StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не лише для неквапливої неділі: в моду прийшли чудові сукні-светри - фото

19 жовтня 2020, 13:10оновлено 19 жовтня 2020, 17:28
Деталі мають значення, тому доповнюйте модні сукні зима 2020 аксесуарами. Навіть тоненький пасок може істотно змінити образ.

Мода підготувала для всіх тих, хто обожнює носити сукні, неймовірний і дуже приємний сюрприз – плаття-джемпер, або сукня-светр. Абсолютно не важливо, які погодні випробування на нас чекають - дощ, вітер, хуртовина або лютий мороз - в будь-яку погоду в такій сукні буде тепло, затишно, і, що вкрай важливо, красиво і жіночно!

відео дня

Хтось із вас скаже, що ці сукні нагадують давні часи з молодості наших мам і бабусь, які носили подовжені светри. Цілком можливо - у кожного свої асоціації, і якщо пам'ять оживає, коли бачите в'язану сукню-джемпер, то в цьому теж нічого поганого немає. Звичайно, мода циклічна, і дизайнери дуже часто шукають натхнення в тому, що колись розбурхувало серця і душі всіх жінок світу.

Крім того, ніхто не закликає вас шукати вінтажні сукні з минулого. У сезоні осінь-зима 2020-2021 у моді чудові творіння, які створюють дивовижні ансамблі.

Головне - підібрати вдалу довжину, колір і форму, - і тоді ви можете стати королевою вечірки, здивувати всіх на роботі, комфортно почувати себе в домашній обставі або на прогулянці.

Сьогодні чітких меж і правил немає, тому модні сукні у вигляді светра можна носити куди хочете, а не тільки у неквапливу неділю.

Крім того, в сезоні осінь-зима 2020-2021 в моді теплі трикотажні сукні різних стилів, дизайнів і забарвлень. Тому якщо раптом не знайдете підхоже плаття-светр, то можете взяти універсальне в'язане плаття на всі випадки життя міді або максі, або унікальну модель незвичайного крою для ефектного виходу в люди. У будь-якому разі вибір за вами, але він точно є!

Ми сьогодні розповімо вам про те, які сукні-светри зараз в моді, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для розуміння трендів і того, чим дихає мода.

Модні сукні-светри осінь-зима 2020-2021: на що звернути увагу

Сукня-джемпер, як правило, має довжину вище коліна і виглядає так, немов ви помилилися розміром. У такій сукні ви маєте "потонути" - в цьому фішка. Втім, речі оверсайз - це велика модна тенденція, тому розслабитеся, посміхніться, і вперед – підкорювати світ у розкішному і вільному платті-светрі.

У моду на осінь зиму повернулися високі чоботи ботфорти в стилі 90-х.у поєднанні з сукнею – джемпером вийде вдалий ансамбль, який, до всього, подарує вам відчуття комфорту - в такому вигляді ви точно не будете думати про те, як би не змерзнути.

Модні сукні-светри 2020-2021
Модні сукні-светри 2020-2021 / Instagram

Крім того, такі модні сукні 2020 осінь можна носити і в поєднанні з взуттям на високих підборах, і з черевиками на грубій підошві – аби вам подобалося і було зручно.

Деталі мають значення, тому доповнюйте модні сукні зима 2020 аксесуарами. Навіть тоненький пасок може істотно змінити образ, бо акцент на талії змінює пропорції – фігура відразу візуально виглядає стрункішою.

Плаття-светр без високого коміра можна доповнити великим ланцюгом або масивним намистом – зараз ці прикраси в тренді.

Мода осінь-зима 2020-2021 - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти