StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Депресія, гальмо і час замовити місце на кладовищі: гороскоп на листопад-2020

31 жовтня 2020, 05:29
"Скорпіонячий сезон" обіцяє бути по-справжньому важким.
ЗІРКИ, гороскоп
Астрологічний прогноз на листопад-2020 закликає всіх бути напоготові / скріншот

Листопад стане затишшям перед бурею, яка незабаром може струсити всю планету. Листопадова астрологічна погода буде далеко не ідеальною, особливо в першій половині місяця.

Як правило, напруженим є весь "скорпіонячий сезон", тобто коли Сонце знаходиться в Скорпіоні. Листопад – це похмурий місяць, коли у багатьох почнеться депресія, і постійним супутником буде поганий настрій. Недарма Скорпіон вважається символом смерті та руйнування: він остаточно знищує літо, суцільним потоком починає опадати листя, і вмирає теплий активний сезон. Найбільша кількість самогубств зазвичай припадає на знак Скорпіона, який сам себе вражає своїм жалом.

Тож попереду – депресивний і складний період, що особливо гостро буде відчуватися в перші 10-15 днів місяця. У цей час почнеться повільний перехід в іншу реальність, і це, перш за все, буде пов'язано із закінченням періоду лихоліття і стартом періоду затемнень.

відео дня

Особливо листопадові струси торкнуться рухливі знаки – Близнюки і Стрілець, оскільки саме ці знаки зодіаку пов'язані з навчанням і поїздками.

читайте такожГороскоп на листопад 2020: астрологи розкрили, хто буде під найпотужнішим захистомДля багатьох у цей час буде важливо переглянути свої кармічні завдання в плані еміграції, облаштування на новій території, підвищення рівня кваліфікації та освіти. У багатьох з'явиться розуміння того, як вибудувати процес дистанційного навчання або роботи, що дуже актуально зараз, у розпал пандемії коронавірусу. Всі сфери життя, пов'язані з контактами, поїздками і туристичним бізнесом, будуть руйнуватися. Так, наприклад, можуть закриватися і згортати свою діяльність туристичні компанії, а також компанії, що займаються вантажоперевезеннями. Місяць сприятиме повному розвороту і кардинальним змінам у сферах торгівлі, поїздок, пригод і освіти.

У листопаді закінчиться ретроградність і статичність Меркурія та Марса. Вони почнуть директний рух у першій половині місяця, що зробить цей час придатним для починань.

Місячне затемнення, яке відбудеться наприкінці місяця, стане часом, щоб позбутися старого мотлоху. Тому кінець місяця, 28-30 листопада, всім варто присвятити позбавленню від старого мотлоху в квартирі, викиданню непотрібних речей, позбавленню від зайвого і самоочищенню. Місячне затемнення відбудеться 30 листопада об 11:30, тому ранок слід присвятити медитації, або ж просто ляжте головою на схід і помисліть про найбільші та найсприятливіші плани на майбутнє.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Найголовніша астрологічна подія листопада відбудеться 3 числа: Меркурій стане директним. Це означає, що період, який розпочнеться, буде сприятливим для підписання документів, проведення важливих зустрічей і тому подібного. Я б радив все це робити після 10 листопада, коли закінчиться статичність Меркурія.

Меркурій перейде в зодіакальний знак Скорпіона 11 листопада, що обіцяє важливі ситуації, пов'язані з заповітами, оформленням чого-небудь. Наприклад, в цей час сприятливо оформити страховку – застрахувати своє здоров'я і своє життя. Люди, які хочуть заздалегідь подбати про місце на кладовищі для себе, можуть використовувати цей період для подібних справ – нічого поганого в цьому немає: як то кажуть, хто готовий до смерті, той довго живе.

Ще одна важлива подія на нас чекає 15 листопада о 7:07 молодик. У цей день стартує період, коли можна здійснювати великі покупки, організовувати новий бізнес, відкривати нові підприємства, використовувати нові можливості. Тим більше, 15-21 листопада Венера все ще буде перебувати у Терезах, а це обумовлює найкращий час для укладення ділових партнерських взаємин, підписання контрактів, вирішення важливих справ, пов'язаних із бізнесом. Після 21 числа Венера розташується в знаку Скорпіона, а це означає, що вона стане руйнівною у всіх перерахованих вище сферах.

читайте такожНазвана легка здобич шахраїв за знаком ЗодіакуКрім того, 14 листопада Марс стане директним, що створить сприятливі умови для покупки автомобілів, комп'ютерів, побутової техніки – всього, що пов'язано з залізом.

Наприкінці місяця безліч ілюзій будуть розвіяні, тому що 29 листопада і Нептун стане директним. Це говорить про те, що ми переходимо до раціональності, а ірраціональність, що існувала досі, буде закінчуватися.

Місячне затемнення 30 листопада стане останнім місячним затемненням цього року. На території України та Європи його видно не буде – воно буде напівтіньовим, а тому жодним чином не зможе втручатися в карту нашої країни.

Напівтіньові затемнення більшою мірою програються в приватному порядку: не в карті держави, а в особистій натальной карті кожної людини. Залежно від того, в який дім гороскопу потрапить затемнення, в тій сфері і варто скоро чекати змін людині: у когось це затемнення виявиться в домі кар'єри, у когось – у домі фінансів і грошей, у когось – у домі любові. Кому в якій сфері чекати на зміни, це можна дізнатися тільки в індивідуальному порядку на астрологічній консультації.

Це місячне затемнення передуватиме сонячному затемненню, яке станеться в грудні. Місячне затемнення буде пов'язано із завершенням цілого етапу нашого життя, тому дуже важливо поблизу цієї дати позбутися всього того, що тягне нас назад, в минуле: непотрібне спілкування, непотрібні люди, непотрібні речі, непотрібні звички, непотрібна інформація. У цей період варто розірвати всі відносини, які несуть страх і залежність.

Також кінець листопада стане найкращим періодом для того, щоб позбутися зайвої ваги. Тому 20-30 листопада всім раджу сісти на дієту або влаштувати собі розвантажувальні дні.

Цей місяць примітний тим, що буде довга статичність Марса, Меркурія і Нептуна. Вони немов залягли на небі і нікуди не рухаються. Статичні планети часто вказують на період, коли справи гальмуються, пробуксовують, не отримують розвитку. У зв'язку з цим можна прогнозувати, що на нас чекає скупчення транспорту на дорогах, великі затори, суцільне гальмування... Навіть голоси, віддані на місцевих виборах, рахуватимуть дуже довго – аж до середини листопада. Тому остаточні результати першого туру виборів ми дізнаємося не скоро.

читайте такожОдному знаку Зодіаку ні в якому разі не можна сидіти на дієтах-астрологВ середині місяця очікується складна транспортна ситуація – колапс. Тому слід бути готовими до проблем, затримок у дорозі і заторів.

Це також вказує на неможливість реалізації важливих планів, проектів.

Найбільше "гальмо" на нас чекає 1-6 листопада. У цей період на додачу до всього ще й Меркурій буде уражений Сатурном, де Меркурій – це планета транспорту. Тому найсерйозніші та наймасштабніші ДТП й нещасні випадки, особливо якщо буде туман, відбудуться в перші шість днів місяця. У зв'язку з цим наполегливо не рекомендую куди-небудь виїжджати на далекі відстані. Небезпечний буде не тільки автотранспорт, але й літаки.

Також 1-6 листопада стане періодом песимізму, поганого настрою, нездатності вирішувати логічні завдання і приймати правильні рішення. Постійно будуть виникати складнощі, концентрація уваги впаде до межі, багато буде забуватися, випускатися з уваги.

Це поганий час для агітації, просування, реклами, а тому в ці дні не варто просувати в себе в ЗМІ, запускати свій Youtube-канал або починати рекламну кампанію в соцмережах.

Статичність Марса, яка буде спостерігатися 10-18 листопада, несприятливо позначиться на спортивних змаганнях і бізнесі. Тому в цих сферах не варто робити важливих кроків: будь-які активні дії можуть гальмуватися і не давати бажаного результату.

Як ми вже говорили, перша половина листопада нас тягнутиме в минуле, а майбутнє почне відкриватися тільки в другій половині місяця.

Гроші. В цілому, листопад буде несприятливим місяцем для вирішення важливих фінансових питань. Це буде пов'язано зі складним розворотом Меркурія, а також вкрай негативно аспектованою Венерою, яка відповідає за гроші. Тому цього місяця вельми проблематично буде відкрити великий бізнес.

Гроші в листопаді будуть буквально "витікати крізь пальці", особливо в перші дві декади. До 20 числа частими будуть витрати на дурниці. Буде гостро відчуватися нестача фінансів для будь-якого зростання, розвитку.

Крім того, в листопаді слід остерігатися шахраїв, з якими доведеться стикатися ледь не щодня. Наприклад, вам можуть регулярно надзвонювати або надсилати SMS-повідомлення зі спробою нав'язати кредит тощо. У листопаді буде просто рай для шахраїв, тому всім слід бути вкрай обережними і пильними. Не раджу цього місяця носити із собою великі суми – занадто великий ризик, що вночі з ваших рук вирвуть гаманець, сумку або барсетку, чи нападуть на вас прямо біля банку, де ви тільки-но отримаєте готівку.

У листопаді гроші будуть витрачатися дуже імпульсивно, а покупки не будуть приносити бажаного задоволення. Тому в перші 20 днів утримайтеся від великих покупок.

Листопад-2020 більше підійде для накопичення грошей, аніж для їх витрати.

читайте такожЩо призводить до злиднів кожен із знаків ЗодіакуЛюбов. Крім того, в листопаді складеться несприятлива ситуація в плані відносин і любові. На любовному фронті буде вкрай напружена обстановка. Не виключені розриви, особливо коли Венера перейде в знак Скорпіона: почнеться якась чехарда, епідемія розривів і розставань. Не в останню чергу це буде пов'язано із тим, що нас почне захльостувати коронавірус, через що всі знову будуть змушені сидіти цілодобово по домівках, набридаючи один одному. Особливо це проявиться в останні десять днів листопада.

Несприятливі періоди:

8-10 листопада можуть зашкалювати емоції, негативні почуття навряд чи можна буде стримувати. Тому в ці дні краще не призначайте жодних важливих зустрічей, заходів, святкувань. У цей період може з'явитися непереборне бажання почати з'ясовувати відносини, що, в підсумку, призведе лише до конфліктів і сварок.

14-19 листопада зросте ризик розриву і розставання, будуть охоплювати бурхливі емоції і переживання. У ці дні запанує холодність і недовіра в партнерських відносинах. Для бізнесу та домовленостей ці дати також стануть критичним часом.

26-27 листопада – це ще один несприятливий період. Можуть бути переживання, хвилювання, несподівані події, що руйнують гармонію і викликають неприємні почуття. Є небезпека зрад і розставань. У ці дні краще не призначати побачень.

Дорога і подорожі. Перша половина листопада вкрай несприятлива для поїздок і подорожей. Статичні Меркурій і Марс, планети, пов'язані з транспортом і рухом, абсолютно не сприятимуть вдалим поїздкам. Найкраще вирушати в дорогу 18 листопада, коли Марс вийде зі статичного положення. Та й вся остання декада місяця буде більш сприятлива в цьому плані.

Найсприятливіші числа для закордонних поїздок і поїздок в інші міста України – 22-26 листопада. Також в ці дні добре відправитися в санаторій, на відпочинок, в гори.

Найкритичніші і найбільш катастрофічні дні – 28-30 листопада, тобто період перед місячним затемненням. У ці дні можуть відбуватися катастрофи, в тому числі техногенного характеру.

читайте такожРевнощі, скупість і розкидані шкарпетки: чим кожен знак дратує в побутіОтже, у листопаді потрібно відпочивати, уникати будь-яких серйозних справ, що вимагають розвитку, особливо в першій половині місяця; аналізувати минуле, робити висновки і працювати над помилками; завершувати старі справи; позбавлятися від мотлоху в прямому і переносному сенсі; самоочищатися і сідати на дієту (зірки кажуть, що в цьому місяці можна скинути до 10 кг).

При цьому у листопаді не рекомендується починати будь-які освітні програми (краще їх завершувати і думати про те, як щось у цьому процесі переінакшити); вирушати в подорожі у першій половині місяця, особливо за кордон; укладати важливі договори і угоди в перші 20 днів; заводити нові знайомства і шукати любов (можете нарватися на якусь сволоту); реєструвати шлюб; ризикувати грошима, оформляти кредити і позики, брати гроші в борг (потім будете повертати кілька років і не оберетеся проблем); робити великі і важливі покупки, особливо до 20 числа.

***

На самому початку йшлося про те, що листопад можна охарактеризувати як затишшя перед бурею. Сама ж "буря" на нас чекає в грудні. У порівнянні з груднем, листопад нам здасться спокійним і монотонним місяцем, коли події будуть розвиватися повільно і дуже туго.

Влад Росс, астролог, спеціально для Главреду

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти