StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як і коли закінчиться війна в Нагірному Карабаху: прогноз астролога

9 листопада 2020, 06:02
Влад Росс вважає, що в результаті вірмено-азербайджанського конфлікту виграє помічник Азербайджану.
Нагірний Карабах
Астролог вважає, що війна в Нагірному Карабаху закінчиться на користь Азербайджану / Reuters

Завершення війни в Нагірному Карабаху – це перспектива не найближчих місяців. Гаряча фаза давнього вірмено-азербайджанського конфлікту затягнеться ще на рік-два.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

"Якщо війна або новий виток ескалації починається на ретроградному Марсі (а в Нагірному Карабаху сталося саме так), це означає, що протистояння, яке почалося, швидко не закінчиться. Адже Марс – це планета військових дій, а його ретроградний рух вказує на відновлення воєн. Закінчення такої війни можна очікувати лише після завершення повного циклу Марса, тобто приблизно за два роки", – пояснив Росс

відео дня

Астролог нагадав, що Путін ввів війська в Крим і розв'язав війну проти України саме на ретроградному Марсі, тому війна на Донбасі так затягнулася.

читайте такожПісенька Вірменії в Нагірному Карабасі заспіванаЗа прогнозом Влада Росса, завдяки "наймогутнішій армії на Чорному морі", тобто турецької, Вірменія буде добита, і конфлікт у Нагірному Карабаху вирішиться не на її користь.

"До того ж, відхід від влади Путіна (швидше за все, через його передчасну смерть) також зіграє проти Вірменії. Хоча Путін і так не поспішає їй допомагати: він дуже не любить людей, в даному випадку – Пашиняна, які приходять до влади через "кольорові революції" – таких людей він "кидає" і підставляє. Незважаючи на те, що Вірменія – член ОДКБ, і Путін, здавалося б, повинен захищати її, але в ситуації, що склалася він палець об палець не вдарив, щоб допомогти. Путін потай домовився із президентом Азербайджану, зрадивши Вірменію", – додав астролог.

Тож, на думку Влада Росса, Азербайджан залишиться з Нагірним Карабахом, але лише за допомогою Туреччини.

"При цьому в результаті всіх цих подій Туреччина тільки посилить свій вплив не тільки на Азербайджан, але й у регіоні в цілому. Шовіністично налаштований Ердоган прагне відродити імперію, зібравши ісламські держави", – резюмував астролог.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти