StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лікарі назвали популярні напої, через які може випадати волосся

17 листопада 2021, 03:29
Надмірне вживання алкоголю може сприяти дефіциту або порушення всмоктування цинку, міді або білка.
Модна стрижка на довге волосся 2021 напівчег
Причини випадіння волосся / Instagram

Випадання волосся пов'язують з природним побічним ефектом старіння, а також продуктами харчування, які ви вживаєте. Алкоголь й те, скільки ви його вживаєте щотижня, можуть бути провідним, заявив голова британської платформи чоловічого здоров'я Manual Еріма Чаудрі, повідомляє Express.

Хоча немає прямого зв'язку між алкоголем і випаданням волосся, кількість напоїв, які ви вживаєте в тиждень, може вплинути на те, наскільки пишними будуть виглядати ваше волосся в цілому.

"Пияцтво насправді може привести до дефіциту поживних речовин або гормональних проблем, які, в свою чергу, можуть прорідити ваші залишилися локони", - зазначив доктор.

відео дня

Надмірне вживання алкоголю може сприяти дефіциту або порушенню всмоктуванню цинку, міді або білка.

Існує низка досліджень, які говорять про те, що недолік цих поживних речовин може з часом привести до випадання волосся.

Відомо, що цинк і фолієва кислота допомагають підтримувати силу і густоту волосся.

читайте такожУ моду на зиму 2022 повернулася зачаровує стрижка на середні волосся в стилі загадкових 70-х

Надмірне вживання алкоголю може позбавити ваш організм цих життєво важливих поживних речовин і привести до ламкості і витончення волосся.

Також є припущення, що до випадання волосся може привести нестача заліза. Хоча дослідження 2021 року повинно було підтвердити цю теорію, вчені відзначили, що результати були суперечливими.

Раніше Главред писав про те, що є різні фактори, які сприяють випаданню волосся, і запропонувала способи боротьби з цим неприємним процесом. Про це відомий нутриціолог Ольга Ковіненко.

Найпоширенішою причиною виникнення подібної проблеми фахівець назвала залізодефіцитну анемію, яка може розвиватися на тлі хронічних захворювань (особливо аутоімунних і ендокринних), при проблемах з шлунково-кишковим трактом або незбалансованому харчуванні (група ризику — вегетаріанці).

Читайте також

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти