StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колаборація Puma і Butter Goods: натхненні 90-ми

29 жовтня 2021, 15:58
Колаборація Puma і Butter Goods: натхненні 90-ми

Puma не зупиняється в розвитку вже популярного напрямку Select, в межах якого випускає колаборації та спеціальні колекції. Зовсім нещодавно шанувальники змогли насолодитися черговим релізом: спільною колекцією з брендом Butter Goods. Обидві компанії заявили, що невичерпним джерелом натхнення стала спортивна мода кінця 90-х і початку 2000-х років. Дійсно, в кожній моделі простежується цей настрій.

Колекція Butter Goods X PUMA рясніє яскравими фарбами, вельветовими тканинами, панельним дизайном, абстракціями та спільним брендингом. Вийшло насичено, цікаво і, безумовно, стильно!

Огляд колекції Puma x BUTTER GOODS

Саме колекція PUMA x BUTTER GOODS отримала особливе визнання у шанувальників. Тепер кожен зможе вдихнути у свій гардероб настрій стильних 90-х і зібрати модні аутфіти з будь-якого приводу. Для колекції бренди взяли 2 моделі:

відео дня
  • класичні Basket VTG - верх виконаний з вельвету, тому точно не залишиться без уваги оточення, доступні в синьому і помаранчевому відтінку;
  • баскетбольні Slipstream - впізнаваний силует виконаний в чорному і білому кольорах.

Якщо говорити про образ, то тут для вас підготовлені поло, штани, толстовки, шорти, олімпійки — усе в трендовому дизайні, з актуальними тканинами та принтами. Унісекс-колекція орієнтована на скейтбордистів і в цьому разі це історія не тільки про стиль, але й про комфорт під час їзди в тому числі.

Бренди вибрали відсилання до 90-х неспроста, адже саме в цей час припав період розквіту скейтбордингу. У колекції переосмислили вже відомі моделі, перетворивши їх актуальними кольорами. PUMA x BUTTER GOODS дозволяє не слідувати шаблонам, а створити свій стиль, вибравши для поєднання в одному аутфіті позиції різного стилістичного напрямку.

Головне - весь одяг і взуття не обмежує рух, а отже, ви можете бути вільними та модними водночас. У скейтбордингу важливо, який вигляд ви маєте, тому що всі на це звертають увагу. З PUMA x BUTTER GOODS можна віртуозно здійснювати складні трюки і при цьому почуватися впевнено в оновленому аутфіті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти