StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вчені з'ясували, чи впливає зв'язок 5G на здоров'я людей

25 червня 2020, 19:25оновлено 25 червня 2020, 22:28
Дослідники вирішили поставити крапку в питанні - чи має зв'язок формату 5G вплив на людський організм.
5г
Вчені з'ясували, впливає зв'язок 5G на здоров'я людей / УНІАН

Американські вчені закінчили аналізувати звіти про шкідливість нових бездротових мереж п'ятого покоління (5G) для людського організму.

Про це повідомляється на західному спеціалізованому порталі MedicalXpress.

Вчені почали свій проект після того, як в Інтернеті лавиноподібно почали збільшуватися повідомлення стривожених користувачів про поганий вплив технології 5G на організми.

відео дня

читайте такожSony представила Xperia 1 II і Xperia Pro - нові топові 5G-смартфони"Ця дезінформація разом з веб-сайтами активістів, які розповідають про ще більш зловісні наслідки 5G – від раку до відповідальності за поточну пандемію коронавірусу, породила значну і непотрібну суспільну тривогу", – заявив доктор Джерролд Т. Бушберг (Каліфорнійська школа імені Девіса, США).

За словами експертів, бездротова система 5G поширюється повсюдно для задоволення висхідного попиту на бездротовий зв'язок. Її дія зумовлена великою смугою пропускання, яка доступна на більш високих частотах ‒ аж до так званого діапазону міліметрових хвиль.

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, що українцям не варто турбуватися через новий формат радіовипромінювання, оскільки повномасштабне введення 5G у світі (і в нашій країні) планується не раніше 2024-го.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти