StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дивовижні сережки й масивні ланцюги входять в моду на весну-літо 2021

6 лютого 2021, 12:56
Важкі, об'ємні ланцюги у стилі 90-х - це все ще гарячий тренд. Щоправда, на весну-літо 2021 вони стали ще масивнішими.

Аксесуари роблять наше життя цікавішим. Це крихітні деталі, які красномовно говорять про те, наскільки уважні ми до віянь моди, або навпаки, підкреслюють нашу байдужість до них. Так чи інакше, без акцентів образ стає нудним, а завдяки їм – ми можемо підкреслити свою індивідуальність, показати характер і настрій. Крім того, виключно на емоційному рівні аксесуари дають нам певний захист: з ними комфортніше, вони зміщують акценти й поглинають погляди, в тому числі й заздрісні.

Мода 2021 намагається всіляко догодити нам, і пробудити в нас віру в краще. Тому в трендах багато речей, які викликають приємні емоції й анітрохи не дратують. Наприклад, навесні та влітку в моді будуть приголомшливі сумки, які легко впишуться у сучасні реалії - в нашому матеріалі Вишукані сумки у стилі 70-х входять в моду на весну-літо 2021 можете докладніше про них дізнатися.

Модні аксесуари 2021 стануть відмінним доповнення вашого образу, розвіють тугу й надихнуть. Ми сьогодні розповімо вам про наймоднішіі жіночі аксесуари прийдешнього сезону, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для розуміння трендів.

Модні аксесуари весна-літо 2021: на що звернути увагу

У моді тонкий пасок на кілька оборотів

Основною тенденцією 2021 року загалом стане акцент на лінії талії: вже сьогодні модно зав'язати тонкий пасок на кілька оборотів. Водночас такий ультрамодний пасок можна поєднувати не тільки з сукнею, але й зі светром. Про те, як і з чим поєднувати модний пасок, можете дізнатися, подивившись показ колекції одягу Michael Kors весна-літо 2021.

Великі ланцюги все ще у тренді

Важкі, об'ємні ланцюги у стилі 90-х - це досі гарячий тренд. Щоправда, на весну-літо 2021 вони стали ще масивнішими. Такі прикраси "з'їдають" всю увагу, і навіть чорне плаття заграє особливими барвами, якщо ви прикрасите її модним гігантським ланцюгом.

читайте такожУ моду на весну-літо повернулися приголомшливі короткі штани з 40-хА ще ланцюги підкреслюють тендітні жіночі ключиці й витончений виріз. Подивіться показ колекції одягу Victoria Beckham весна-літо 2021, і ви точно захочете величезний ланцюг і собі.

Аксесуари в морському стилі - новинка сезону

Торік через жорсткі обмеження багато жінок не змогли потрапити на море і пляж, тому мрії про відпочинок стали для них дуже важливими. Тому в тренди вибилися аксесуари на морську тематику – ще ніколи любов до морських мешканців не була такою великою.

На особливу увагу заслуговують барвисті сережки або великі підвіски у морському стилі – вони стануть вдалим доповненням будь-якого образу, навіть ділового. Яскраві зразки аксесуарів у морському стилі знайдете в колекції одягу Stella McCartney весна-літо 2021.

Мода весна-літо 2021: які ще аксесуари в тренді

  • В моді широкі корсетні пояси.

  • Шарф замість пов'язки - писк сезону.

  • У трендах незвичайні підвіски.

  • Шкіряний браслет повернувся в моду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти