StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на лютий 2024 для Риб: чим здивує останній місяць зими

29 січня 2024, 21:19
Деякі представники знака зодіаку вирішать емігрувати, переїхати в іншу країну та осісти там. Можливо, Риби вийдуть заміж за іноземця, розповіла Анжела Перл.
Гороскоп, Анжела Перл
Анжела Перл склала гороскоп на лютий 2024 року для Риб / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астрологиня Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 20 січня планета змін і трансформації Плутон змінила знак і увійшла в 12 будинок гороскопу Риб на 20 років.

"І 20 років у вас усе буде змінюватися. Багато хто піде з вашого оточення. Щось у вашому житті закінчиться, особливо те, що тягнулося останні 5, 10, 15 років. Тепер ви вирішите покінчити з цим. Можливо, це буде ненависна робота, важкі стосунки. Риби стануть ніби більш рішучими", - розповіла астрологиня.

Деякі представники знака вирішать емігрувати, переїхати в іншу країну й осісти там. Можливо, Риби вийдуть заміж за іноземця.

6 лютого Меркурій входить у дванадцятий будинок гороскопа. Планета принесе новину і відкриє таємницю. Представники цього знака зодіаку можуть поїхати в ізольоване місце, на відпочинок, до санаторію. Не виключена планова операція. Також можлива поїздка за кордон. Крім того, Меркурій змусить Риб позбутися всього непотрібного.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

17 лютого Венера принесе Рибам таємні побачення, новий роман, гроші або подарунок здалеку.

24 лютого - повня у сьомому домі гороскопу. Це сектор, який відповідає за стосунки і спілкування. Ви можете дізнатися щось про вашого чоловіка, дружину, партнера. Настане кульмінація якогось процесу. Ви підпишете контракт або документ з організацією. Деякі Риби отримають пропозицію руки та серця, відбудеться весілля.

"Повний Місяць покаже, як до вас ставляться оточуючі. Особливо сильний вплив повні відчують ті, хто народився з 21-го по 27 лютого", - сказала астрологиня.

Докладний гороскоп для Риб на лютий 2024 року від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти