StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стрижки для жінок 60+ на коротке волосся: навіть у тонкої шевелюри буде об'єм

16 листопада 2023, 05:00оновлено 17 листопада 2023, 01:36
Названі 4 стрижки, які допоможуть виглядати стильно і візуально омолодять.
стрижки, каре
Наймодніші стрижки для жінок 60+ / Колаж: Главред, фото: anna _ _ volegova

Зачіска - невід'ємна частина образу будь-якої жінки. Волосся повинні бути не тільки чистими, але і красиво укладеними. Такий вид відразу додає жінці впевненості і робить її ще більш привабливою і доглянутою.

Однак далеко не кожна стрижка підійде жінці у віці. Вся річ у тому, що з роками густота значно зменшується, волосся стає схильним до випадання, та й довге волосся можуть не підійти жінці за 60+.

Що ж робити в такому випадку? Вихід простий. Вам потрібно підібрати модну коротку стрижку на тонке волосся і такі зачіски існують. З їх допомогою ви зможете створити обсяг, волосся будуть менше випадати, а живий блиск пасом збережеться.

відео дня

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Дбайливо розплутає волосся: який гребінець найкращий для щоденного використання.

Стрижки на короткі і тонке волосся

Відмінним вибором для вас стане всім відоме каре. Однак вам варто розуміти, що є кілька видів цієї зачіски. При виборі варто враховувати індивідуальні особливості форми обличчя.

Кругле каре з подовженим прямим чубчиком

Ця зачіска підійде жінкам з овальною або трикутною формою обличчя. Риси будуть набувати виразність, що зробить вас особливою. Крім того, ця стрижка здатна приховати зморшки чола.

Каре з косим чубчиком

Якщо у вас квадратна або кругла форма обличчя, то краще вибрати саме цю стрижку. Косий чубчик допоможе вам візуально витягнути овал обличчя і пом'якшити риси.

Каре з асиметричним чубчиком

Цей варіант просто ідеально підходить жінкам 60+. Зачіска здатна зробити образ незвичайним, модним і стильним. Жінки з таким волоссям точно будуть виглядати молодше.

Кругле каре без чубчика

Якщо у вас немає проблем з обличчям і ви хочете показати це всім, то сміливо можна робити стрижку кругле каре без чубчика.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти