StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на зиму увійшли карколомні пуховики оверсайз у стилі 90-х: фото

8 листопада 2020, 13:50
Ніхто не знає, якою буде зима - цілком можливо, вона буде теплою, а дизайнери одягу виявилися провидцями, і короткі пуховики створять фурор!

Час летить, немов божевільний, і ми вже стоїмо на порозі зими. Легкий одяг втратив свою актуальність, і думки всіх жінок зараз - про модні пуховики, які зігріють у морозну погоду і подарують відчуття радості і внутрішнього задоволення. І якщо ви ще не зробили найважливішу покупку на зиму 2020-2021, то приготуйтеся до того, що вибір буде складним, адже модні жіночі пуховики з колекції зима 2020-2021 вражають.

У продажу вже сьогодні ви знайдете безліч варіантів пуховиків цікавого крою, пошитих з оригінальних матеріалів і, що найголовніше, теплих-теплих, в яких будь-які погодні випробування будуть здаватися дрібницею. У нашому матеріалі У моду повернулися незвичайні куртки з 50-х і шкіряні пуховики ми про це вже трохи розповідали.

Ці жіночі куртки зима 2021 - оптимальний вибір для жінок, які живуть в країнах з холодними зимами. Пухнаста внутрішня частина пуховика зігріває тіло. Водночас водовідштовхувальна тканина зовні захищає від вітру, холодного зимового дощу і мокрого снігу.

Найкращі зимові пуховики 2021 року відрізняються легкістю і зручністю для повсякденного носіння. Багато моделей йдуть з великими кишенями й високими комірами – в таких точно не змерзнете.

Ми сьогодні детально розповімо вам про трендові пуховики сезону зима 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для розуміння того, на що в магазинах варто звертати увагу.

Модні пуховики зима 2020-2021: гарячі тренди

У моді вкорочені пуховики

Останні кілька сезонів укорочені речі в тренді - светри, кардигани, топи. Але мода вирішила піти далі, і ризикнула на зиму порадувати всіх тих, хто в захваті від речей, які роблять акцент на талії. Зустрічайте, в моду прийшли короткі пуховики! Не варто лякатися - ніхто не знає, якою буде зима - цілком можливо, вона буде теплою, а дизайнери одягу виявилися до всього ще й провидцями.


читайте такожУ моді жіночі шапки зі східним колоритом і французькою чарівністю - фотоКрім того, укорочені пуховики 2021 жіночі можна носити зі спідницею. У моді укорочені пуховики чорного і червоного кольору. Також зверніть увагу на те, що деякі моделі візуально за кроєм схожі на чоловічі піджаки – тільки дуті.

Модні пуховики 2020 зима
Модні пуховики 2020 зима / Instagram

Довгий пуховик - головний тренд сезону

Якщо ви терпіти не можете холодну пору, і всі ваші думки зайняті зараз тим, куди б сховатися від неї, то знахідкою для вас стануть довгі пуховики. Як правило, в сезоні зима 2020-2021 довгі пуховики відрізняє лаконічний дизайн – мінімум прикрас і елементів декору. Але не тільки! Є чимало довгих пуховиків зима 2021, які виглядають так, немов ви помилилися розміром і купили модель з запасом. Але хвилюватися не варто - довжина, об'єм і пух 3-в-1 надійно захистять від будь-якої погоди навіть найтендітнішу модницю.

Модні пуховики 2020 зима
Модні пуховики 2020 зима / Instagram

Писк сезону - пуховики оверсайз

Естетика 90-х років зараз як ніколи актуальна. Подобається вам це чи ні, але наймодніші пуховики зима 2020-2021 – величезні, вони візуально здаються грубими і нагадують дуті куртки, які носили в "лихі 90-ті". Це ефектні моделі для тих, хто хоче бути в центрі уваги і любить епатувати.

Модні пуховики 2020 зима
Модні пуховики 2020 зима / Instagram

Новинка року - шкіряні пуховики

Якщо шукаєте ультрамодний пуховик, тоді орієнтуйтеся на моделі зі шкіряними вставками або пуховики зі шкіри. Звичайно, на першому місці знаходяться чорні шкіряні пуховики, адже це класика. Але на особливу увагу заслуговують моделі соковитих кольорів - помаранчеві, сині, бордові. Довжина варіюється від укорочених моделей, які ледь торкаються талії, до варіантів, які закривають коліно.

Модні пуховики 2020 зима
Модні пуховики 2020 зима / Instagram

Модні пуховики 2021 - які варіанти ще в моді:

  • У моді пуховики без рукавів.
  • У трендах пуховики-гібриди.
  • Стьобані пуховики знову актуальні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти