"Та швидше б усе це закінчилося": з'явилася реакція Зеленського на вибори 2020

25 жовтня 2020, 21:32
Президент запевнив, що місцеві вибори 25 жовтня пройшли вільно та демократично.
Екзит пол - Зеленський прокоментував результати виборів 2020
Екзит пол - Зеленський прокоментував результати виборів 2020 / УНІАН

Місцеві вибори в Україні 2020 завершені. Вони пройшли вільно та демократично, запевнив президент України Володимир Зеленський.

При цьому український лідер зазначив, що вільне волевиявлення – це розкіш, якою можуть похвалитися не всі сусіди України.

"...ми точно рухаємося в правильному напрямку. Кожні наступні вільні вибори – це ще один доказ того, що Україна назавжди вільна", – написав глава держави у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, зараз у суспільстві спостерігається втома від виборів.

читайте такожГранати і гумові кулі: у Мінську силовики знову влаштовують звірства"Якщо сьогодні запитати в людей на вулицях, що вони думають про вибори, більшість українців відверто скаже: та швидше б усе це закінчилося!" – вважає Зеленський.

Однак українцям не варто забувати про стару істину: що маєш – не цінуєш, підкреслив гарант.

"Особливо це стосується нашої молоді. Думають: вибори – то не важливо, тим більше місцеві. Це ж не президента обирають. Хочу нагадати кожному: все в цьому житті справді залежить від того, як вирішиш ти. Або – як вирішить хтось за тебе", - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що вибори – це важливо в будь-який час і в будь-якому випадку. І на закінчення пообіцяв співпрацю на умовах чесності та щирості між місцевими представниками та центральною владою.

Вибори 2020: результати екзитполів по Україні

  • Екзит-пол у Києві: у другий тур з Кличком виходить несподіваний конкурент. Кияни не змогли вибрати мера в першому турі.
  • Садовий у другому турі зустрінеться з Синюткою - екзит-пол у Львові. За даними соціологічної групи Fama, у Львові на мерських виборах відбудеться другий тур.
  • П'ять питань Зеленського: опубліковані результати екзитполів. Стало відомо, як ставили галочки українці, які взяли участь у проекті президента.
  • Екзит-пол в Одесі показав, хто перемагає на виборах. Геннадій Труханов лідирує на виборах мера Одеси, проте буде другий тур.
  • Екзит-пол 2020 по Харкову дав несподівані результати. Там впевнено лідирує Кернес, і в той же час у владу проходить Партія Шарія.
  • Вибори в Дніпрі: Філатов не перемагає в першому турі. За попередніми даними, в місті відбудеться другий тур виборів мера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти