StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Весняний манікюр 2020 – жовтий манікюр з хижим принтом і матові нігті: фото

23 лютого 2020, 17:00
Нігті кольору яєчного жовтка в поєднанні з білими нігтями – приголомшлива основа для всіляких квіткових принтів.

Крок за кроком, весна вже вливається в наше життя сонячними променями. Не встигнемо озирнутися, як все раптово розквітне, і ми почнемо змінюватися.

відео дня

Ми стоїмо на порозі весни, яка не сприймає темних і тьмяних фарб. Весна огортає нас квітами, ніжністю і великою кількістю яскравих відтінків в усьому.

Не пручайтеся, візьміть від сонячних днів, насичених ароматом нарцисів, конвалій, підсніжників, тюльпанів та бузку, все найкраще.

Сяйте, наче зірка у небі, і побільше посміхайтеся, а щоб усмішка не покидала ваше обличчя, зробіть життєрадісний жовтий манікюр, адже жовтий - найголовний колір весни 2020.

Главред зібрав модні ідеї дизайну жовтих нігтів 2020 весна до фотогалереї – обов'язково оцініть цю неймовірну красу, яка надихає.

Жовтий манікюр 2020 весна – великі тренди

Жовтий манікюр хижий принт

У 2020 році в моді яскравий хижий принт. Зробіть ніжну, кольору бананової шкірки, основу, і нігтик на безіменному пальці прикрасьте леопардовим принтом. Можна, до речі, додати і досить популярний принт зебра – вийде дуже крутий весняний манікюр.

Ніжний манікюр жовтий з квітами

Нігті кольору яєчного жовтка в поєднанні з білими нігтями – приголомшлива основа для всіляких квіткових принтів. Листя, квіточки, гілочки – сміливо малюйте їх на своїх нігтях, і весна вам скаже спасибі!

Матовий жовтий манікюр

Насичений жовтий або його більш блідий відтінок цілком самодостатні, тому створюйте матовий манікюр і насолоджуйтеся теплотою кольору. Вам точно буде весь час здаватися, що у вас на руках оселилося справжнє сонце. Знайте, це дуже стильний жовтий манікюр весна 2020!

Гарний манікюр омбре жовтий

Жовтий колір дуже гарно розливається на відтінки, і дивитися на цю красу можна нескінченно. Посилити ефект можна за допомогою білого – зробіть кілька нігтиків білими, і ви будете зачаровані.

Креативний жовтий манікюр з написами

Без написів на нігтях поки ніяк. І якщо взимку всілякі мотивуючі і не дуже слова оживали в основному на тілесних нігтях, то мода 2020 весна вимагає фонтану емоцій. Написи на нігтях жовтого кольору - ось що буде в моді навесні!

Елегантний манікюр жовто-чорний

Нейл-стилісти радять комбінувати жовтий колір з чорним – це дуже вдале поєднання. Чорний колір пом'якшує яскравий жовтий, і підкреслює його відтінок. Крім того, чорний додає вишуканості і витонченості. Це може бути комбінований жовто-чорний манікюр весняний, або жовтий з чорними абстрактними малюнками.

Модний манікюр жовтий з крапками

Модна тенденція 2020 – це нігті з великою крапкою по центру кожного нігтика – ближче до основи. Не пропустіть можливість виглядати модно – зробіть яскравий манікюр жовтий з крапками.

читайте такожМодні пальто - названі найгарячіші тренди весни 2020 фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, французький манікюр у 2020 році повернувся до трендів, і він постійно змінюється. Весняний манікюр френч стає більш яскравим. Зробіть тілесну основу, а усмішку – помаранчевого кольору або салатового – вийде дуже модний френч сезону весна 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти