StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулися неповторні джинсові шорти у стилі 80-х

3 квітня 2021, 19:16оновлено 4 квітня 2021, 22:39
З'явившись у 80-х в Америці, джинсові шорти пройшли довгий, але дуже успішний шлях: вони майже завжди в моді, і в них ми неймовірно привабливі.

Жодну весну і жодне літо не можна уявити без шортів. До того ж з року в рік вони різні, незвичайні та привабливі: просто неможливо не звернути увагу на тих, хто впевненою або неквапливою ходою крокує в них назустріч спекотним літнім дням.

До того ж джинсові шорти штурмують вершину моди окремою ротою: річ у тім, що вони шалено спокусливі й привабливі, і завжди дарують відчуття свободи. Зручніші, ніж вони, напевно, тільки самі джинси.

А з'явився цей стильний елемент гардеробу у 80-х в США: саме там уперше почали обрізати джинси, після чого "вибухнув" весь світ. З тої пори попри різні настрої у її величності моди, шорти з деніму завжди актуальні, а в теплу пору навіть незамінні.

Складно уявити, що шорти колись були під забороною - в Європі у 40-х роках їх дозволяли носити виключно велосипедистам, усім іншим загрожував штраф. Але якщо в ті часи їх носили з викликом, то сьогодні градус емоцій в їх відношенні значно зменшився.

читайте такожУ моді великі жіночі піджаки: з чим носити яскравий тренд весни-літаУ сезоні весна-літо 2021 в моді шорти джинсові з дуже високою талією у стилі 80-х. Водночас вони трохи подовжені і підвернуті. Також на особливу увагу заслуговують шорти з необробленими краями.

Джинсові шорти 2021
Джинсові шорти 2021 / Instagram

Крім того, цього року будуть всюди моделі до коліна. Вони стануть знахідкою для тих, хто не любить занадто короткі речі, які повністю відкривають ноги.

Модні джинсові шорти 2021 потрібно носити з блейзерами та короткими топами, до того ж в ідеалі піджак має бути такої ж довжини, як і шорти.

читайте такожУ моду увійшли джинси мом, слоучі та неймовірні бойфренди
Також модно носити шорти джинсові жіночі з сорочками та шкіряними куртками. Найголовніше - не вибирайте вузькі моделі, цього року в тренді вільні варіанти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти