StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 весна - в моді одяг кольору червоних маків і фісташок: фото

29 лютого 2020, 23:20оновлено 1 березня 2020, 13:43
Яскрава хвиля, насичена фарбами і позитивом, торкнеться кожного – навіть якщо ви руками і ногами вчепилися в свої улюблені кольори в гардеробі.

Маленькими кроками, але дуже впевнено, ми з вами дійшли до весни. До тепла залишилося зовсім небагато. У будь-якому випадку, календарна весна вже готова вражати нас запахами перших квітів і чистими яскравими фарбами природи, яка оживає.

відео дня

Одні, закручені у вирі життя і роботи, можуть пройти повз всього цього і не помітити, як з-під землі пробиваються первоцвіти, а інші, натхненні першими тюльпанами, крокусами і нарцисами, будуть сяяти від радості і випромінювати щастя.

У будь-якому випадку весна – для всіх, а разом з нею в наше життя входять нові ритми і нові кольори в одязі. Так-так, після похмурої зими ми потрапляємо в період справжнього відродження. Яскрава хвиля, насичена фарбами і позитивом, торкнеться кожного – навіть якщо ви руками і ногами вчепилися в свої улюблені кольори в гардеробі, навряд чи ви не помітите фонтану фарб навколо.

Мода 2020 прямує до індивідуальності – кожен у цьому році має шанс виділитися і виглядати карколомно. Не говоріть відразу "ні" - навіть дуже крихітний, але яскравий аксесуар кольору червоного маку і жовтих тюльпанів врятує ваш образ і піднесе вас до рівня модниці.

Главред дізнався, які кольори будуть переважати в одязі навесні і в літню пору, яка, як відомо, настає абсолютно несподівано. Подивіться нашу фотогалерею модного одягу на весну-літо 2020 – а раптом щось надихне, і ви вже завтра почнете шукати речі, щоб оновити гардероб.

Модні кольори в одязі 2020 весна/літо

Треба віддати належне уважній тітоньці-моді, яка нашепотіла у вуха іменитим дизайнерам те, про що ми давно мріяли. Нарешті в моді не самотні один-два кольори, а є, з чого вибрати.

Гарячий тренд на весну і літо – помаранчевий

Одні скажуть, що потрібно бути досить сміливим, щоб носити помаранчеві речі, і ще більш сміливим, щоб купити помаранчеву сумку або туфлі. У той же час інші сміливо будуть одягатися у все помаранчеве і збирати захоплені погляди і компліменти.

Модні кольори в одязі 2020 весна
Модні кольори в одязі 2020 весна - помаранчевий / Instagram

Червоний мак - головний колір сезону весна-літо 2020

Нарешті багато хто скаже "ура" - в моді колір воістину магічних квітів, які зачаровують своєю красою – червоних маків. Обов'язково запасіться червоними аксесуарами – вони допоможуть витягнути будь-який образ. І пам'ятайте, найбільш вдало червоний поєднується з білим і чорним. А якщо у вас вистачає мужності, тоді речі кольору червоного маку – те, на що слід звернути увагу в першу чергу.

Модні кольори в одязі 2020 весна
Модні кольори в одязі 2020 весна - червоний мак / Instagram

У моді смарагдовий і фісташковий кольори

Складно уявити весну і літо без зеленого кольору, тому терміново проведіть ревізію свого гардеробу і, якщо щось схоже знайдете – вважайте, що ви вже в тренді. Якщо говорити про відтінки зеленого, то в пріоритеті фісташковий і смарагдовий. Щоб виглядати приголомшливо і елегантно, дизайнери радять поєднувати речі та аксесуари фісташкового і смарагдового кольору з речами більш спокійних відтінків тілесного кольору або з чорним, який завжди в моді.

Модні кольори в одязі 2020 весна
Модні кольори в одязі 2020 весна - смарагдовий / Instagram

Цей букет бузку...

Так-так, в моді, на цілком законних підставах, фіолетовий колір, а найбіільш популярні відтінки – бузковий та ліловий. Після невеликого затишшя бузковий повернувся в моду, і якщо ви додасте трохи фантазії, і будете поєднувати цей трохи депресивний і ностальгічний колір із зеленим, жовтим і блакитним – то так і знайте, що ви дуже стильна, адже це свіжий тренд на весну і літо 2020.

Модні кольори в одязі 2020 весна
Модні кольори в одязі 2020 весна - бузковий / Instagram

Жовті тюльпани і банани

Для тих, хто хоче виглядати яскраво, але в той же час не особливо привертати увагу – в моді з'явився блідий жовтий колір. Хоча, колір банана – з тих, на які можна дивитися вічно, як на вогонь і воду – з одного боку, заспокоює, а з іншого – до чого ж він зачаровує, цей блідо-жовтий колір. Стилісти радять поєднувати його з речами чорного і тілесного кольору.

Модні кольори в одязі 2020 весна
Модні кольори в одязі 2020 весна - жовтий / Instagram

Шукайте небесно-блакитний!

Перше, на що чимало з нас звертають увагу, коли настає весна – це те, яким стає небо. Ми так довго чекали, коли нарешті сірі хмари припинять тиснути на нас своєю похмурістю, що цілком заслужено небесно-блакитний колір отримав почесне місце в списку головних кольорів в одязі весна-літо 2020.

Модні кольори в одязі 2020 весна
Модні кольори в одязі 2020 весна - блакитний / Instagram

Малиновий і всі його відтінки

Цей колір не для всіх - він або подобається, або ні. Але все ж мода доклалала чималих зусиль і прихопила в 2020 рік всілякі відтінки рожевого – від малинового до кольору блідо-рожевого зефіру. Хто знає, може серед великої кількості відтінків ви все ж знайдете той, який буде вартий вашої уваги.

Модні кольори в одязі 2020 весна
Модні кольори в одязі 2020 весна - малиновий / Instagram

читайте такожМанікюр 2020 весна – в моду повернувся французький манікюр з 90-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, в моду 2020 повернулися скромні, без надмірностей і найчастіше однотонні ретро-кросівки з 80-х. Це кросівки бігуни і тенісні кросівки, які дуже практичні, акуратно виглядають на нозі, що дозволяє поєднувати їх з багатьма речами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти