StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фарбування волосся в синій колір - новий б'юті-тренд: як пофарбувати удома

20 квітня 2020, 20:50
Ніхто блакитному волоссю не обіцяв у цьому році небачених висот на модному олімпі. Напевно, старенька мода 2020 сходить з розуму від такого бешкетування.

відео дня

Карантин прогнав геть з нашого життя майже всі фарби. Емоції "схудли", приємні хвилюючі переживання стали рідкістю. Теплі дружні зустрічі за чашкою смачної кави стали спогадом про минуле, яке сьогодні вже здається чимось нереальним і недосяжним.

І хто сказав, що ми погано жили?

У тому житті ми могли додати вражень і щастя в своє життя прогулянкою по вечірньому місту, походом на концерт, в кіно і по магазинах. Коли раптово на голову звалювався смуток, ми могли підбадьорити себе стильною обновкою або книгою.

Звичайно, сьогодні чимало речей можна отримати з доставкою додому, ніхто і не сперечається. Ми, напевно, ще повинні навчитися жити в ритмі самотності і тихих життєвих радостей.

А поки що кожен живе так, як уміє, і додає фарб в свій світ усіма доступними способами.

Скажімо, раптово світ заполонив свіжий тренд - фарбування волосся з синій колір. Хоча це не новий тренд, бо ніхто блакитному волоссю не обіцяв в цьому році небачених висот на модному олімпі. Напевно, старенька мода 2020 божеволіє від такого бешкетування.

Для одних це протест. Для інших - бажання виділитися на тлі карантину, який змушує нас дотримуватися соціальної дистанції. Для третіх це трохи сонця в холодній воді і можливість відчувати життя. Є й чимало тих, хто просто спіймав тренд і вже встиг перефарбувати волосся.

Главред зібрав фотогалерею найяскравіших варіантів модного фарбування волосся в блакитний колір з Інстаграм - ви переконаєтеся, що синє волосся диктує свої правила і підкорює серця. Крім того, ми розповімо вам, як пофарбувати волосся у синій колір удома.

Як пофарбувати волосся у синій колір у домашніх умовах - покрокова інструкція

Крок 1

Потрібно освітлити волосся і очистити його від попереднього кольору, якщо такий є. Ви можете використовувати засіб для видалення кольору, освітлювальний шампунь або освітлювач - все залежить від того, що у вас на волоссі зараз.

Крок 2

Якщо вам довелося освітлити волосся, тоді обов'язково використайте кондиціонер для відновлення волосся, і дайте йому кілька днів спокою. Справа в тому, що процедура освітлення трохи псує волосся, і буде краще, якщо ви одразу не будете його фарбувати.

Крок 3

Перед процедурою фарбування ретельно вимийте волосся. Тільки не потрібно на цьому етапі використовувати кондиціонер для волосся, бо він все зіпсує і завадить фарбуванню пасом.

Крок 4

Перед фарбуванням захистіть свій одяг і шкіру. Вдягніть стару футболку, яку ви не проти забруднити і викинути. Оберніть рушник або халат навколо шиї, щоб захистити шкіру від фарби, і одягніть вінілові рукавички, щоб фарба не забруднила руки і нігті.

Ви також можете нанести трохи вазеліну по краях лінії росту волосся і вух, щоб уникнути забарвлення шкіри.

Крок 5

Змішайте барвник, якщо того вимагає інструкція. Правда, сьогодні у продажу є барвники, які змішувати не потрібно. Для зручності перелийте барвник в пластикову миску, щоб було легше його використовувати і наносити на волосся.

Крок 6

Нанесіть фарбу на волосся, робіть це частинами, починаючи від низу до верху. Для цього верхню частину шевелюри зберіть на маківці і зафіксуйте за допомогою пластикової шпильки для волосся. Починайте фарбувати з коренів, потім профарбовуйтк пасма. Але, найголовніше - читайте свою інструкцію, там все чітко написано, і складнощів виникнути не повинно.

Крок 7

Після фарбування одягніть на голову шапочку для душу або поліетиленовий пакет. Тримайте фарбу на волоссі стільки часу, скільки вказано у вашій інструкції - зверніть увагу, в залежності від виробника фарби, час може бути різним.

Крок 8

Змивайте фарбу, поки вода не стане майже чистою. Намагайтеся обполіскувати волосся тільки прохолодною водою. Тепла вода може видалити більше фарби, а колір може виглядати не таким яскравим.

Після того, як ви змиєте фарбу, витріть волосся рушником. Не варто сушити волосся за допомогою фену, тому що висока температура може пошкодити його.

Крок 9

Промийте волосся протягом 2 хвилин у воді з оцтом, пропорція наступна: горнятко оцту, горнятко води.

Потім добре промийте волосся, щоб позбутися запаху оцту.

Все, привіт, синє волосся!

І ще, чим рідше ви будете мити волосся, тим довше буде зберігатися колір. По можливості використовуйте для миття синього волосся прохолодну воду, щоб не вимивався барвник. Поступово ваше волосся з синього стане бірюзовим і блакитними. Радійте своєму яскравому волоссю і насолоджуйтеся собою різною після кожного миття волосся!

читайте такожУ моду повернулося ефектне фарбування волосся в стилі 90-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, розкішна стрижка лонг боб розпочала свій шлях зі злетами і падіннями в 1909 році - її подарував світові перукар Антуан де Парі, якого надихнув образ Жанни д'Арк. У 2020 році лонг боб повернувся в моду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти