StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Манікюр 2020 весна – в моду повернувся французький манікюр із 90-х: фото

25 лютого 2020, 13:30оновлено 25 лютого 2020, 22:34
Ще кілька років тому, коли світ божеволів від яскравих нігтів, на яких малювали все, що хотіли, любительки френчу шокували. Зараз все змінилося!

Всі ми по-різному сприймаємо ті чи інші речі. Скажімо, якщо початок весни у одних викликає теплі почуття, інших змушує бігти по крамницях і терміново оновлювати гардероб, то треті можуть взагалі нічого не помітити.

відео дня

Так і в манікюрі. Хтось робить манікюр, бо це вже стало звичкою, інші створюють красу на нігтях на свята – коли виникає потреба вийти в люди і показати, що ти в формі. А треті відстежують кожну дрібницю – модні кольори лаку, дизайн і форму нігтів, і всіляко намагаються все це якщо не спробувати втілити в життя, то, принаймні, вибрати те, що найбільше подобається, і йти по життю з думкою про те, що вони - модні і стильні!

І якщо ви завітали на цю сторінку, то напевно деталі для вас мають величезне значення.

Як ми вже не раз повідомляли, у 2020 році в моду повернувся французький манікюр. Звичайно, він далеко і не тікав – френч практично завжди користується попитом. Тільки у минулі кілька років, коли світ божеволів від яскравих нігтів, на яких малювали все, що вміли, знали і хотіли одночасно, на любительок французького манікюру дивилися з подивом. Саме тому френч теж активно змінювався, його доповнювали візерунками, намистинами, малюнками, він ставав яскравим, кричущим і деколи навіть вульгарним.

Так ось, після низки експериментів і безлічі помилок (так-так, не кожен дизайн нігтів заслуговує на увагу), в моду повернувся такий рідний – класичний французький манікюр з 90-х.

Главред зібрав фотогалерею свіжих варіантів дизайну французького манікюру 2020 – в ній те, чим тішать себе і дивують інших ті, для кого нігті – стиль життя.

Весняний манікюр 2020 френч – головні тренди

Класичний манік френч

Якщо ви цінуєте природну красу, тоді весна 2020 – саме час для того, щоб прийняти класичний французький манікюр. Без прикрас. Тільки є одне "але": біла смужка біля краю нігтика повинна бути більш тонкою, ніж зазвичай. Завдяки цьому нігті і пальці візуально стають довшими. І виглядає такий манікюр як негативний простір.

Манікюр 2020 весна – в моду повернувся французький манікюр із 90-х: фото
Класичний френч / Instagram

Подвійний французький манікюр

Гарний манікюр з двома так званими посмішками замість однієї, як у класичному френчі - немов трохи світла в темній кімнаті. Це подвійний френч, який виглядає дуже ефектно. Посмішки можуть бути як дві поруч, так і з різних боків нігтика.

Манікюр 2020 весна – в моду повернувся французький манікюр із 90-х: фото
У моді подвійний френч / Instagram

Кольоровий французький манікюр

Весняний манікюр френч може бути також яскравим! А як же без фарб, адже скоро царство квітів відкриє нам свої обійми. Тут у вас є три шляхи. Ви можете кінчики нігтів покрити чорним лаком, і вийде дуже елегантний дизайн нігтів. Кінчики нігтів також можуть бути золотими, срібними, бронзовими або металевими. А третій варіант – підібрати колір лаку, яким будуть покриті кінчики нігтів, під колір тіней.

Манікюр 2020 весна – в моду повернувся французький манікюр із 90-х: фото
Кольоровий френч / Instagram

Французький манікюр в стилі 90-х

90-ті зараз в моді, тому сміливо створюйте приголомшливий манікюр френч у стилі CD. Щоб нігті грали відблисками, немов голограма, вам потрібен буде спеціальний пігмент, що складається з крихітних частинок, які відбивають світло.

Манікюр 2020 весна – в моду повернувся французький манікюр із 90-х: фото
У моді френч в стилі 90-х / Instagram

читайте такожВесняний манікюр 2020 – жовтий манікюр з хижим принтом і матові нігті: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, навесні кожна жінка повинна розквітати, наче квіточка в саду. Тому сміливо створюйте червоний манікюр, рожевий манікюр або блакитний манікюр – і весь світ буде біля ваших ніг, адже ви будете незрівнянні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти