StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулася дивовижна стрижка рапсодія в стилі 90-х: фото

25 січня 2021, 12:54оновлено 26 січня 2021, 23:13
Перевагою стрижки рапсодія є те, що її немов спеціально вигадали для фарбування волосся в будь-якій техніці. Результат - завжди вдалий.

Усі нові стрижки – це добре забуті старі зачіски, які вже колись підкорювали світ і були мрією багатьох жінок. Пройшовши випробування історією, жіночі стрижки періодично пускають коріння в наші дні й успішно "проростають". Оновлені, адаптовані під сучасні реалії й шалено стильні, стрижки зі шлейфом з минулого додають жінкам особливого шарму та виділяють їх з натовпу: бо треба бути дуже сміливою і впевненою у собі, щоб дозволити собі стрижку в стилі 90-х. Проте, мода "лихих" повернулася у всіляких проявах, і жіноча стрижка з музичною назвою рапсодія – один з них.

Але не тільки 90-ті у тренді. Справжнім проривом року стала неймовірна стрижка родом з 80-х – у нашому матеріалі Карколомна жіноча стрижка маллет з 80-х входить в моду на весну-літо 2021 можете докладніше про неї дізнатися.

Так чи інакше, всі ми хочемо, щоб наше волосся були не тільки блискучим, здоровим, добре пасувало до різних зачісок, але й пишним. І якщо природа у цьому плані "поскупилася", й волосся у вас тонке, то стрижка рапсодія може стати справжнім порятунком.

Жіноча стрижка рапсодія ідеально пасує і дівчатам, і дорослим жінкам, які стежать за модою та прагнуть зробити свій образ сучасним. Одним з важливих плюсів стрижки рапсодія є те, що навіть якщо ви волосся не уклали, то й об'єм буде, і гарна форма.

Крім того, є у стрижки рапсодія й інший "бік медалі" – усі ті, в кого занадто густе волосся, можуть трохи "полегшити" шевелюру. Ба більше: навіть на кучерявому волоссі стрижка рапсодія не втрачає своєї привабливості й форми.

Ще одним "бонусом" стрижки рапсодія є те, що її немов спеціально придумали для фарбування волосся в будь-якій техніці. Результат - завжди вдалий, а волосся - дивовижне і розкішне.

У моду повернулася дивовижна стрижка рапсодія в стилі 90-х: фото

Ми сьогодні розповімо вам про особливості жіночої стрижки рапсодія 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки цієї диво-стрижки з 90-х.

Модна жіноча стрижка рапсодія 2021 – на що звернути увагу

Класична стрижка рапсодія – це красиве нашарування пасом, до того ж біля верхівки стрижуться пасма майже однакової довжини.

Багато хто плутає стрижку рапсодія з каскадом або драбинкою. Але це істотно різні стрижки.

Каскад – це коли стрижуть волосся від верхівки до кінчиків, і як наслідок верхні пасма виходять короткими, а нижні – довгими. Перехід від короткого до довгого різкий і чіткий – візуально здається, що на голові шапочка.

Стрижка драбинка – це коли стрижуть кожне окреме пасмо так, що кожне нове пасмо завжди довше за попереднє. Як результат виходить рівномірна зачіска з оригінальним плавним контуром.

читайте такожПриваблива жіноча стрижка боб-каре підкорить багатьох у 2021 році - фотоА жіноча стрижка рапсодія – це завжди досить чіткий та водночас плавний силует і жодних різких переходів. Стрижуть тільки кінці пасом, які накладаються одне на одного. Так поступово моделюється форма, а насамкінець роблять легке філірування. Водночас особлива увага приділяється пасмам з обох боків обличчя і навколо шиї, а також чубку.

Стрижка рапсодія 2021
Стрижка рапсодія 2021 / Instagram

Тільки не варто повністю копіювати класичний варіант, адже мета – не повторити історію, а створити нову. Тому допускаються експерименти з довжиною пасом і варіантом чубчика.

Стрижка рапсодія й довжина волосся

Загалом довжина значення не має – навіть волосся до рівня плечей може стати основою для чарівної стрижки рапсодія. Але найпопулярніші варіанти - це рапсодія на довге волосся, а також рапсодія на волосся середньої довжини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти