StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Близнюків: віщий сон і таємний покровитель

30 березня 2024, 18:16
З 1 по 25 квітня Меркурій буде ретроградним, що принесе Близнюкам перегляд планів, свідчить гороскоп на місяць.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на квітень 2024 від Анжели Перл: що чекає на Близнюків / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 року для Близнюків.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Овнам - вибір, Тельцям - пауза, Близнюкам - заздрість.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, планета Близнюків - Меркурій - з 1 до 25 квітня буде ретроградною, що принесе представникам цього знака зодіаку перегляд планів.

"Меркурій буде ретроградним в одинадцятому домі, а це сектор планів, мрії, цілі. Ви щось будете переглядати, змінювати плани. Можливо, це стосуватиметься ваших друзів, при цьому може бути зустріч із кимось зі старих друзів або з'явиться подруга, яку ви давно не бачили. Відбудеться зустріч однокласників. Можливо, це командна робота. Хтось із вашого минулого запропонує допомогу. Загалом, наміри Близнюків змінюватимуться або мрії коригуватимуться", - сказала фахівчиня.

Якщо ви працюєте онлайн і, припустимо, ведете якісь вебінари, лекції, уроки, то теж щось може переноситися або відкладатися.

6 квітня Венера також входить в одинадцятий будинок гороскопа Близнюків. Ця планета принесе хороші новини.

"Тому, що б там за ретро Меркурієм не мінялося, що б там не переносилося чи відкладалося, це все одно чудово, тому що Венера буде до кінця місяця в цьому секторі гороскопа та принесе гарну подію - свято, день народження, зустріч із друзями", - свідчить гороскоп на місяць.

Після 6 квітня чекайте на гроші, які ви раніше заробили.

8 квітня - сонячне затемнення і закінчиться коридор затемнень. У житті Близнюків почнуться нові події. З'явиться нова мета, мрія, можливість.

"Нова людина прийде у ваше життя. Якщо це романтичні стосунки, то зазвичай, коли ми під час ретро Меркурія знайомимося, то потім можемо розчаруватися в людині або вона просто буде не такою, якою ми її собі уявляли. Сонячне затемнення в 11-му домі може принести Близнюкам нове оточення, друзів, нові плани, вагітність, дитину або нове кохання", - розповіла Анжела Перл.

З 18 до 21 квітня відбуватимуться події в тій сфері життя, яку ви не афішуєте, оскільки у дванадцятому домі гороскопа з'єднуються Уран і Юпітер.

Юпітер - дуже хороша планета щастя, благополуччя, достатку. Близнюки можуть несподівано отримати спадщину. Уран - це планета звільнення, свободи.

"Можливо, ви працювали на острові або на кораблі, де ізоляція, і тепер закінчуєте цю роботу, тому що отримали іншу гарну пропозицію. А може, навпаки, вам запропонують якусь роботу за кордоном або онлайн, дистанційно. Це може бути і міграція", - зазначила фахівчиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

На Близнюків чекає період просвітлення, ви побачите віщий сон, у вас відкриється ясновидіння. З'явиться таємний покровитель.

"А ще дванадцятий будинок гороскопа - це сектор завершення і звільнення. Ви позбудетеся вантажу, зобов'язань, які ви вже не хотіли на собі нести", - свідчить гороскоп на місяць.

20 квітня Сонце відкриє Близнюкам таємницю, знайдеться щось втрачене. Прийдуть звістки про якусь людину.

30 квітня Венера входить у дванадцятий булинок гороскопа.

Венера - це любов, краса і комфорт. Можна ходити в спа-салон, сходити на масаж, поїхати відпочивати. Не виключено таємне побачення. Деякі Близнюки займуться благодійністю. Прийдуть гроші здалеку, наприклад, від родичів з-за кордону.

10-11 квітня будуть з'єднуватися Сатурн і Марс. Це абсолютно дві різні планети. Сатурн символізує лід, холод, уповільнення, а Марс - це вогонь, пристрасть, бажання, швидкість.

"І ось можете собі уявити, один тягне назад, а другий - уперед. Можливий конфлікт на роботі з начальством або, можливо, потрібно швидко закінчити якийсь проєкт. У ці дні краще не призначати якісь важливі зустрічі, переговори, співбесіди", - резюмувала Анжела Перл.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Близнюків від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти