дні в липні-2023 для Овна: 21, 23, 25, 27, 30 числа.

Несприятливі дні: 2, 3, 5, 18 липня.

Овну в липні 2023-го важливо намагатися обходити гострі кути, не заводити неприємних розмов. В середині місяця деякі представники знака можуть розчаруватися в обранцеві, але їм не захочеться відкрито говорити про те, що їх хвилюватиме, і це марно. Варто дозволити коханій людині пояснити свої рішення і вчинки – після цього Овен напевно зрозуміє, що помилився в своїх судженнях і засмучувався марно. Через перехід Венери в ретроградний рух можливі сварки на рівному місці.

Кар'єра та фінанси. Всі колишні старання і заслуги Овна в сфері кар'єри і фінансів нарешті будуть відзначені керівництвом. У липні представники знака можуть вдало влаштуватися на нове місце роботи і знайти собі застосування в улюбленій сфері діяльності. У липні на Овна чекають відрядження, під час яких йому вдасться себе зарекомендувати як висококласного фахівця. Сприятливий період, щоб піти на курси підвищення кваліфікації. У липні Овну можна почати сімейний бізнес. Це продуктивний час для підприємців і всіх тих, чия робота пов'язана з творчістю.

В кінці місяця Овна потрібно постаратися сконцентруватися на вирішенні найважливішого завдання і не витрачати сили даремно. Якщо Овен не буде відволікатися на несуттєві дрібниці, то, найімовірніше, доб'ється чудових результатів.

Початок липня порадує Овна відносною стабільністю у фінансовій сфері. Можна починати власну справу за умови, що все буде продумано до дрібниць заздалегідь. До кінця місяця ситуація з фінансами стане дещо нестійкою. Потрібно заздалегідь прорахувати бюджет і намагатися не виходити за його рамки.

Здоров'я. Липень-2023 стане прекрасним місяцем для активних тренувань Овна і участі в спортивних заходах. Сприятливо записатися в секцію боксу або фітнесу. Краще не проводити час перед телевізором або комп'ютером, тому що це буде вкрай шкідливим для Овна. Потрібно намагатися більше рухатися-це позитивно позначиться на роботі серцево-судинної системи. Дуже корисними будуть сонячні ванни.

Лікарські препарати в цьому місяці потрібно використовувати в найостаннішу чергу. В кінці місяця не варто піднімати важких предметів, оскільки це загрожує появам болю в спині.

В останній тиждень місяця потрібно бути уважнішими до свого раціону харчування. Відвідувати потрібно лише перевірені кафе і ресторани і не їсти давно приготовлену їжу. Крім того, не варто харчуватися у відділі кулінарії торгових центрів – є ризик отруїтися.

Дивіться гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень 2023 року від астролога Влада Росса:

Гороскоп на липень 2023 Рак

Для Раків липень-2023 буде досить спокійним місяцем. Рідні та близькі вимагатимуть в цьому місяці особливої турботи. Щоб розв‘язати всі проблеми, важливо буде не привертати до них уваги сторонніх людей і тримати рот на замку. І тоді все буде добре. Витримка, стійкість і завзятість допоможуть подолати перешкоди і досягти мети.

Сприятливі дні липня-2023 для: 14, 16, 20, 25 числа.

Несприятливі дні: 2, 4, 8, 28, 30 липня.

Кар'єра та фінанси. У професійній сфері в липні 2023-го Ракам рекомендується не брати на себе забагато, бути послідовним і розсудливим, вчитися на помилках інших, мінімізувати контакти з начальством, щоб не нарватися на критику на свою адресу. Працювати краще спокійно, монотонно, сумлінно, не хвалитися досягненнями.

Фінансові справи в липні у Раків будуть йти нормально і вдало. Але потрібно уникати ризикованих угод.

Особисте життя. Почуття стануть настільки сильними, що приховувати їх буде практично неможливо, тому може розкритися таємний любовний зв'язок. Потрібно бути готовим до того, що про романтичне захоплення дізнаються оточуючі. Якщо почнуться плітки, їх потрібно буде просто ігнорувати.

Постійний романтичний партнер в цьому місяці проявить якості справжнього друга і в усьому підтримає Раків. Сімейні проблеми, від яких Рак не міг позбутися протягом довгого часу, можуть бути розв‘язані під час ретроградної Венери. Допомога прийде ззовні - від друзів, родичів, колег.

Здоров'я. У липні-2023 у Раків буде вразливою травна система. Щоб уникнути проблем зі шлунком, потрібно переглянути раціон харчування. Сприятливо в цьому місяці сісти на дієту. Смажені страви краще в цьому місяці замінити на варені. При покупці продуктів потрібно обов'язково перевіряти термін придатності, оскільки висока ймовірність харчових отруєнь. Алкоголь цього місяця буде схожий на отруту - Ракам його краще не вживати.

Гороскоп на липень 2023 Лев

У Левів другий місяць літа буде насичений різними подіями, які матимуть як хороші, так і погані наслідки. Леву необхідно задовольнятися тим, що пропонують йому обставини, накопичувати сили і засоби, а також наводити порядок у справах і планах. Нічого нового в цей час починати не варто. Навпаки, потрібно розібратися зі старими справами, звільняючи простір для майбутніх перемог. Можливий період апатії та меланхолійного настрою. Краще в липні піти у відпустку і відпочити.

У другій декаді липня Льву варто утриматися від ризикованих і непродуманих дій. З далекими поїздками і відрядженнями краще почекати. Можливі непорозуміння при оформленні документів. У третій декаді оточуючі нададуть підтримку, проявлять участь і допоможуть слушною порадою.

Сприятливі дні липня-2023 для Лева: 4, 8, 17, 18, 21, 31 числа.

Несприятливі дні: 6, 11, 16, 19, 26, 27 липня.

Кар'єра та фінанси. Якщо Лев буде готовий долати труднощі в липні, він може сміливо може спробувати свої сили в складному проекті. У цьому місяці Лев буде готовий впоратися власними силами із завданням будь-яких труднощів, особливо це стосується підприємців. Марс входить в будинок грошей в гороскопі Лева, тому будь-який бізнес, який буде затіяний в цьому місяці, може принести хороші дивіденди в майбутньому.

Обставини першої половини липня вимагатимуть від Лева детально розібратися з діловою документацією і розкласти все по поличках. Без наведення ладу в справах можливі серйозні прорахунки.

До кінця липня зросте напруженість у стосунках з начальством. Не варто наполягати на своєму, оскільки в цьому місяці не вдасться довести свою правоту.

У другій декаді липня Леву необхідно більше їздити, спілкуватися. Ймовірні перспективні знайомства, здатні змінити звичний перебіг життя. Лев зачарує оточуючих не лише красномовством, а й гумором і творчістю.

Здоров'я. У липні у Лева можливе загострення остеохондрозу. Потрібно уникати фізичних перевантажень. Можливі проблеми з нирками і сечовим міхуром. Не варто зловживати спиртними напоями і пити по десять чашок кави на день. Корисні трав'яні відвари. Також потрібно зменшити кількість солі в раціоні.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на липень 2023 Терези

Обставини триматимуть Терезів в постійній напрузі. Важливо постаратися виключити непотрібну суєту. У другій декаді липня відносини з діловими партнерами можуть поставити ваги перед необхідністю серйозного вибору. Тому місяць для Терезів буде двоїстим.

Слід ретельно оцінювати можливі наслідки, з точки зору найближчої перспективи, керуватися голосом розуму, а не підказками інтуїції – вона в цьому місяці може підвести.

У третій декаді липня очікується велика завантаженість на роботі. Можливо, доведеться пожертвувати деякими побутовими зручностями. Потрібно постаратися, щоб близькі люди поставилися з розумінням до Терезів. Старання Терезів у майбутньому принесуть суттєві надходження до сімейного бюджету. Тому вони повинні в липні крутитися немов білка в колесі, не звертаючи уваги на спеку.

Сприятливі дні липня - 2023 для Терезів: 8, 9, 13, 21, 22, 26 числа.

Несприятливі дні: 4, 10, 15, 20, 24, 31 липня.

Особисте життя. Терезам в липні-2023 слід поцікавитися тим, що зачіпає їх кохану людину. Можливо, зараз вона відчуває грошові труднощі, тому Терезам потрібно проявити щедрість.

У стосунках важливо дотримуватися золотої середини і сталості, оскільки Венера, управитель знака Терези, переходить в ретроградний рух. Терезам небажано що-небудь міняти в сформованих стосунках.

Кар'єра та фінанси. У професійному плані та просуванні в кар'єрі липень буде двоїстим місяцем. У перших числах липня Терезам не слід конфліктувати з начальством – ініціатива може бути покарана. Потрібно в цей час постаратися ліквідувати всі свої борги, діяти відкрито і традиційними шляхами. Результатів вдасться домогтися, якщо направити зусилля в русло колективних інтересів.

У другій половині липня у Терезів буде шанс поборотися за хорошу посаду, але конкурентної боротьби не уникнути. Відмінний результат принесе творча ініціатива і новаторство. Потрібно постаратися не нашкодити своїй репутації непотрібної повільністю.

В середині липня, в період дії складних аспектів Сатурна і його протистояння Марсу, Терезам не варто ухвалювати важливих рішень і брати на себе додаткові зобов'язання. 18-22 липня буде складний період розбіжностей і конфліктів з начальством.

У липні фінансову стабільність Терезів може похитнути допомогу родичам. Ймовірні суттєві витрати на ремонт.

Здоров'я. У липні Терезам слід побоюватися ослаблення функцій видільної системи. Щоб не відбулося забруднення організму продуктами життєдіяльності, важливо дотримуватися дієти, менше вживати ковбас і складно засвоюваних жирів. Корисно провести час на березі моря, водойми. Позитивно вплине на Терезів засмага, особливо ранкова. Гарний час для лікування психічних захворювань, неврозів, розладів сну. Сприятливо пройти діагностику, оскільки саме в цьому місяці виявити вразливі місця буде легко.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти