StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді густі брови в стилі 80-х: як швидко відростити брови удома

21 вересня 2020, 00:21оновлено 21 вересня 2020, 15:43
Ви маєте знати, що є копійчані засоби для зростання брів, ефективність яких перевірена часом. Крім того, бровам потрібен спеціальний догляд і масаж.
Брови треба розчісувати / Instagram
Брови треба розчісувати / Instagram

Здавалося б, брови – це не те, що має в нас змінюватися. І є чимало жінок, які все життя підтримують одну форму брів – і не страждають від цього, навпаки, виглядають гармонійно. Однак є ціла армія тих, хто постійно намагається наздогнати моду і коригує форму брів і навіть колір в залежності від тенденцій.

Щиро кажучи, було б наївно думати, що індустрія краси в особі майстрів-бровістів зацікавлена в тому, щоб жінки знайшли свою єдину форму брів і на цьому зупинилися. Саме тому мода на брови існує, і вона дуже мінлива.

Проте форма брів і їх товщина змінювалися завжди. Тільки в минулому тренди розтягувалися на десятиліття. Скажімо, у 20-х роках жінки ходили з ниточками, в 30-х їхні брови стали більш театральними, хоча все ще були тонкими, в 40-х вони стали трохи товщі, і жінки почали домальовувати гострий кінчик…

відео дня

У наш час мода на брови змінюється куди швидше. Саме тому наші брови просто не встигають відростати. Зараз в моду повернулися пишні натуральні брови з 70-х і 80-х. Не останню роль в цьому зіграв весняний локдаун через пандемію коронавірусу – у багатьох жінок не було можливості відвідувати салон краси, тому брови відросли, і це стало глобальним трендом.

Якщо для вас важливо йти в ногу з часом, і цей природний тренд вам до душі, то ми розповімо вам, як відростити брови в домашніх умовах.

Тільки помиляється той, хто вважає, що для цього достатньо просто припинити вищипувати брови. Насправді все не так просто. Читайте далі, і відповідь на запитання "Як відростити брови удома?" ви матимете.

Як відростити брови в домашніх умовах - покрокова інструкція

1

Сховайте пінцет

Найголовніше, і найперше, що ви маєте зробити на шляху до розкішних брів – це припинити використовувати пінцет. Бо щойно ви захочете скоригувати форму, то ризикуєте захопитися і поставити хрест на всьому процесі. Сховайте пінцет якомога далі від очей, і вже за місяць ви побачите, як помітно ваші брови стали густішими. В ідеалі краще брови не вищипувати два місяці.

Брови не треба вищипувати / Instagram
Брови не треба вищипувати / Instagram

Якщо бачите, що брови потребують коригування, то зверніться до майстра-бровіста - тільки попередьте його, що ви відрощуєте брови. Так ось, майстер підкаже вам, які волосини зайві, а які взагалі чіпати не можна.

2

Не забувайте правильно очищати обличчя

Не дозволяйте собі лінуватися - намагайтеся щодня очищати шкіру обличчя. Обов'язково використовуйте для цього міцелярну воду і піну для видалення залишків макіяжу. Зверніть увагу на шкіру під бровами, адже її також треба очистити.

читайте такожЯк зробити гарні брови удома: прості поради щодо корекції - фотоПриділіть час, і нарешті виберіть ті засоби, які підхожі саме для стану вашої шкіри обличчя. Річ у тім, що правильний догляд не тільки зробить шкіру більш доглянутою, але і сприятиме зростанню брів.

За бровами треба доглядати / Instagram
За бровами треба доглядати / Instagram

За бажанням після зняття макіяжу можна нанести масло на брови ватним тампоном. Але водночас дуже важливо обережно видалити залишкове масло вранці, щоб пори не забивалися.

3

Брови треба масажувати

Не дивуйтеся, але для того, щоб брови росли швидше, їх треба час від часу масажувати. Повторювати цю процедуру найкраще не менше трьох разів на тиждень. Завдяки цьому волосини будуть міцнішими.

Брови час від часу треба масажувати / Instagram
Брови час від часу треба масажувати / Instagram

Як робити масаж? Просто візьміть зубну щітку або спеціальний гребінець для брів і нанесіть на неї крапельку касторової або реп'яхової олії. Масажуйте брови протягом декількох хвилин м'якими круговими рухами. Потім можна трохи помасажувати їх пальцями.

4

Брови треба розчісувати

Не повірите, але брови треба розчісувати щодня. Що це дасть? Завдяки такому ефекту можна легко забезпечити приплив крові до цибулин, що буде стимулювати зростання.

Розчісування сприяє зростанню брів / Instagram
Розчісування сприяє зростанню брів / Instagram

Можна й поготів використовувати кондиціонер для брів - завдяки цьому вони стануть міцнішими і м'якішими.

5

Використовуйте засоби для зростання брів

Тут важливо не надто захопитися рекламою. Звичайно, у продажу можна знайти чимало дорогих засобів для зростання брів, але не кожному такий варіант підходить. Водночас ви маєте знати, що є копійчані засоби для брів, ефективність яких перевірена часом.

читайте такожПлекаючи кожну волосину: наймодніші брови на осінь-зиму 2020-2021 - фотоДля того, щоб брови росли швидше, вам знадобляться касторова і реп'яхова олія. Ви також можете додати до них трохи кокосової олії, яка додасть м'якості. Змішайте всі три олії безпосередньо перед використанням. Після ретельного очищення і вмивання нанесіть на брови суміш олій ватним тампоном.

Є спеціальні засобі для зростання брів / Instagram
Є спеціальні засобі для зростання брів / Instagram

Якщо хочете щось м'якіше, щоб не забивати пори, можете зробити спеціальний відвар з ромашки. Рецептів багато, ось один з найпростіших:

  • 2 ст. л суцвіття ромашки,
  • 1 ст. л меду,
  • 150 мл кип'яченої води.

Заваріть ромашку (1 годину, не менше), потім додайте мед, і перемішайте. Все, відвар готовий - протирайте ним брови щонайменше протягом двох тижнів уранці і ввечері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти