StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Овнів: астролог назвала найскладніші дні

30 березня 2024, 11:58
У Овнів, які відзначають день народження з 7 по 9 квітня, впродовж найближчого року дуже круто зміниться життя, розповіла Анжела Перл.
Гороскоп, Анжела Перл
Овен - Гороскоп на квітень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 для Овнів. Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Овнам - вибір, Тельцям - пауза, Близнюкам - заздрість.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, розпочнеться місяць із сонячного затемнення 8 квітня. У Овнів, які відзначають день народження цього дня або 7 і 9 числа, впродовж найближчого року дуже круто зміниться життя.

За словами астролога, затемнення подіє на всіх Овнів. Його вплив можна буде відчувати протягом приблизно трьох місяців.

"Щось нове прийде у ваше життя, це можуть бути нові плани, новий шлях у будь-якій сфері життя - у сфері вашого особистісного зростання, шлюбу, розлучення, роботи, кар'єри, місця проживання, переїзду, дітей. Ваші наміри можуть коригуватися завдяки цьому затемненню", - сказала астрологиня.

Вона додала, що затемнення - це завжди прогрес, оскільки Всесвіт буде вас коригувати, направляти.

10-11 квітня будуть найскладнішими днями місяця.

З 1 по 25 квітня Меркурій буде ретроградним. У життя Овнів може повернутися людина з минулого. Щось доведеться переробляти, можуть виникати помилки. Можливі затримки, запізнення, втрата ключів, телефону або паспорта, помилка в документах, перенесення якихось зустрічей, зміна дат.

"Дуже здорово в цьому місяці щось покращувати, переробляти або доробляти, закінчувати. Можливо, у вас на щось не вистачало часу, нарешті ви закінчите і доробите", - додала фахівець.

6 квітня Венера - планета краси, грошей, любові - входить у знак Овна до 30 квітня.

"Ви будете світитися, матимете гарний вигляд. Коли Венера в нашому знаку, ви будете привертати увагу своїм гарним настроєм, будете випромінювати світло. Венера - це подарунки, квіти, компліменти, любов. Щоправда, коли ми знайомимося з кимось під час ретро Меркурія, то потім можемо розчаруватися. Колишній коханий повернеться у ваше життя, можуть відновитися стосунки", - свідчить гороскоп на квітень 2024 року для Овнів.

З 18 по 21 квітня буде з'єднання Юпітера з Ураном у вашому другому домі гороскопа, який відповідає за гроші, фінанси, за те, чим ви володієте.

"І це дві сильні планети. Коли вони з'єднуються, вони можуть дати фінансову можливість. Вам повернуть гроші, або буде несподіваний фінансовий сюрприз. Можлива зміна доходів", - розповіла Перл.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Уран - планета змін і несподіванок. Оскільки Юпітер - хороша планета, то сюрпризи, найімовірніше, будуть приємними.

Можливо, вам запропонують іншу роботу з більшою зарплатою, зміниться вартість вашого майна.

20 квітня Сонце входить у сектор грошей.

"Це може бути гарна новина, яка підніме настрій, порадує. Сонце може підняти вашу самооцінку, починаючи з 20 квітня. Або ви якось можете висвітитися. Можливо, ви будете читати якусь лекцію, виступати або співати", - свідчить прогноз на місяць.

30 квітня Венера входить у сектор грошей. З'являться нові фінансові можливості.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Овнів від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти