Спрощене оподаткування, партнерські кошти – в ОП назвали інструменти розвитку економіки

3 квітня 2022, 16:00
156
На нараді обговорили джерела фінансування видатків, у тому числі власні податкові надходження та допомогу міжнародних партнерів України.
Спрощене оподаткування, партнерські кошти – в ОП назвали інструменти розвитку економіки

Офіс Президента та уряд України розробляють стратегію розвитку економіки навіть в умовах воєнного часу. Про це повідомив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко в офіційному Телеграм-каналі.

"Залучаємо власні та партнерські кошти. Розглядаємо перехід на спрощену систему оподаткування. Забезпечуємо проведення посівної", – зазначив Тимошенко за підсумками наради, яку Президент України Володимир Зеленський провів з економічними блоками Офісу Глави держави та Кабінету міністрів.

Повідомляється, що на нараді обговорили джерела фінансування витрат, зокрема власні податкові надходження та допомогу міжнародних партнерів України. У цьому ж контексті торкнулися перспективи переходу на спрощену систему оподаткування, який заплановано на квітень.

відео дня

Також були розглянуті шляхи диверсифікації імпорту пального та захисту енергетичної інфраструктури України від бомбардувань російською армією. Йшлося і про проведення посівної кампанії, зокрема забезпечення аграріїв пальним.

Нагадаємо, що раніше перша віце-прем’єр-міністерка – міністерка економіки України Юлія Свириденко інформувала також і про те, що для підприємців України відкрито доступ до кредитних коштів, зокрема за програмою "5-7-9".

"Це дасть змогу відновити втрачені потужності, поповнити брак обігових коштів та поставити підприємства "на рейки", – зазначала Свириденко.

Тим часом, як підрахунками Міністерства фінансів, за один місяць воєнних дій Україна витрачає приблизно 10 млрд доларів США, проінформували в Офісі Президента.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти