У Донецькій області незадоволені виборці вийшли на мітинг

25 жовтня 2020, 18:53
Причина акції протесту - плутанина з бюлетенями для голосування на місцевих виборах.
Вибір
На виборах у Донецькій області сталася плутанина / УНІАН

У місті Новоградівка Донецької області близько 70 осіб зібралися сьогодні на мітинг під стінами територіальної виборчої комісії. Люди були незадоволені через те, що на місцевих виборах сталася плутанина з виборчими бюлетенями.

Як повідомляє ГО ОПОРА, учасники мітингу звернулися до керівництва Новогродівської ТВК із закликом, аби, бюлетені, які були переплутані між округами, були визнані такими, що не підлягають обліку, а результати голосування за кандидатів на посаду голови міста та депутатів районної ради були враховані.

На сторінці Новогродівської міської ради в Facebook виклали відео, на якому учасники заходу дають коментарі щодо ситуації з плутаниною бюлетенів, а чинний міський голова повідомляє, що ця ситуація відома правоохоронним органам та СБУ.

У Донецькій області незадоволені виборці вийшли на мітинг

Ірина Чередниченко, голова Новогродівської комісії, у коментарі Опорі зазначила:

"Ми звернулися до уповноважених органів із заявами, а також за роз'ясненням до Центральної виборчої комісії. Люди зібралися на мітинг, поки чекаємо офіційних роз'яснень, визнавати бюлетені дійсними або ні".

Місцеві вибори в Україні - про що йшлося раніше:

  • У неділю, 25 жовтня, по всій Україні проходять місцеві вибори.
  • В Ірпені Київської області викрили мережа підкупу виборців. Під підозрою опинився командир одного з факультетів університету Державної фіскальної служби України.
  • В Житомирі підрядники не забезпечили виборчі дільниці нормальними кабінками, тому в хід пішов реквізит лялькового театру-ганчірки, сходи, ширми. На деяких дільницях кабінок для голосування немає зовсім - виборці голосують"на колінах".
  • стала відома явка на місцевих виборах станом на 13: 00, 25 жовтня. Відповідні дані опублікувала Центральна виборча комісія в Facebook. За даними ЦВК, у Києві явка становить 16,2%. Найбільша явка спостерігається в Одеській області-26%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти