StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні помилки, яких припускаються зі спідницями майже всі жінки

14 березня 2021, 15:16
Не женіться тільки за трендами, адже модні спідниці можуть підкреслити те, що вам хотілося б приховати. Спідницю насамперед треба вибирати за типом фігури.
У спідниці головне - щоб вона гармонійно пасувала вам / Instagram
У спідниці головне - щоб вона гармонійно пасувала вам / Instagram

Спідниці всі жінки сприймають по-різному. Для одних - це приголомшливий елемент гардеробу, без якого складно уявити життя, інші до них байдужі, а треті - обожнюють їх під настрій й носять тільки у виняткових ситуаціях. Але спідниці - дуже вибагливі, тому навіть наймодніша спідниця може зіпсувати образ і створити чимало клопоту.

Якщо ви зараз стоїте на порозі покупки нової спідниці 2021, то в нашому матеріалі У моді чарівні спідниці міді з асиметричним розрізом спереду можете дізнатися про актуальні тренди.

Хоча у спідниці головне - щоб вона гармонійно пасувала вам: до типу фігури, зросту, а також красиво поєднувалася з іншими елементами ансамблю. Ба більше: навіть колір спідниці має значення, бо для більш формальної ситуації краще вибирати нейтральні відтінки, а для зустрічі в сімейному колі можна собі дозволити грати з енергійними тонами і яскравими квітами.

Ми сьогодні розповімо вам про деякі помилки, яких припускається багато жінок, навіть не усвідомлюючи цього. Як наслідок вони виглядають старшими, огрядними, чи від них віє несмаком.

Модні помилки, яких ми припускаємося зі спідницями

Ваша спідниця не відповідає типу фігури

Запам'ятайте: спідницю насамперед треба вибирати за типом фігури. Не женіться тільки за трендами, адже модні спідниці можуть підкреслити те, що вам хотілося б приховати. Якщо у вас красиві вигини, то спідниця-олівець їх відмінно підкреслить.

Якщо ви невисокого зросту та худорляві, то можете вибрати спідницю А-силуету: вона трохи розширюється і створює ілюзію вигинів. Жінка з типом фігури груша, тобто з широкими стегнами, але тонкою талією, може з успіхом використовувати тонші спідниці, які трохи прикриють її вигини. А всі ті, у кого тип фігури "яблуко", мають орієнтуватися на спідниці із завищеною талією.

Ви не звертаєте увагу на тканину

Щоб ваше тіло мало чудовий вигляд, а ви відчували себе впевнено та комфортно в спідниці, вибирайте виріб з щільної тканини. Якщо ви худорляві й любите довгі спідниці, орієнтуйтеся на моделі, пошиті з тонкої бавовни, віскози або мусліну. Жінкам з фігурою яблука або груші пасуватимуть тканини з деніму, щільного атласу або навіть фланелі.

читайте такожКостюми зі спідницею неймовірної краси чекають на нас в сезоні весна-літо 2021Загалом довгі спідниці виглядають краще, якщо вони зроблені з легкої і тонкої тканини, тоді як мініспідниці можуть бути з щільнішої тканини, навіть зі шкіри, яка також виглядає дуже чуттєво.

Спідниці зі шкіри виглядають чуттєво / Instagram
Спідниці зі шкіри виглядають чуттєво / Instagram

Ви не вмієте підбирати взуття під спідницю

Щоб мати гарний вигляд у спідниці, треба вдягти правильне взуття. До того ж треба враховувати: колір, фасон, матеріали й особливо висоту підборів. Крім того, дотримуйтесь правил зростання і довжини. Зокрема, якщо ви носите довгу спідницю, найкраще носити високі підбори. З іншого боку, якщо ви віддаєте перевагу мініспідниці та сукні, врівноважте образ, надівши туфлі на плоскій підошві.

Ви вибираєте недоречний верх

До кожної спідниці потрібен особливий підхід. Наприклад, мініспідниці ідеально поєднуються з сорочками на ґудзиках або толстовками. Якщо ваша слабкість - розкльошені спідниці, то найкраще поєднувати їх з простим об'ємним топом. А ось ті, хто обожнює прямі спідниці, мають комбінувати їх з толстовками оверсайз.

Ви не знаєте, яка довжина спідниці вам пасує

Звичайно, чимало спідниць - вже класика. І вони актуальні незалежно від того, що диктує Мода. Але щоб у спідниці ви виглядали красиво, запам'ятайте просте правило: якщо ваш зріст менш як 1,60 м, то ідеальна довжина спідниці для вас – до середини стегна або трохи вище коліна, бо це подовжить вашу фігуру. Якщо у вас довгі ноги, то сміливо носіть короткі спідниці, але у жодному разі не до середини стегна, бо виглядатимете вульгарно.

Довжина спідниці має значення / Instagram
Довжина спідниці має значення / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти