StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду для жінок plus size увійшли пальта і куртки невимовної краси - фото

21 жовтня 2020, 18:00оновлено 24 жовтня 2020, 06:58
Мода 2020 і 2021 для жінок з "королівським" розміром майже повністю повторює те, що в осінньо-зимовому сезоні носять жінки стандартних пропорцій.

Осінь вже не соромлячись показує себе: то дощами нас заливає, то вітрами ревучими лякає. У таку пору хочеться утеплитися, тому питання оновлення гардеробу виходить на перший план. Особливо гостро воно стоїть для жінок розміру "плюс", адже для них вкрай важливо, щоб модний одяг осінь-зима 2020 візуально не "подарував" непотрібні кілограми.

відео дня

Річ у тім, що одяг на осінь зиму, як правило, об'ємний, і потрібно докласти трохи зусиль, щоб у ньому виглядати стрункою. Хоча загалом мода 2020 і 2021 для жінок з "королівським" розміром майже повністю повторює те, що дизайнери одягу пропонують носити в осінньо-зимовому сезоні жінкам стандартних пропорцій.

Строгих правил немає, тому жінки з пишними формами можуть вибрати для себе все, що їм подобається.

Модні спідниці і стильні в'язані сукні, приголомшливі кардигани, ефектні жіночі пальта і вільні джинси — це модні речі, які створені не тільки для "худеньких дівчат".

Ми сьогодні розповімо вам про головні тренди в одязі великих розмірів для жінок. У нашій фотогалереї ви знайдете стильні зразки одягу - обов'язково подивіться на те, що зараз в моді.

Модний жіночий одяг великих розмірів осінь-зима 2020-2021: тренди

Модные куртки великого розміру

Модні моделі курток великого розміру здивують вас багатством колірної гами і фасонами. Якщо шукаєте куртку на осінь 2020, то зверніть увагу на оригінальну укорочену джинсову модель, а також стильну шкіряну куртку з підкладкою. Також на особливу увагу заслуговують куртка-парка і теплий пуховик, який для зими стане порятунком. Тільки врах*йте один нюанс - куртка, як правило, додає об'єму, тому вибирайте моделі без додаткових прикрас. А ось принти не завадять - навпаки, вони змістять акценти.

Мода для жінок plus size осінь-зима 2020
Мода для жінок plus size осінь-зима 2020 / Instagram

Модні пальта для жінок plus size

Уже сьогодні знайдете у продажу купу неймовірних моделей пальт невимовної краси. Вам треба тільки вирішити, яка модель пальта - приталена, пряма або вільна – "піде" з вами на прогулянку прохолодними вулицями. Якщо хочете зробити акцент на талії, то беріть модне пальто осінь 2020 без ґудзиків з паском. Також не проходьте повз пончо, які завдяки різним фасонам і моделям відмінно приховують недоліки фігури.

Мода для жінок plus size осінь-зима 2020
Мода для жінок plus size осінь-зима 2020 / Instagram

Модні спідниці для жінок "королівських форм"

Спідниці додають образу жіночності і роблять фігуру візуально стрункішою, тому ігнорувати їх не можна. Навпаки, намагайтеся стежити за трендами. Наймодніші спідниці осінь-зима 2020-2021 - це, звичайно ж, знаменита спідниця-олівець, трапеція, варіант прямого крою, і моделі, які розширюються до низу, наприклад, кльош. Також в моді загадкові моделі максі і карколомні спідниці з асиметричними деталями.

Мода для жінок plus size осінь-зима 2020
Мода для жінок plus size осінь-зима 2020 / Instagram

Модні сукні для жінок "плюс сайз"

Без сукні життя було б менш цікавим. Крім того, вже доведено, що сукні вміють творити дива і візуально робити фігуру стрункішою. З цим завданням відмінно пораються моделі суконь з вертикальними смужками, а також варіанти з довгим рукавом. Знахідкою для багатьох стане плаття-футляр, а моделі з високою талією і вільною посадкою подарують впевненість в собі і відчуття затишку. Якщо хочете помітно подовжити шию, то орієнтуйтеся на V-подібний або U-подібний виріз.

Мода для жінок plus size осінь-зима 2020
Мода для жінок plus size осінь-зима 2020 / Instagram

Модні штани для пишних красунь

У штанів є одна незаперечна перевага - вони дуже практичні, тому не дивлячись на фігуру їх носять всі жінки. Але цей елемент гардеробу може зрадницьки зіпсувати образ, якщо виберете не свій фасон. У сезоні осінь-зима 2020-2021 для жінок з формами плюс сайз актуальні трендові розкльошені штани, укорочені варіанти і ультрамодні "банани". Якщо це не для вас, тоді сміливо носіть класику. Тільки у жодному разі не купуйте моделі з короткою талією.

Мода для жінок plus size осінь-зима 2020
Мода для жінок plus size осінь-зима 2020 / Instagram

Мода осінь-зима 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти