StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Астролог назвав найбільш везучий і щасливий знак зодіаку

14 серпня 2024, 17:18
32374
За словами відомого астролога Інбаала Хонігмана, один знак вважається найуспішнішим завдяки своїй керуючій планеті, яка в кожного зодіаку своя.
Астролог назвав найщасливіший і найщасливіший знак зодіаку
Астролог назвав найщасливіший і найщасливіший знак зодіаку / колл

Хоча нічиє життя не ідеальне, є дещо, що можна сказати про те, як зірки впливають на те, наскільки щасливою може бути людина.

За словами відомого астролога Інбаала Хонігмана, один знак вважається найуспішнішим завдяки своїй керуючій планеті, яка у кожного зодіаку своя, пише Express.

Астролог розповів, що Козероги - найщасливіші зі знаків, оскільки вони працюють "день і ніч", щоб привернути удачу. Однак один із вогняних знаків, зазвичай цілеспрямований і рішучий, втрачає свою удачу через швидке ухвалення рішень.

відео дня

Ось так виглядає ваш знак у рейтингу п'яти найщасливіших зіркових знаків.

Козеріг - з 22 грудня по 19 січня

Народжені під знаком морського козла працюють день і ніч, щоб привернути удачу у своє життя. Вони цінують сильні методи роботи і не піддаються спокусі розбагатіти.

Згідно з Інбаалом, вони розумні й не піддаються маніпуляціям завдяки своїй внутрішній дисципліні, а отже, із задоволенням відмовляються від деяких речей, щоб наблизитися до своєї мети.

Здається, що їм щастить, але це результат зосередженості та цілеспрямованості. Керівна планета Козерогів - Сатурн, планета карми, а це означає, що все, що вони вкладають у життя, вони отримують назад.

Стрілець - з 22 листопада по 21 грудня

Народжені під знаком Лучника живуть вільно і віддають перевагу пригодам, а отже, рідко зациклюються на повсякденних турботах. Стрільці мають природний оптимізм, який змушує їх почуватися щасливчиками, що, своєю чергою, робить їх щасливими.

Правляча планета Стрільців - Юпітер, планета щедрості, тому їхні рахунки завжди оплачені.

Лев - з 23 липня по 22 серпня

Народжені під знаком Лева повністю контролюють своє життя. Леви віддають перевагу заняттям, які приносять їм задоволення, і вміють піклуватися про себе.

Їхня удача - результат царственого ставлення до життя, вони не почуваються ніяково, коли хочуть побалувати себе. Правлячим небесним тілом Лева є Сонце, яке уособлює наше внутрішнє "я", що дає їм змогу почуватися в центрі уваги в будь-якій ситуації.

Близнюки - 21 травня - 21 червня

Народжені під знаком Близнюків наділені "даром балакучості". Вони легко заводять розмови і тому завжди оточені друзями, старими і новими.

Близнюки будуть у залі, коли роздаватимуть безплатні квитки, вони будуть у груповому чаті, коли з'явиться нова робота, і їм її запропонують - їхня удача в тому, що вони завжди опиняються в потрібному місці, в потрібний час і подобаються всім. Правляча планета Близнюків - Меркурій, планета спілкування, тому їхні соціальні навички не випадкові.

Терези - з 23 вересня по 22 жовтня

Народжені під знаком Терезів спокійні й миролюбні. Їхня врівноваженість і елегантність приносять їм удачу. Їх вважають миролюбними, добрими і співчутливими, і тому люди сприймають їх як таких, що чуйні та приймають.

Їхня удача зумовлена тим, як люди сприймають їх, адже вони виглядають багатшими, витонченішими і добре пов'язаними, ніж представники інших знаків. Керівна планета Терезів - Венера, планета краси, тому вони часто опиняються у витончених, гостинних спільнотах і місцях.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти