StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Втратите захист і прийде біда: мольфар назвав 3 речі, які ніколи не можна викидати

13 листопада 2023, 21:07оновлено 14 листопада 2023, 20:06
283466
Ці старовинні речі слугують оберегом для родини та житла, а також зберігають енергію всього роду.
вещи
Мольфар назвав речі, які ніколи не можна викидати / Коллаж: Главред, фото: pexels

Якщо вам здається, що у будинку забагато речей і вам вже слід перебрати їх та позбутися непотрібного, то з цим слід бути обережними. Якщо ви не хочете накликати біду на себе та своїх рідних, то ніколи не слід викидати всього 3 речі. Про це розповів відомий український мольфар Макс Гордєєв.

Він назвав речі, які захищають власників, їхні домівки та родини від негараздів та слугують своєрідним оберегом. Якщо позбутися їх, то ви ризикуєте втратити цей захист.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Здоров'я притягнеться на цілий рік: що можна і не можна робити 15 листопада.

відео дня

Речі, які не можна викидати

Серед таких речей, які не можна викидати, є старовинні ключі. Вони не лише відкривають двері, а і є символом доступу до секретів та захисту від злих духів, каже мольфар.

"Старовинний ключ, який був у родині протягом поколінь, зберігає в собі енергію вашого роду. Викидання такого ключа може зняти захисний бар'єр, який він створює", - каже Гордєєв.

Також в жодному випадку не можна викидати старі фотографії. Якщо порушити цю заборону, то ви ризикуєте втратити зв'язок зі своїми предками та розгнівати їхні душі. Вся річ у тому, що фотографії зберігають моменти, емоції та душі тих, хто на них зображений, пояснює мольфар.

Якщо ви плануєте вийти заміж чи вже замужня жінка, то не шкодуйте місце у шафі для своєї весільної сукні. Ця річ наповнена енергією любові та захисту, яка передається сукні у момент церемонії. Вона може слугувати оберегом для сім'ї. Якщо викинути весільну сукню, то є ризик позбутися цього захисту. Недарма раніше сукні передавались із покоління в покоління - від бабусі до онуки.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, які речі не можна викидати, щоб не накликати біду:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти