StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Календар магнітних бур на липень 2021: коли вдарить по голові найсильніше

2 липня 2021, 11:10оновлено 27 липня 2021, 18:24
Коли магнітні бурі в липні 2021 року - найточніший прогноз магнітних бур на липень 2021 підготував Главред.
Календар магнітних бур на липень 2021 коли вдарить по голові найсильніше
Календар магнітних бур на липень 2021: коли вдарить по голові найсильніше / 1zoom.ru

Магнітні бурі в липні 2021 будуть впливати і на самопочуття, і на настрій.

Вплив магнітних бур, як стверджує статистика, відчуває на собі близько 70% жителів нашої планети. До того ж у липні буде як мінімум одна небезпечна магнітна буря, наслідки якої відчують навіть здорові люди.

Магнітні бурі пережити легше, якщо готуватися до них заздалегідь: нормально висипатися напередодні, не планувати на ці дні важких фізичних навантажень або роботу, що вимагає високої концентрації або великих нервових зусиль. Також під час магнітних бур варто виключити з раціону важку їжу, проте додати в свій розпорядок дня – неквапливі прогулянки на свіжому повітрі (тільки не під прямими променями сонця, а вранці або ввечері).

А щоб правильно підготуватися до геомагнітних коливань - потрібно заздалегідь знати, коли магнітні бурі в липні 2021 року. Найточніший прогноз магнітних бур на липень 2021 підготував Главред.

читайте такожМагнітні бурі наприкінці липня 2021: що робити, коли здавить голову

Розклад магнітних бур на липень 2021: коли, якого числа магнітні удари 2021

Перші геомагнітні збурення почнуться ще на початку місяця. Магнітна буря 4 і 5 липня 2021 на піку сягатиме чотирьох балів. За даними NASA, найскладнішим днем буде 4-е число, а за даними ФІАН (Лебедєв) - пік удару припаде на 5 липня.

У цей час можливі напади агресії та перепади настрою, у кого-то можуть посилитися депресивні настрої. Тому варто частіше заряджатися позитивними емоціями: читати добрі книги, дивитися веселі фільми, спілкуватися з людьми, які вам до душі. Якщо є потреба, то можна випити розслабляючий чай або прийняти заспокійливу ванну.

Магнітна буря 9 і 10 липня 2021 буде слабкішою, ніж попередній удар: її сила не повинна перевищувати трьох балів. У цей час вірогідні проблеми зі сном. Деякі можуть скаржитися на нудоту і запаморочення.

читайте такожМагнітна буря з 13 липня відкриває найнебезпечніший період місяця: що робитиМагнітна буря 12 і 13 липня 2021 вже буде серйозним випробуванням для судин: планетарний індекс перевищить норму втричі, але сила удару повинна втриматися на позначці в чотири бали. Це найсерйозніший удар місяця.

У цей період можливі:

  • напади тахікардії;
  • задишка;
  • головні болі аж до мігрені;
  • запаморочення;
  • проблеми із настроєм: апатія або дратівливість;
  • загострення хронічних захворювань;
  • проблеми зі сном.

На ці дні краще не планувати не тільки складних справ, а й просто прийняття важливих рішень. Це буде початок робочого тижня, розпочати який варто максимально спокійно і виважено.

Завершить цей період геомагнітних збурень магнітна буря 29 числа 2021. У зоні ризику цього дня виявляться "сердечники" і люди, які страждають від хронічних головних болів.

Під час магнітних бур треба намагатися уникати конфліктів і сварок, частіше рухатися і більше гуляти на свіжому повітрі. Від алкоголю і кави краще відмовитися – а ось просту чисту воду пити частіше.

Підвищений тиск: симптоми і що робити, якщо у людини високий тиск

читайте такожМісячний посівний календар на липень 2021 для садівників і городників

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти