StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діловий гороскоп на вересень-2023: астролог Влад Росс розповів, кого чекає успіх

26 серпня 2023, 10:31оновлено 26 серпня 2023, 13:27
Як каже астролог Влад Росс, що у вересні важливо не приймати рішення поодинці, а обов'язково потрібно звертатися за порадою до інших.
Астрологія, Росс
Якщо людина потребує роботи, то їй потрібно займатися цим питанням у другій половині вересня, вважає Росс / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Вересень нинішнього року стане найкращим часом для створення ділового партнерства і створення ділової пари. Про це відомий астролог Влад Росс розповів у коментарі Главреду.

"Планета ділової активності Марс у вересні 2023 року буде йти по знаку Терези, тобто буде в ослабленому стані, не виділяючись особливими точними аспектами. Але це, мабуть, найкращий час для ділового партнерства та створення ділової пари. Марс у Терезах знаходиться у вигнанні, це один з найбільш незатишних знаків для планети ділової активності і військових дій. До слова, тому на фронті можуть бути як коливання, так і несподівані прориви. Вересень багато в чому буде поворотним місяцем для українців, особливо коли Меркурій стане директним. 25-30 вересня можуть бути абсолютно несподівані ситуації, особливо поблизу повного місяця, а пов'язані вони будуть з ураном", ‒ сказав він.

Росс каже, що у вересні важливо не приймати рішення поодинці, а обов'язково потрібно звертатися за порадою до інших.

"Однак з проходження Марса по знаку Терези може бути витягнута користь. У вересні справи будуть йти в гору, якщо ви будете діяти разом з кимось, розділяти обов'язки, делегувати рішення різних важливих завдань. Головне - не вирішувати все поодинці, а просити допомоги і поради У інших. Якщо ви плануєте нову справу, то подумайте багато разів, адже вересень – це час ретроградних планет. Тільки після 17-го числа можна буде зітхнути вільніше і організувати щось нове, а ще краще зробити це в 20-х числах вересня. По можливості краще не починати взагалі нічого важливого, а відправитися відпочивати", ‒ сказав астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо людина потребує роботи, то йому потрібно займатися цим питанням вже в другій половині місяця, вважає Росс.

"Тим, хто зараз знаходиться в пошуку роботи, можу порадити у вересні 2023-го дуже обережно підходити до переговорів, ведення інтерв'ю, оформлення документів, виконання пробних завдань аж до 18 вересня. Якщо влаштуватися на роботу до 17 числа, то, швидше за все, ви знайдете тимчасову роботу, а не постійну. Якщо ви хочете постійну, то краще приступати до нової роботи в кінці місяця, в 20-х числах, інакше можна дуже скоро розчаруватися і змінити роботу знову. Знайдуться і ті, кому пощастить, але в цілому цей період не дуже вдалий, тому краще робити ставку на другу половину вересня", ‒ сказав він.

Дивіться на відео інтерв'ю Влада Росса Главреду:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Інші тексти про астрологію:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти