StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Диво, як гарні: настав час провокаційних спідниць у стилі 20-х - фото

16 вересня 2020, 14:30
Спідниці зі шкіри повернулися в моду, але не поспішайте шукати у шафі те, що носили кілька сезонів тому.

Спідниці бувають двох видів - ті, які подобаються і вже у вас є, і ті, які хочеться придбати. Бо цей елемент жіночого гардеробу, який або люблять, або терпіти не можуть і ні за які гроші світу не носитимуть – для них це занадто непрактично і легковажно.

відео дня

Проте, спідниці завжди були, є і будуть актуальними. Особливо їх цінують ті, хто обожнює виглядати елегантно і жіночно. Крім того, навіть одна вдала спідниця здатна стати основою безлічі стильних образів – варто тільки вмикнути фантазію і дозволити собі трохи свободи. Хоча ті, хто зрозумів магію гарної спідниці, як правило, постійно знаходяться к пошуках нових оригінальних варіантів різних кольорів, фасонів і фактур – щоб було на усі випадки життя і під будь-який настрій.

Саме тому кожен відомий дизайнер вважає свої обов'язком створити розкішну спідницю – з надією, що всі жінки світу будуть у захваті від їхнього творіння. На модний сезон осінь-зима 2020-2021 гуру моди захотіли вдягнути жінок у довгі плісировані спідниці, варіанти нижче коліна і моделі з кольорової штучної шкіри.

Однією з найяскравіших тенденцій осені-зими 2020-2021 стали А-силуети з асиметричним подолом. Також особливе місце займають моделі з розрізом спереду.

Ми підготували для вас добірку модних спідниць на осінь-зиму 2020-21, які заслуговують на те, щоб з'явитися у шафі всіх тих, хто хоче виглядати на мільйон доларів. Ми також зібрали для вас фотогалерею модних спідниць - обов'язково подивіться для натхнення.

Модні спідниці осінь-зима 2020-2021: гарячі тренди

Провокаційні спідниці з бахромою

Стиль Гетсбі з 20-х повернувся в моду, а разом з ним на осінь-зиму в тренди вибилися приголомшливі і провокаційні спідниці з бахромою. Це можуть бути як кокетливі моделі з бахромою по нижньому краю спідниці, так і варіанти з великою бахромою – тобто спідниця немов "порізана" на стрічки. Щоб виглядати стильно в таких спідницях, носіть їх у комплекті з широким поясом і чорною водолазкою. Також врах*йте, що в моді взуття на грубій підошві і великі аксесуари.

Елегантні моделі олівець і трапеція

Якщо шукаєте практичну спідницю, яка доповнить ваш діловий гардероб, то шукайте моделі олівець або трапеція довжиною до середини коліна з переднім, бічним або заднім вирізом, високою талією і без яскраво вираженого пояса.

читайте такожЗапаморочливі шкіряні спідниці прийшли в моду на осінь - фотоПрямі силуети з екологічної шкіри, замші, оксамиту і твіду приваблюють своєю елегантністю. У поєднанні з піджаком вони виглядають як костюм зі спідницею. А велика клітинка, різні нашивки, ґудзики і кнопки спереду додадуть образу легкості і невимушеності. Також в тренді довгі спідниці олівець і моделі на запах.

Модні спідниці осінь-зима 2020-2021
Модні спідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Теплі трикотажні та в'язані подовжені спідниці

Коли настає пора холоду, вітру, дощу і снігу, знахідкою стає трикотажна або в'язана спідниця. Не пропустіть модні цього сезону затишні в'язані моделі, а також кашемірові міді з бічними розрізами і ґудзиками. На особливу увагу заслуговують прямі силуети довжиною до середини литок – в районі стегон вони трохи вільні.

Романтичні плісировані спідниці

У плісированій спідниці, як правило, виростають крила, і відчуваєш себе птахом, який може летіти, куди захоче. А в сезоні осінь-зима 2020-2021 спідниці плісе фантастичні, від них неможливо відірвати очей – вони довгі, складки великі, вони пошиті з тканин різної щільності і прикрашені цікавими анімалістичними і геометричними принтами.

Приголомшливі шкіряні спідниці

Спідниці зі шкіри повернулися в моду, але не поспішайте шукати в шафі те, що носили кілька сезонів тому. У цьому осінньо-зимовому сезоні хітами стали шкіряні спідниці-олівець з високою талією без пояса, а також спідниці-трапеція і варіанти з асиметрією.

читайте такожУ моду на осінь-зиму увійшли затишні сукні - фотоКрім того, популярні моделі факел до колін. Що стосується прикрас, то в тренді банти на паску, блискавки і пряжки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти