StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як привітати з Йорданом: світлі привітання в світлий день

19 січня 2023, 10:03
Главред зібрав добірку привітань з Хрещенням Господнім для ваших близьких.
Крещение_Крещенский сочельник_водосвятие_освящение води
Хрещення / П'ятий канал

19 січня православні християни відзначатимуть крайнє новорічне свято. Хрещення Господнє вшановує хрещення Ісуса Христа в річці Йордан під час якого на Ісуса зійшов Святий Дух.

У це світле свято в Україні прийнято вітати один одного і занурюватися в ополонку для очищення від гріхів. Для того щоб дізнатися як привітати з хрещенням 19 січня рідних і близьких – досить прочитати матеріал Главреда.

Як привітати з Хрещенням і що можна побажати в цей світлий день

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров'я було міцним, як Водохресні морози, щоб чиста Водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мало щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

відео дня
З Хрещенням листівки
З Хрещенням листівки

Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято Я бажаю благословення Божого, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і вашій родині, нехай в цей день благодать Господня обов'язково постукає в ваш будинок!

Хрещення листівки красиві
Хрещення листівки красиві

Зі світлим святом, з Хрещенням Господнім! Нехай свята вода очистить помисли, дарує здоров'я і наповнює душу Божою благодаттю. Бажаю, щоб на життєвій дорозі зустрічалися тільки добрі люди, а доля завжди виявляла прихильність.

З Хрещенням листівки
З Хрещенням листівки

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай все навколо наповниться любов'ю, радістю, удачею. Бажаю натхнення, цікавих ідей, благополуччя в домі. Бажаю багато добрих, теплих днів.

З Хрещенням листівки
З Хрещенням листівки

Хрещення Господнє-велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, благополуччя і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти