StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Німеччині лютим коронавірусом заразилися діти

29 лютого 2020, 23:25
У Вестфалії моторошний вірус пневмонії нового типу виявили у чотирьох вихованців дитячого садка.
коронавірус, лікар, термометр
У Німеччині коронавірус дістався до дитячого садка / Фото pixaby

З грудня минулого року небезпечний коронавірус з Уханя лютує по світу. На заході Німеччини, у федеральній землі Північний Рейн - Вестфалії, небезпечним недугом захворіло четверо дітей.

Як пише DW, діти є вихованцями дитячого садка в окрузі Хайнсберг, в якому одна з виховательок захворіла на пневмонією COVID-19. Згідно з інформацією, стан дітей задовільний, у них є лише легкі симптоми ГРВІ.

Всього дитячий сад відвідують 114 дітей, 100 із них перевірили на наявність коронавіруса. Ще 14 дітей батьки не провели на тестування.

відео дня

читайте такожЯк захиститися від коронавіруса: експерт розповів, кому потрібно носити маски

Крім того, коронавірус підтверджений у вихователя групи продовженого дня в одній з початкових шкіл Бонна. 23-річний чоловік з легкими симптомами захворювання перебуває під домашнім карантином. Школа, в якій навчаються близько 185 дітей, закрита на два тижні, школярів тестують на наявність коронавірусу.

Також 29 лютого стало відомо про ще один випадок зараження коронавірусом в Північному Рейні - Вестфалії. У місті Люденшайд збудник був виявлений у вчителя корекційної школи.

Коронавірус у світі

Небезпечний вірус почав поширюватися в грудні 2019 року з Китаю. Вірус вже прийшов у Європу - Італія стала четвертим найбільшим у світі осередком захворювання.

Також сьогодні стало відомо, що сьомий етап Кубка світу з біатлону в чеському Нове-Місце опинився під загрозою зриву через моторошній коронавірус.

За інформацією джерела Nordic Magazine, в місті вже госпіталізований чоловік з симптомами смертельного захворювання, однак діагноз поки що не підтверджений.

Раніше Главред писав, що станом на ранок суботи, 29 лютого, від уханьского вірусу померли 2920 осіб, при цьому випадків одужання зафіксовано 39445. Також стало відомо, що всього за час розповсюдження хвороби офіційно підтвердили 85179 заражень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти