StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нескінченна боротьба: що віщує Тельцю гороскоп на липень 2021

7 липня 2021, 09:20
Ситуація може здатися Тельцю настільки суперечливою і важкою, що він відчує себе на межі краху.
Астролог склав докладний гороскоп на Липень для Тельця
Гороскоп на липень-2021 обіцяє Тельцю складний період / sobakidendy-news.ru

Перше півріччя 2021-го у Тельця пройшло в тяжкій роботі, і ця напруга буде відчуватися ще й в липні. Тому Телець цього місяця поповнить лави невдах. Втім, у періоди пошуку балансу і рішень в липні буде більше спокою і загальмованості. Чимало Тельців у попередній період перебували в стані настороженості і підвищеної активності, тому що часто вони боролися навіть не про нові завоювання, а про збереження вже досягнутих. І хоча Тельцю в основному вдалося вирішити поставлені задачі, на законний відпочинок розраховувати поки що не доводиться. А без відпочинку буде непросто, тим більше на тлі спеки, сезону відпусток і гострого бажання трохи розслабитися.

Втім, загальмованість, яка буде спостерігатися в житті Тельця на початку липня, в другій половині місяця зміниться небувалою активністю. При цьому події, які повинні будуть стати вирішальними в кар'єрі Тельця, можуть статися наприкінці місяця і будуть слідувати одна за одною.

У певний момент ситуація може здатися Тельцю настільки суперечливою і важкою, що він відчує себе на межі краху, провалу планів і буде змушений ввести в бій останні резерви. До речі, такий "бій" можливий і в житті України в липні, тому що егрегоріально наша країна пов'язана зі знаком Тельця.

Аспекти планет у гороскопі Тельця на липень 2021 такі, що напруги йому слід очікувати у всіх життєвих сферах. При цьому подієвий ряд у діловій активності за ступенем гостроти проблем виявиться набагато важчим за той, що складеться в особистому і суспільному житті. І надія на те, що складність проблем – уявна, не виправдається.

читайте такожМісяць складнощів і конфліктів: астрологічний прогноз від Влада Росса на липень-2021Тельцю, найімовірніше, доведеться провести місяць у нескінченних роз'їздах у справах фірми, в офісній роботі, в листуванні, в нескінченних безглуздих переговорах. Доведеться дуже попотіти над звітністю, тому бухгалтерам-Тельцям слід бути особливо уважними, щоб не наробити помилок. Тільки наполеглива праця на межі сил і можливостей буде здатна вивести Тельця з нескінченного кола складних ситуацій, дилем і проблем, утримавшись на такому рівні буття, до якого Телець звик.

Липень стане періодом нескінченного штурму. Єдине, що зможе зробити Телець для полегшення своєї долі – систематизувати свої справи і принципи по кожному з напрямків. Йому важливо не зраджувати своїм принципам і не йти на поводу у інших людей – за таких умов утриматися на плаву, на рівні вже досягнутих завоювань буде набагато простіше.

За великим рахунком увесь попередній період року був підготовкою до внутрішньої зібраності і націленості на успіх і прорив. Тепер, яка б складна справа не виявилося в зоні уваги Тельця, він зуміє скористатися сприятливими можливостями, які приведуть до появи нових джерел доходу. В результаті в майбутньому можливий фінансовий прорив. Тельцю здається, що все погано, коронавірус, криза, всі підприємства закрилися, що він сам "голий як миша", але раптово трапиться сприятливий прорив. Особливо він можливий у представників середнього бізнесу. Цього місяця Телець не зможе усвідомити, наскільки збільшилися його фінансові можливості, але до кінця року він усвідомить, що його зростання почалося саме в липні.

Однак Тельцю слід мати на увазі, що витрачати в липні доведеться багато, причому не завжди раціонально.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти