Гороскоп на липень-2023: на Козерога чекає шквал проблем, на Близнюків – світла смуга

2 липня 2023, 17:31
Липень 2023 року однозначно потішить Дів і Стрільців, а от чотирьом знакам зодіаку він принесе не найприємніші переживання.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень-2023
Гороскоп на липень 2023 року від астролога Влада Росса обіцяє дуже вдалий період у житті Дів і ще трьох знаків зодіаку / Главред

Середина літа 2023 року буде вельми насиченим і цікавим періодом для всіх знаків зодіаку. У липні будуть задавати тон дві головні астрологічні події місяця. Перша з них – ретроградність Венери: вона змусить переглянути стосунки з коханими людьми і фінансові справи. Друга – перехід Марса з активного Лева в спокійну Діву: це змусить кожного з нас спробувати впорядкувати все те, що ми накоїли раніше.

Липень 2023-го буде вельми вдалим для Дів, Близнюків і ще двох знаків, а от решті слід готуватися до випробувань і проблем різного ступеня складності.

Невдахи липня-2023:

Козеріг

Для Козерога липень-2023 буде вкрай невдалим періодом. Представники знака будуть намагатися робити кілька справ одночасно. Нові знайомства і зустрічі будуть супроводжуватися шквалом старих проблем. Козерогу пригадають давні обіцянки. У цей час громадська думка стане вищою за особисту.

У липні оточенню Козерога не позаздриш: він буде готовий зануритися в такий песимізм, що тоскно стане всім. На Козерога чекає депресія і деградація, тому не зайвим буде звернутися до психолога або астролога.

З авіаперельотами у Козерога, як і раніше, зберігатиметься несприятлива ситуація. Поблизу 20-х чисел, коли Марс робитиме жорсткий квадрат до Сатурна, буде велика небезпека катастроф. Тому можливі ДТП і нещасні випадки 15-25 липня. В цей час краще не вирушати в дорогу, в тому числі у відпустку.

Сприятливі дні липня-2023 для Козерога: 1, 6, 7, 15, 25 числа.

Несприятливі дні: 3, 9, 11, 13, 17, 22, 30 липня.

Кар'єра та фінанси. У липні у Козерога може розгорітися конфлікт із начальством. Цілком ймовірно, що з'являться причини змінити місце роботи. Втім, не виключено, що Козеріг раптово піде у відпустку, чим вирішить усі свої проблеми.

Цього місяця Козерогу потрібно позбутися трудоголізму, інакше це буде сізіфова праця.

У фінансовому плані в липні зірки не обіцяють Козерогу нічого видатного і чудового. Перша половина місяця пройде в роботі, щоб заробити на хліб. Але на великі дивіденди цього місяця розраховувати не варто.

Мабуть, саме для Козерога липень буде найбільш складним періодом.

Останній тиждень липня буде часом випробувань у діловій сфері. Буде велика небезпека фінансових криз.

Крім того, Козерогу слід бути обережнішим із вогнем – можливі пожежі.

Здоров'я. У липні Козерогу загрожує загальна фізична перевтома, тому необхідно приділяти відпочинку і сну достатньо часу. Також свою позитивну лепту можуть внести програми по зміцненню організму. Важливо більше вживати сезонних овочів, фруктів і зелені. Контрастний душ просто обов'язковий. В останній декаді місяця, особливо 20-го числа, Козерогу варто проявити обережність при занятті екстремальними видами спорту, інакше можна покалічитися і щось собі зламати.

Дивіться гороскоп для всіх знаків зодіаку на липень 2023 року від астролога Влада Росса:

Телець

Липень-2023 у Тельця пройде під знаком мінус, оскільки Венера, яка керуює цим знаком зодіаку, почне ретроградний рух. Цього місяця представники знака будуть дуже гальмувати, більше, ніж зазвичай. Венера і Місяць у липні не залишать Тельця в емоційному спокої – спокій йому тільки снитиметься. Одним словом, має бути складний місяць.

Тельцю буде чим зайнятися цього липня, хоча справи будуть просуватися повільно. Сімейних турбот і службових завдань буде предостатньо, але їх вирішення не буде швидким.

Остання декада липня-2023 надихне Тельця на облаштування домашнього вогнища, удосконалення побуту, зміну і модернізацію інтер'єру. Але потрібно буде сім разів відміряти перед тим, як починати це робити. На ретроградній Венері краще повертатися до старого інтер'єру, а не затівати щось нове.

Сприятливі дні липня-2023 для Тельця: 2, 5, 11, 15, 24, 29, 31 числа.

Несприятливі дні: 3, 7, 13, 16, 19, 23, 27 липня.

Особисте життя. У липні-2023 в сімейних відносинах Телець може не розраховувати на тишу та гладь. Якщо він хоче миру, потрібно готуватися до війни. Непорозуміння, які раніше виникли у стосунках із другою половиною, можуть нагадати про себе знову і поглибитися.

У відносинах із дітьми на Тельця чекає протистояння, особливо з підлітками. І найчастіше представники будуть сприймати те, що відбувається, дуже емоційно. Однак якщо чадо щось витворить, не варто поспішати драматизувати ситуацію-краще бути розважливішим, раціональнішим і поступово у всьому розібратися.

У другій половині місяця в особистому житті Тельця почнеться новий позитивний етап. Розташування Венери і Плутона обіцяє в цей час феєрверк приємних переживань в інтимній сфері. Можливе поповнення в родині.

Також це буде сприятливий час для розкриття творчого потенціалу в дітях, доречно буде побалувати їх подарунками. Крім того, період сприятливий, щоб завести домашнього улюбленця, кішку або собаку.

Кар'єра та фінанси. Середина літа 2023 року не буде налаштовувати на кар'єрні подвиги. Якщо це буде можливо, Тельцю потрібно зменшити робоче навантаження на себе і не ставити перед собою надто амбітних цілей. Головне в цей час – повернути собі смак до життя за допомогою відпочинку. Тому Тельцю потрібно постаратися вирватися у відпустку в липні.

У фінансовій сфері розташування планет у липні обіцяє Тельцю нормальну ситуацію, якщо він не припускатиметься помилок. У першій половині місяця йому краще утриматися від комерційних справ, щоб не помилятися. У липні Тельцю важливо пам'ятати про те, що мовчання – золото, тому не потрібно давати колегам приводів для пліток.

Здоров'я. Липень-2023 вимагатиме від Тельця тримати організм у тонусі. Якщо він збереться на відпочинок, йому потрібно вибрати клімат, сприятливий для бронх, оскільки вони будуть найбільш вразливими цього місяця. Особливо корисними будуть дихальні вправи і гімнастика. Також сприятливий час, щоб подбати про печінку. Потрібно збалансувати харчування і пити побільше мінеральної води.

Водолій

У Водолія липень 2023 року пройде під знаком мінус. В середині літа зірки не обіцяють йому легких днів – буде аврал на роботі, доведеться виконувати старі обіцянки. Все те, що носить статус обов'язкового, створить спекотні дні. У пріоритеті у Водолія цього місяця буде робота. А якщо представники знака планували відпустку на липень, її доведеться скасувати. Або ж відпустка не буде відпочинком, оскільки Водолію постійно будуть дзвонити і писати по роботі.

Сприятливі дні в липні-2023 для Водолія: 1, 12, 13, 15, 19, 21, 25 числа.

Несприятливі дні: 3, 6, 8, 11, 18, 23, 27 липня.

Особисте життя. У липні 2023-го Водолій буде легко залагоджувати будь-які конфлікти, особливо в другій половині місяця. Почуття гумору Водолія і його прагнення відкрити в партнері нові риси допоможуть покращити будь-які стосунки.

Наприкінці липня Водолій буде схильним до ексцентричним вчинків, що може погано позначитися на любовних відносинах. Зради викличуть різні складнощі з дружиною або чоловіком.

У відносинах із дітьми загостряться протиріччя, але в другій половині місяця вдасться знайти баланс і компроміс.

Кар'єра та фінанси. Липень-2023 не обіцяє Водолію в цих сферах будь-яких важливих змін, ситуація буде стабільною. Поряд із прагненням щось змінити в своєму житті в цих сферах у Водолія збережеться і відчуття скутості в діях. Втім, інтуїція і вміння передбачати майбутній розвиток ситуації дозволять Водолію продумати справді вигідний комерційний план, якщо він захоче поліпшити матеріальне становище і просунутися на сходинку вище. Зі зміною роботи в липні краще зачекати і не міняти шило на мило.

Здоров'я. Друга половина липня буде сприятливою для зміцнювальних програм і оздоровчих процедур. Це буде гарний час для санаторно-курортного лікування, а також повторного курсу лікування захворювань нирок і печінки. Показані очисні заходи організму в цілому. Вдалий час для косметичних процедур, розробки дієт, нормалізації водного балансу. В середині липня у Водолія загостряться хронічні недуги. Але цілком ймовірно, що вдасться знайти вдалі способи лікування, звернувшись до цілителів і тим, хто лікує травами.

Риби

Для Риб липень 2023-го буде не найвдалішим періодом. З одного боку, цей місяць може виявитися доленосним, але з іншого – дуже складним. У липні стануться події, які змінять щось важливе в житті Риб. Нічого не буде легко і не буде йти, як по маслу, потрібно готуватися до випробувань. Зміни в першу чергу торкнуться особистого життя Риб. Представникам знака буде здаватися, що їх напружує безліч проблем, що весь світ ополчився проти них. Але слід придивитися уважніше, адже все зможе вирішитися, будь-які негаразди.

Кращий варіант для Риб – провести липень-2023 в спокійній обстановці, подалі від суєти, не лізти на рожен, уникати конфліктів. Інакше цього місяця на Риб можуть подати до суду.

Сприятливі дні в липні-2023 для Риб: 3, 7, 12,19, 21, 30 числа.

Несприятливі дні: 1, 4, 10, 11, 15, 17, 23, 28 липня.

Особисте життя. В особистому житті Риб з'явиться маса приводів для поганого настрою в липні: будуть зради і різні складні ситуації. Почуття Риб пройдуть дуже важливу перевірку. Їм буде важко знайти спільну мову зі своєю другою половиною, але рубати з плеча не варто – потрібно спробувати завоювати другу половинку знову і повернути її.

Особливої турботи і опіки Риб потребуватимуть діти. Потрібно бути мудрішими і не з'ясовувати з ними стосунки в липні.

Кар'єра та фінанси. Липень-2023 в плані кар'єри стане часом сплати боргів для Риб. Потрібно постаратися позбавити себе подібного тягаря, виконати всі свої зобов'язання і бути обережніше у фінансовому плані. Не варто зловживати службовим становищем, оскільки це може загрожувати великими неприємностями.

У другій половині липня розташування Меркурія і Юпітера сприятиме фінансовій спроможності Риб, а це значить, що зусилля й робота представників знака отримають гідну винагороду. Але манни небесної очікувати не варто.

Здоров'я. Перша декада липня у Риб буде сприятливою для санаторно-курортного лікування і відпочинку на природі, дачі, а також для зміцнення і загартовування організму. Омолоджуючі процедури в цілому будуть ефективними. Косметологічні операції на початку липня будуть вдалими. Якщо у Риб є проблеми з дихальною системою, то зараз варто подбати про профілактичні заходи. У другій половині липня можуть нагадати про себе хронічні недуги. В цей час потрібно намагатися не перевантажувати серце. Сприятливий час для очисних програм і оздоровлення шкіри. Також Рибам у липні протипоказано засмагати і довго перебувати на сонці.

Нейтральним липень 2023 року буде для наступних знаків:

Овен

На Овна чекає більш-менш рівний період у липні 2023 року. У цей час слід покладатися тільки на себе, і тоді справи зрушаться з місця. Рідні та колеги цього місяця не будуть помічниками, але це не страшно, оскільки Овен прекрасно впорається з усім сам. Але ритм життя трохи сповільниться, оскільки Марс перейде в монотонний і впорядкований знак Діви.

Місяць пройде на контрасті: перші десять днів липня Овен буде горіти, на нього чекає успіх у справах, а друга половина місяця буде більш монотонною.

Сприятливі дні в липні-2023 для Овна: 21, 23, 25, 27, 30 числа.

Несприятливі дні: 2, 3, 5, 18 липня.

Овну в липні 2023-го важливо намагатися обходити гострі кути, не заводити неприємних розмов. У середині місяця деякі представники знака можуть розчаруватися в обранцеві, але їм не захочеться відкрито говорити про те, що їх хвилюватиме, і це даремно. Варто дозволити коханій людині пояснити свої рішення і вчинки – після цього Овен точно зрозуміє, що помилився в своїх судженнях і засмучувався марно. Через перехід Венери в ретроградний рух можливі сварки на рівному місці.

Кар'єра та фінанси. Всі колишні старання і заслуги Овна в сфері кар'єри і фінансів нарешті будуть відзначені керівництвом. У липні представники знака можуть вдало влаштуватися на нове місце роботи і знайти собі застосування в улюбленій сфері діяльності. У липні на Овна чекають відрядження, під час яких йому вдасться себе зарекомендувати як висококласного фахівця. Сприятливо піти на курси підвищення кваліфікації. У липні Овну можна почати сімейний бізнес. Це продуктивний час для підприємців і всіх тих, чия робота пов'язана з творчістю.

Наприкінці місяця Овна потрібно постаратися сконцентруватися на вирішенні найважливішого завдання і не витрачати сили даремно. Якщо Овен не буде відволікатися на несуттєві дрібниці, то, швидше за все, доб'ється чудових результатів.

Початок липня порадує Овна відносною стабільністю у фінансовій сфері. Можна починати власну справу за умови, що все буде продумано до дрібниць заздалегідь. До кінця місяця ситуація з фінансами стане дещо нестійкою. Потрібно заздалегідь прорахувати бюджет і намагатися не виходити за його рамки.

Здоров'я. Липень-2023 стане прекрасним місяцем для активних тренувань Овна і участі в спортивних заходах. Сприятливо записатися в секцію боксу або фітнесу. Краще не проводити час перед телевізором або комп'ютером, тому що це буде вкрай шкідливим для Овна. Потрібно намагатися більше рухатися – це позитивно позначиться на роботі серцево-судинної системи. Дуже корисними будуть сонячні ванни. Лікарські препарати цього місяця потрібно використовувати в останню чергу. Наприкінці місяця не варто піднімати важких предметів, оскільки це викличе біль у спині. В останній тиждень місяця потрібно бути уважнішими до свого раціону харчування. Відвідувати потрібно тільки перевірені кафе і ресторани та не їсти давно приготовлену їжу. Крім того, потрібно уникати харчуватися у відділі кулінарії торгових центрів – є ризик отруїтися.

Рак

Для Рака липень-2023 буде досить нормальним місяцем, коли буде ні холодно, ні жарко. Рідні та близькі Рака цього місяця потребуватимуть особливої турботи. Щоб вирішити всі проблеми, важливо буде не привертати до них уваги сторонніх людей і тримати рот на замку. І тоді все буде добре. Витримка, стійкість і завзятість допоможуть подолати перешкоди і досягти мети.

Сприятливі дні липня-2023 для Раку: 14, 16, 20, 25 числа.

Несприятливі дні: 2, 4, 8, 28, 30 липня.

Кар'єра та фінанси. У професійній сфері в липні 2023-го Раку рекомендується не брати на себе надто багато, бути послідовним і розсудливим, вчитися на помилках інших, мінімізувати контакти з начальством, щоб не нарватися на критику на свою адресу. Працювати краще спокійно, монотонно, сумлінно, не хвалитися досягненнями.

Фінансові справи в липні у Рака в цілому будуть йти нормально і вдало. Але потрібно уникати ризикованих угод.

Особисте життя. Почуття Рака в липні 2023-го стануть настільки сильними, що приховувати їх буде практично неможливо, тому може розкритися таємний любовний зв'язок. Потрібно бути готовим до того, що про романтичне захоплення Рака дізнаються оточуючі. Якщо почнуться плітки, їх потрібно буде просто ігнорувати.

Постійний романтичний партнер цього місяця проявить якості справжнього друга і в усьому підтримає Рака. Сімейні проблеми, яких Рак не міг позбутися протягом тривалого часу, можуть бути вирішені на ретроградній Венері. Допомога прийде ззовні – від друзів, родичів, колег.

Здоров'я. У липні-2023 у Рака буде вразливою травна система. Щоб уникнути проблем зі шлунком, потрібно переглянути раціон харчування. Сприятливо цього місяця сісти на дієту. Смажені страви краще замінити на варені. Купуючи продукти, потрібно обов'язково перевіряти термін придатності, оскільки висока ймовірність харчових отруєнь. Алкоголь цього місяця буде отрутою для Рака.

Лев

Леву в липні 2023-го буде ні холодно, ні жарко. Цей місяць буде насичений різними подіями, які матимуть як хороші, так і погані наслідки. Леву необхідно задовольнятися тим, що пропонують йому обставини, накопичувати сили і засоби, а також наводити лад у справах і планах. Нічого нового в цей час починати не варто. Навпаки потрібно розібратися зі старими справами, звільняючи простір для майбутніх перемог. Можливий період апатії і меланхолійного настрою. Краще в липні піти у відпустку і відпочити.

У другій декаді липня Леву варто утриматися від ризикованих і непродуманих дій. З далекими поїздками і відрядженнями краще зачекати. Можливі непорозуміння при оформленні документів. У третій декаді оточуючі нададуть підтримку і допоможуть слушною порадою.

Сприятливі дні липня-2023 для Лева: 4, 8, 17, 18, 21, 31 числа.

Несприятливі дні: 6, 11, 16, 19, 26, 27 липня.

Кар'єра та фінанси. Якщо Лев буде готовий долати труднощі в липні, він може дерзати. Він сміливо може спробувати свої сили в складному проєкті. Цього місяця Лев буде готовий впоратися власними силами із завданнями будь-якої складності, особливо це стосується підприємців. Марс входить в дім грошей у гороскопі Лева, тому будь-який бізнес, який буде затіяний цього місяця, може принести хороші дивіденди в майбутньому.

Обставини першої половини липня вимагатимуть від Лева детально розібратися з діловою документацією і розкласти все по поличках. Без наведення ладу в справах можливі серйозні прорахунки.

До кінця липня зросте напруженість у відносинах із начальством. Не варто наполягати на своєму, оскільки цього місяця не вдасться довести свою правоту.

У другій декаді липня Леву необхідно більше їздити, спілкуватися. Ймовірні перспективні знайомства, здатні змінити звичний перебіг життя. Лев зачарує оточуючих не тільки красномовством, а й гумором і творчістю.

Здоров'я. У липні у Лева можливе загострення остеохондрозу. Потрібно уникати фізичних перевантажень. Можливі проблеми з нирками і сечовим міхуром. Не варто зловживати спиртними напоями і пити по десять чашок кави на день. Корисними будуть трав'яні відвари. Також потрібно зменшити кількість солі в раціоні.

Терези

Обставини, які складатимуться в липні 2023 року, триматимуть Терези в постійній напрузі. Важливо постаратися виключити непотрібну суєту. У другій декаді липня відносини з діловими партнерами можуть поставити Терези перед необхідністю серйозного вибору. Тому місяць для Терезів буде двоїстим.

Слід ретельно оцінювати можливі наслідки, з точки зору найближчої перспективи, керуватися голосом розуму, а не підказками інтуїції – вона цього місяця може підвести.

У третій декаді липня очікується велика завантаженість на роботі. Можливо, доведеться пожертвувати деякими побутовими зручностями. Потрібно постаратися, щоб близькі люди поставилися з розумінням до Терезів. Старання Терезів у майбутньому принесуть суттєві надходження до сімейного бюджету. Тому вони повинні в липні працювати, працювати і працювати, крутитися немов білка в колесі, не звертаючи уваги на спеку.

Сприятливі дні липня-2023 для Терезів: 8, 9, 13, 21, 22, 26 числа.

Несприятливі дні: 4, 10, 15, 20, 24, 31 липня.

Особисте життя. Терезам у липні-2023 слід поцікавитися тим, що турбує їхню кохану людину. Можливо, зараз вона відчуває грошові труднощі, тому Терезам потрібно проявити щедрість.

У стосунках важливо дотримуватися золотої середини і сталості, оскільки Венера, управитель знака Терези, переходить у ретроградний рух. Терезам небажано будь-що змінювати в сформованих стосунках.

Кар'єра та фінанси. У професійному плані і просуванні в кар'єрі липень буде двоїстим місяцем. У перших числах липня Терезам не слід конфліктувати з начальством – ініціатива може бути покарана. Потрібно в цей час постаратися ліквідувати всі свої борги, діяти відкрито і традиційними шляхами. Результатів вдасться домогтися, якщо направити зусилля в русло колективних інтересів.

У другій половині липня у Терезів буде шанс поборотися за хорошу посаду, але конкурентної боротьби не уникнути. Чудовий результат принесе творча ініціатива і новаторство. Потрібно постаратися не нашкодити своїй репутації непотрібною повільністю.

В середині липня, в період дії складних аспектів Сатурна і його протистояння Марсу, Терезам не варто ухвалювати важливих рішень і брати на себе додаткові зобов'язання. 18-22 липня буде складний період розбіжностей і конфліктів із начальством.

У липні фінансову стабільність Терезів може похитнути допомога родичам. Ймовірні суттєві витрати на ремонт.

Здоров'я. У липні Терезам слід остерігатися ослаблення функцій видільної системи. Щоб не відбулося забруднення організму продуктами життєдіяльності, важливо дотримуватися дієти, менше вживати ковбас і жирів, які складно засвоюються. Корисно провести час на березі моря, водойми. Позитивно вплине на Терезів засмага, особливо ранкова. Гарний час для лікування психічних захворювань, неврозів, розладів сну. Сприятливо пройти діагностику, оскільки саме цього місяця виявити вразливі місця буде легко.

Щасливчики липня-2023:

Близнюки

Липень-2023 буде супер-класним місяцем для Близнюків. Головний девіз цього місяця для них: здоровий глузд – найкращий порадник. Потрібно покластися на нього. Якщо друга половинка Близнюків буде пропонувати рішення проблеми, з якою вони не згодні, то саме зараз вдасться по-новому поглянути на те, що відбувається, і на старі проблеми – вдасться одразу усвідомити причини і зробити важливі висновки. Якщо не наступити на ті самі граблі, в житті Близнюків почнеться світла смуга.

Сприятливі дні в липні-2023 для Близнюків: 1, 5, 9, 11, 15 числа.

Несприятливі дні: 23, 27, 29, 31 липня.

Особисте життя. На початку місяця на Близнюків чекає спільна робота з коханими людьми, співпраця, яка виявиться дуже плідною і може окрилити обох. В цей час можна зустрічатися з людьми, з якими знайомі були тільки по інтернету, а також заводити нові знайомства. Дуже ймовірним буде початок роману на робочому місці, щоправда, він виявиться нетривалим.

Кінець липня-2023 стане гармонійною порою для сімейних пар. Якщо Близнюки планують переїзд або спільну подорож, то липень буде найбільш вдалим часом. Цей період наповнить представників знака мріями і фантазіями, що стосуються амурних справ.

Кар'єра та фінанси. У першій половині липня у Близнюків будуть всі шанси зміцнити свій авторитет в очах партнерів. Цей місяць стане багатим на оригінальні ідеї. Не виключено, що тимчасово доведеться зайняти місце начальника, просунутися по кар'єрних сходах або отримати нові погони.

У цей час Близнюкам доведеться ухвалювати рішення, продумуючи кожну дрібницю, щоб не допустити безглуздої помилки. Відпустку краще відкласти на серпень.

Розташування планет вказує на те, що, намагаючись якомога швидше впоратися зі справами і поїхати відпочивати в серпні, Близнюки можуть халатно підійти до виконання дорученого їм завдання, в результаті вони можуть підвести колег і керівництво.

Найсприятливіший період для Близнюків – середина липня-2023. Це гарний час для кар'єрного зростання, хтось вирішать організувати власну справу або розширити вже розпочату. Перешкодою на шляху до цього можуть стати лише неорганізованість, невміння враховувати кожну дрібницю і доводити справу до кінця.

Наприкінці липня потрібно звернути увагу на характер відносин із діловими партнерами – ймовірно, від деяких контрактів доведеться відмовитися, або вони будуть переглянуті на ретроградній Венері.

У фінансовій сфері Близнюки повинні бути успішними в липні. Можливе отримання прибутку від давніх проєктів, які несподівано можуть бути відновлені.

Здоров'я. Близнюкам у липні-2023 найбільше потрібно остерігатися травм, ДТП і нещасних випадків. Відновити душевну рівновагу, що похитнулася, допоможе відпочинок біля води. Сприятливим буде відвідування лазні, сауни, басейну, пляжу. В середині місяця буде вразлива опорно-рухова система. Кінець липня – вдалий час для профілактики захворювань шлунка, селезінки. Хороший курс масажу Близнюкам теж не завадить.

Діва

Липень-2023 буде сприятливим місяцем для Діви. У цей час Діва може знайти дуже хорошу роботу. Діва буде головним щасливчиком місяця.

Перша декада липня для Діви буде наповнена очікуваннями великих змін і оновлення. Варто зайнятися складанням особистих і ділових проєктів, планів. Буде надлишок сил і готовність до активних дій. Діва зможе взяти активну участь в подіях, що відбуваються, але потрібно не перестаратися, щоб не було занепаду сил і депресії до кінця місяця.

Фізична активність і спорт у цей час матимуть благотворний вплив на стан здоров'я Діви. Саме час подбати про корекцію своєї фігури, змінити імідж і проявляти більше самостійності.

У цей час Діві варто підбити підсумки, навести лад у справах і розставити всі крапки над "і".

Сприятливі дні липня-2023 для Діви: 6, 11, 12, 19, 20, 24, 25 числа.

Несприятливі дні: 1, 8, 13, 14, 21, 29 липня.

Особисте життя. Перед Дівою в липні 2023 року відкриються прекрасні перспективи щасливого кохання. Їй буде під силу розвернути свій життєвий корабель в бажаному напрямку і рушити до перемоги в любовних справах. Планета сексу Марс увійде в знак Діви, тому секс повернеться в життя Діви, навіть якщо до цього був відсутній багато років.

Обставини в липні можуть поставити Діву перед вибором – або пошук задоволення на стороні, або сімейне благополуччя. У першому випадку буде марна трата грошей і емоційний глухий кут, тому потрібно подумати, що важливіше.

Кар'єра та фінанси. Липень буде сприятливим для подальшого професійного пошуку і вдосконалення, але рухатися буде доцільно тільки традиційним шляхом. Експромт і натхнення будуть корисними тільки в сімейних справах. Усе нове виявиться добре забутим старим. Крім того, Діві доведеться старанно працювати.

Здоров'я. У липні-2023 Діві протипоказаний малорухливий спосіб життя. Необхідно більше гуляти на свіжому повітрі, займатися гімнастикою або фітнесом, здійснювати ранкові пробіжки. Діві потрібно бути обережнішою, піднімаючи важке наприкінці місяця, це буде особливо важливо в роботі на дачній ділянці.

Скорпіон

Липень-2023 для Скорпіона буде супер-класним місяцем. У цей час йому потрібно направити свої зусилля на засвоєння і переоцінку власного й чужого досвіду. Це стане в нагоді в найближчому майбутньому. Не слід квапити події і проявляти зайву цікавість, щоб не виникло спірних ситуацій з оточуючими. Потрібно постаратися врахувати всі дрібниці і оцінити можливі наслідки своїх дій.

У другій половині липня Скорпіон буде в центрі уваги: всі будуть хотіти його бачити, всім він буде цікавий. Варто подбати про свою зовнішність, сприятливо змінити гардероб або імідж. Скорпіон може сміливо приступати до нового етапу особистісних змін. У цей період кращі союзники Скорпіона – спортивні заняття і свіже повітря.

Сприятливі дні липня-2023 для Скорпіона: 1, 11, 12, 15, 16, 24, 29 числа.

Несприятливі дні: 6, 14, 17, 22, 26, 27 липня.

Особисте життя. У липні 2023-го Скорпіону слід проявляти у стосунках більше напору і впевненості, і тоді удача в коханні від нього не відвернеться. Зірки будуть благоволити до романтичних і сексуальних настроїв. Важливо не забувати повторювати об'єкту любові слова захоплення і подяки.

У липні Скорпіону потрібно подбати про організацію дозвілля дітей і підшукати їм якусь секцію або гурток.

У сімейному гнізді Скорпіона в липні пануватиме взаєморозуміння, згода. Його авторитет буде поза критикою, і навіть далекі родичі не відмовлять у сприянні.

Кар'єра та фінанси. Перспективи розширення власного бізнесу у Скорпіона найбільш сприятливі в першій декаді липня-2023. Іноземні партнери можуть із готовністю підтримати його комерційні ініціативи, розраховані на найближчу перспективу. Важливо не пускати справи на самоплив – випадок буде працювати проти Скорпіона. Гарне застосування своїм здібностям Скорпіон знайде в першій половині липня. Надалі краще відмовитися від активних дій, тому що Венера, планета фінансів, буде недобре аспектувати в ретроградному русі в знаку Рака.

Наприкінці липня у Скорпіона ймовірні серйозні непорозуміння з керівництвом, особливо 30-31 липня. Якщо Скорпіон буде наполягати на своєму, його все одно зроблять винним, що призведе до фінансових втрат. Краще просто перечекати, спокійно займаючись виконанням службових обов'язків.

У липні Скорпіону протипоказано вдаватися до грошових позик, кредитів, які він, можливо, не зможе ніколи віддати. Позичати теж несприятливо.

Здоров'я. Липень 2023-го стане прекрасним часом для зміни обстановки і отримання нових вражень. Наприкінці місяця краще взяти відпустку і провести 20-і числа на дачі. Важливо не упускати можливість зміцнити здоров'я. Будуть уразливі нирки, підшлункова і щитовидна залози. Варто відмовитися від надмірного споживання цукру. Сприятливо скинути вагу і сісти на дієту.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Стрілець

Липень 2023 року буде супер-класним періодом для Стрільця. Місяць дозволить переключитися на такі приємні речі як кохання, відпочинок і творчість. У цей період у Стрільця можливі подорожі, закордонні поїздки. На нього чекає щастя і удача в будь-яких переміщеннях.

Кінець липня у Стрільця буде сприятливим часом для бізнесу, вигідних угод, особливо з іноземними партнерами. Але важливо утримуватися від фінансових авантюр. Також можлива напруга в особистих стосунках. Стрілець можуть бути засмученим через невдалі знайомства в дорозі і розчаруватися після швидкоплинних романів у відрядженні.

Після 20 липня Стрілець буде більше уваги приділяти сім'ї та дому. На цей час можна планувати поїздки до батьків, сімейний відпочинок. У грошових справах і при укладанні угод Стрілець у липні буде надзвичайно щасливим. Де б Стрілець не знаходився, йому не варто забувати про рідних і близьких. Потрібно телефонувати, давати про себе знати, цікавитися їхніми проблемами. Також Стрілець може спробувати заповнити лотерейних білетик родича, це допоможе виграти мільйон.

Сприятливі дні липня-2023 для Стрільця: 2, 5, 7, 12, 23, 28, 31 числа.

Несприятливі дні: 4, 10, 18, 19, 25, 30 Липня.

Здоров'я. Стрільцю в липні небезпечно пити багато рідин, особливо алкоголю – можуть бути перевантажені нирки. Вразливою буде шкіра. Будь-яка інфекція може викликати отруєння крові. На сонці потрібно бути акуратніше, бо можна отримати рак шкіри. Показаний догляд за тілом, особливу увагу слід звернути на ноги. Сприятливо займатися аквааеробікою і серфінгом. Наприкінці липня заборонені всі операції на голові та обличчі. Не варто також видаляти зуби. Стрілець буде дуже стурбований своїм здоров'ям і буде готовий витратити на ліки чимало грошей. Стрільцю потрібно берегти нервову систему і дотримуватися дієти.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти